Inspirerende Instagram accounts #2

 

Inspirerende Instagram accounts

 

fashionruelle inspirerende instagram accounts die je moet volgenDaydreamer fashionruelle houdt ervan om naar de mooiste plekjes op aarde af te reizen en dit vast te leggen met haar camera. Thank God for that! Er zitten namelijk jaloersmakende kiekjes tussen die ervoor zorgen dat jij direct je paspoort in de aanslag houd en een last minute ticket gaat boeken op Schiphol. Bereid je voor op fijne, minimalistische foto’s en veel blauwe luchten en zeeën. Liefde voor that tropical vibe!

 

asoa_isabella inspirerende instagram accounts die je moet volgenRomantische en feministische plaatjes, daarvoor moet je bij de Scandinavische Isabella Thordsen zijn. Onder de naam asos_isabella deelt zij de meest fijne foto’s met ons. Maar ook haar eigen account; isabellath deelt zij nóg meer fijne foto’s. Zeer de moeite waard om even te checken als je het mij vraagt.

 

conveythemoment inspirerende instagram accounts die je moet volgenAls hekken sluiter is dit zeker niet het minste account, in tegendeel, ik denk dat Eleni McMullin mijn persoonlijke favoriet is uit dit rijtje. Toen ik kennis maakte met haar feed móést ik hier wel doorheen blijven scrollen. Zij heeft mij laten zien dat het wonen in een buiten gebied helemaal niet nadelig hoeft te zijn voor een fashionista. In tegendeel zelfs, bij het zien van haar foto’s zal ik mijn woonplaats zo omruilen voor het prachtige landschap van Canada. En how cute is haar hondje? Je volgt haar op conveythemoment.

 

 Kende jij deze inspirerende dames al?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

5 Reacties

 1. 5 december 2015 / 10:52

  Wat een mooie accounts! Ik ben ze gaan volgen 🙂

 2. 5 december 2015 / 10:14

  Inderdaad prachtige accounts! Ik neem gelijk een kijkje.

 3. 5 december 2015 / 07:01

  Wat een mooie accounts, ik ken ze geen van allen dus ik ga lekker verder klikken :-)!

 4. 5 december 2015 / 06:02

  Ik kende ze nog niet maar ben ze wel even gaan volgen! Wauw, hun feed is echt liefde!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
SS16 Primark Spring summer zomer lente collectie collection budget preview fashion oona amsterdam
De highlights van de Primark SS16 collecties

We blijven nog even in de Primark sferen, ik reisde gisteren al vroeg af naar het altijd mooie Amsterdam. Om...

Sluiten