Lifestyle Sunday | Brokking, wijntjes & reuzel ♡

feb week 3

Op Valentijnsdag was het tijd om naar Amsterdam te gaan, waar mijn lief en ik de slechtste sushi ooit aten (tegenover de Bijenkorf, geen aanrader) maar The Soul Sisters maakte het helemaal goed! Wij waren uitgenodigd om te komen omdat mijn lief mee heeft gewerkt aan een video clip en wij zaten dan ook in het vak waar de familieleden en bekende Nederlanders zaten, heel erg bijzonder om de avond zo eens mee te maken!

Mijn lieve Thomas werd alweer 23 (yeah I know, ik heb een jongere knul aan de haak geslagen) en dit vierden wij niet heel groot, wel met een wijntje en lekker eten. 

Wie de Dordtse banketbakkerij Brokking kent weet misschien wel dat dit het lekkerste gebak is. John kwam langs om samen voor MEetingpoint van de ME/CVS Stichting aan de slag te gaan en omdat hij pas jarig is geweest trakteerde hij op dit hemelse gebak ♡ Mocht je eens een Dordrecht zijn moet je dit gebak zeker eens proberen!

Pas op; verhoogd risico op verslaving!

Sinds het Benefit event ben ik de nieuwe Roller Lash mascara aan het testen, de review komt binnenkort online, maar ik kan je alvast verklappen dat ik reuze enthousiast ben en hem dagelijks met heel veel plezier gebruik. 

Kennen jullie de mannen kapsalon Schorem? Deze barbieren knippen volgens het oude kappersvak kapsels die je vanaf begin 1920 tot midden de jaren 1960 veelal zag. Dat zijn kapsels die zich door de loop der jaren hebben bewezen. Zoals een kapsalon, pedicure/manicure en een schooonheidsbehandeling voor ons zijn, zo is Schorem voor de mannen. Ik gaf mijn lief een knip en scheer bon voor deze kapsalon en alvast een pot Reuzel om alvast te wennen en als voorproefje. Reuzel is gemaakt van o.a. varkensvet en bedoeld om de perfecte kuif, het perfecte kapsel mee te maken. Schorem zit in Rotterdam en de leuke kennismakingsdocumantaire van deze mannen op BNN vind je hier

Ik ben nog steeds dolblij met mijn nieuwe bureau, hij staat zo netjes en clean en ook op foto’s doet hij het erg goed! Een nieuwe unboxing van Her Fashion Box hebben jullie komende week van mij tegoed.

What’s up?

Afgelopen week kreeg ik te horen dat mijn aanhoudende rugpijn en de vermindering van mijn gezondheid niet aan ontstoken spieren lag, maar juist aan zenuwen die niet lekker zitten op de rug en blokkades. Wanneer ik rugpijn kreeg, speelde ook buikpijn en misselijkheid op en nu ik ervoor behandeld ben hoop ik dat ik snel weer ‘de oude’ ben. Ik kan namelijk niet wachten om alle blogjes weer fulltime op te pakken en aan de slag te gaan, de ideeën en inspiratie zijn er, nu de energie nog om het uit te voeren. Maar iedere dag ben ik steeds weer een stapje dichterbij gelukkig! 

En ik behaalde de 500+ followers op Bloglovin’, te gek! Hier ben ik zo enorm dankbaar voor! Thanks all for sticking around ♡.

Wat was jou hoogtepunt afgelopen week?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 23 februari 2015 / 19:40

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend! Leuk dat jullie als vips bij het concert aanwezig waren! Geeft toch een heel andere beleving aan zo’n event!

 2. 22 februari 2015 / 21:01

  Ai ai, rugpijn is niet zo tof, hopelijk wordt het snel beter zodat je weer de energie en mogelijkheden hebt om vanalles te doen! Think positive!

 3. 22 februari 2015 / 20:07

  Gefeliciteerd met je 500 BL volgers Linda. Heel erg verdiend ook <3! En leuk weekje heb je achter de rug!

 4. 22 februari 2015 / 14:19

  Wat leuk om te horen dat je het ook leuk hebt gehad bij Ladies of Soul. Ook gaaf dat je bij Bn’ers zat! Wel vervelend van die zenuw, ik hoop dat je snel weer de oude bent! Fijne zondag Linda!

  • Linda
   Auteur
   22 februari 2015 / 18:44

   Na jou berichtje had ik er nog meer zin in, en je had helemaal gelijk! Dit is leuk om ieder jaar weer te doen hihi 🙂 Voor jou ook een hele fijne zondag!

 5. 22 februari 2015 / 13:03

  Nog gefeliciteerd met de boyfriend! Ben erg benieuwd naar de mascara trouwens. Fijn dat je wat meer duidelijkheid hebt over de pijn. Hopen dat het snel wat beter gaat nu. Fijne zondag!

  • Linda
   Auteur
   22 februari 2015 / 18:45

   Dank je wel lieve Marion!

 6. 22 februari 2015 / 11:26

  wat een mooie hoogtepunten en gefeliciteerd met je vriend zijn verjaardag!

  • Linda
   Auteur
   22 februari 2015 / 18:44

   Lief, dank je wel! 🙂

 7. Jori
  22 februari 2015 / 09:29

  Mooie foto’s.
  die taart zoo prachtig. zelf gemaakt?!

  • Linda
   Auteur
   22 februari 2015 / 18:45

   Kon ik maar zo’n lekkere taart maken haha! Hij is van Brokking <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Botanique Granaatappel dagcrème voor de gevoelige huid

Dat ik de natuurlijke producten van het opkomende merk Botanique fijn vind is vast geen nieuws. Vandaag wil ik jullie...

Sluiten