My Latest Obsession | Spring 2016

Wie mij een beetje kent weet dat ik van mooie dingen hou en mij hier graag mee omring. Het fijne aan Latest Obsession artikelen vind ik dat ik dan weer even een goed excuus heb om met mooie dingen te strooien. En dat is precies wat ik vandaag ga doen. Items die mij in hun greep houden en leuke dingen die ik heb ontdekt, maar net te klein zijn voor een heel artikel laat ik hier voorbij komen. Van mijn liefde voor cactussen tot sieraden.

 

My Latest Obsession | Spring 2016

 

My Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by lindaMy Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by linda pluk amsterdam

 

Laatst was ik aanwezig op de eerste verjaardag van Pluk. Pluk is een fijne, healthy hotspot in Amsterdam waar ik niet met lege handen van thuis ben gekomen. Je vind er naast lekker eten, (detox) sapjes ook fijne lifetsyle artikelen zoals kaarten en spullen voor je interieur. Opvallend zijn de onwijs leuke en hippe chocolade repen met een tropische wikkel, typische Amsterdamse vormgeving én een bar met marmeren wikkel. I bedoel, wie loopt hier niet warm van? En het schattige Pluk kettinkje, hoe lief is die?

 

My Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by lindaMy Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by linda

 

Je ziet het de laatste tijd al veel terug komen in mijn Instagram feed en op mijn blog foto’s. Heel. Veel. Groen. Ik word hier simpelweg heel erg gelukkig van. Groen geeft sfeer aan je foto’s, werkplek en aan je kamers in huis. Het laat mij even voelen alsof ik weer op reis ben.

 

My Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by lindadesk make-over lifetsyle by linda inspiratie bureau macbook

 

Maar ook mijn liefde voor cactussen is weer helemaal aangewakkerd. Ik weet nog goed dat ik toen ik jonger was en op de middelbare school zat, en mijn kamer vol stond met cactussen (het hele huis overigens), droomvangers en items die ik op reizen had gekocht of van de wereld winkel kwamen. Hip was het niet. Maar ik vond het mooi. Langzaam aan heb ik toch afscheid genomen van deze spullen én cactussen (en veel in dozen voor op zolder gedaan). Maar juist nu wakkert alles weer aan. Vind je overal boeddha’s, veel planten, cactussen en dus ook de droomvangers. And I Love It. Ik grijp nu iedere gelegenheid aan om een schattige cactus te kopen. En mini palmbomen. De schaal die ik vulde met cactussen maakt de kamer ook helemaal af.

 

My Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by linda

 

Tassen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Wat de een heeft met schoenen, heb ik met tassen. Mijn Marc by Marc Jacobs satchel is mijn laatste verovering uit Luxemburg en nog steeds een grote favoriet. Mede door zijn klassieke uiterlijk en het formaat is ook super praktisch. Zo neem ik nooit teveel mee als ik van huis ga.

 

My Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by lindaMy Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by linda

 

Het LINDA. armbandje wat ik op het aller eerste LINDA.festival kocht valt ook beter in de smaak dan ik dacht toen ik hem kocht. Soms vraagt een outfit nou eenmaal om een minimalistisch armbandje en dan is deze echt mijn go to armband de laatste tijd.

 

My Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by linda

 

Maar vooral rosé goud blijft mijn hartje veroveren, zowel in huis als in mijn sieraden. Ik ben dan ook nog steeds mega blij met mijn rosé gouden oorbellen en armband (de onderste op deze foto) die ik tijdens Boxing Day voor een prikkie op de kop wist te tikken in Australië.

 

Het lieve pastel blauwe amrbandje heb ik aan mijn collectie toe kunnen voegen. Rond Valentijnsdag maakte ik al kennis met het Deense merk Endless Jewelry en nu heb ik eindelijk mijn eerste exemplaar in huis. Het is een armband gemaakt van soepel kalfsleer en deze kun je zowel minimalistisch dragen met één of een paar bedels, of vol hangen net als je dat van o.a. Pandora gewend bent. Ik koos voor een rosé gouden bedel met veertjes. Deze gaan jullie vast nog vaak voorbij zien komen.

 

My Latest Obsession Spring 2016 lifestyle by linda

 

 En nu ben ik benieuwd wat jouw laatste obsessie is.

 

liefslinda2

Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

7 Reacties

  1. 4 juni 2016 / 11:54

    Wat heb je weer een mooie blogpost in elkaar geknutseld. De chocolade repen van Pluk zien er zo leuk uit, bijna jammer om op te gaan eten. Haha.

  2. 4 juni 2016 / 10:15

    Er zit zoveeeeel moois en leuks tussen. En tsja, ik kan het wel blijven zeggen, je foto’s!!

  3. 4 juni 2016 / 08:00

    Oh Linda, ik word helemaal hebberig van al die mooie dingen. Vooral die chocolade repen vind ik te tof, vooral de marmeren variant is zo stijlvol. De liefde voor cactussen deel ik ook helemaal met jou. Ik moest in het begin heel erg wennen aan deze trend maar ondertussen staat onze woning er ook vol mee haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Noosa Queensland Ausltralië Travel guide lifestyle by linda
Noosa, het Saint Tropez van Australië

Noosa is de laatste kustplaats die wij bezochten tijdens onze road trip door Queensland Australië. Het vroegere hippy dorpje is...

Sluiten