Lifestyle Sunday | Herfst kriebels

Hi iedereen! Na mijn boswandeling afgelopen zondag (Mastbos Breda, wat een heerlijk bos is dat toch) ben ik helemaal in de herfst sferen. De prachtig gekleurde bladere, rood met witte paddestoelen (en een leger aan mensen met kinderwagens) bezorgen mij de herfst kriebels. Het was heerlijk om een frisse neus te halen en uit te waaien (al waaide het natuurlijk niet in het bos). Ik haalde verse bloemen in huis, zette mijn gloedje nieuwe werkplek op de foto (bedankt voor alle leuke reacties!) en blogde vooral heerlijk verder.
 

Lifestyle Sunday | Herfst kriebels

 

Nu Jip bench rust heeft breng ik ongemerkt heel veel tijd door binnen en is één keer in de week naar de supermarkt gaan al een uitje. Wat wel dubbel is, normaal voelen zulke dingen aan als uitjes wanneer het lichamelijk een poos niet zo lekker is gegaan. Dan kom ik de deur namelijk ook amper uit. Het is nu voor een goed doel, voor Jip, en dat maakt het om de een of andere manier een heel stuk dragelijker. Langzaam aan ben ik mij ook meer aan het verdiepen in de route die wij gaan rijden in Australië, vakantie plannen maken met dit regenachtige weer is ook totaal geen straf. En verhoogt de voorpret ook nog eens. Het gevoel dat ik vooruit moet gaan werken voor de december maand gaat nu ook wel kriebelen. Op mijn slakken tempo gaat dat namelijk niet zo hard. Vervolgens ga ik met het goede moed zitten om twee artikelen te tikken en kom ik niet verder dan allerlei nieuwe ideeën voor ander blog artikelen, maar blijven de blogjes die ik moet maken liggen. Dat heb ik zo’n een keer per maand, volgens mij gelijk met de nieuwe maan, dan word ik overspoeld met nieuwe ideeën voor allerlei uiteenlopende dingen. En daar hoop ik langzaam aan mee aan de slag te kunnen. Herken jij dat ook? Dat je dan ineens zoveel nieuwe plannen en doelen hebt dat je haast niet eens weet waar je moet beginnen. Heerlijk zo’n productieve dag, dan ga ik met een mega voldaan gevoel naar bed. Was iedere dag maar zo fijn! Aankomende week kan ik uitkijken naar een leuk weekend, word mijn kleine nichtje alweer 2, heb ik een event in Amsterdam en gaan Thomas en ik uit eten met een stel wat wij in Thailand leerde kennen. Kortom, langzaam aan komen er weer genoeg leuke dingen voorbij.

 

Ga jij nog iets leuks doen vandaag?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

12 Reacties

 1. 19 oktober 2015 / 19:31

  Heerlijk dat je in December weer enroute bent naar een verre bestemming. Ik moet ook zeggen dat ik dagen heb waarbij ik gewoon niks doe (echt gewoon geen zin) en er zijn dagen waarbij ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen omdat ik overspoeld wordt door ideeen hahaha.

  http://www.theycallmetrue.com

 2. 18 oktober 2015 / 21:31

  Oh wauw, Australië! Wat gaaf! Dat is ook nog een droom van mij. ‘vroegah’ zouden we er met de familie heen verhuizen maar dat ging op het laatste moment niet door. Ik heb altijd iets met Australië gehad sinds die tijd.

 3. 18 oktober 2015 / 16:08

  Naar Australie. Wat gaaf! Alleen het voorbereiden lijkt me al heerlijk. Fijn hoor 🙂

  • Linda
   Auteur
   18 oktober 2015 / 17:41

   En dat zijn ze zeker, vooral omdat ik mijn lieve familie eindelijk weer ga zien <3

 4. 18 oktober 2015 / 14:48

  Australie lijkt me ook zo’n mooi land, ik wil daar ook nog heel graag heen. De natuur en de cultuur, ook de aboriginals, het lijkt me allemaal even interessant. Fijn om daar naar uit te kijken!

  • Linda
   Auteur
   18 oktober 2015 / 17:42

   Als je de kans krijgt moet je het zeker doen. het land is fantastisch! Als ik de keuze had zou ik direct emigreren en daar wat op gaan zetten 🙂

 5. 18 oktober 2015 / 12:41

  Het Mastbos, dat is lang geleden dat ik daar geweest ben! Ik ga zo naar een concertgebouw, het popkoor van mijn schoonmoeder bestaat 10 jaar en ze geven een grote show. Ik ben benieuwd. Fijne zondag!

  • Linda
   Auteur
   18 oktober 2015 / 13:44

   Heel erg leuk Cindy! Heel veel plezier 🙂

 6. 18 oktober 2015 / 08:56

  Wat tof om lekker bezig te zijn met de voorbereidingen voor jullie reis naar/door Australië! Ik ga vandaag wel e.e.a. doen, maar allemaal niet zo leuk. Ach ja, volgend week hopelijk beter ;-)!

  • Linda
   Auteur
   18 oktober 2015 / 13:45

   Heel veel succes met dat alles! Hopelijk zijn ze snel afgerond en kan je jezelf gaan richten op leuke dingen 😉 Liefs!

 7. 18 oktober 2015 / 08:35

  Oh wat een leuke dingen allemaal op de planning! En dan was je dichtbij als je in het Mastbos was hihi! Fijn bos is dat inderdaad. En zo leuk dat je naar Australie gaat. Wij willen volgend voorjaar/zomer richting Amerika de west coast!

  • Linda
   Auteur
   18 oktober 2015 / 13:46

   We zijn erachter gekomen dat de huizen ook mega leuk zijn daar, Breda gaat ons ook steeds meer trekken 🙂

   Aaah Amerika, dat lijkt mij ook heel erg gaaf! 🙂 Dat staat hier ook zeker nog op de travel wishlist <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Avon Skin So Soft
Travel Life hacks | Beauty

Hi iedereen! Wie graag  naar verre bestemmingen reist weet dat het efficient is om licht bepakt maar toch goed voorbereid...

Sluiten