Site pictogram Linda's Wholesome Life

Hoogtepunten augustus

hoogtepunten augustus linda's wholesome life
In mijn hoofd lig ik nog op het strand, ergens in Nederland met een lange hittegolf. Deze warme en lange Nederlandse zomers, ik leef ervoor. Ik geniet enorm van het buitenleven en het plannen van leuke uitjes. En zo volgepland en leuk als juli was, zo stil was het in augustus. De ontstekingen in mijn lichaam stapelde zich op en even leek niets te helpen. Mijn kuur bestond uit dagenlang Netflix kijken (en wat heb ik weer toffe series uitgekeken!) en met het concert van Justin Timberlake vorige week in het GelreDome én het behalen van 1,1 miljoen maandelijkse bezoekers op mijn Pinterest als absolute hoogtepunt.

 

Hoogtepunten augustus

 

 

 

-Augustus, mogen we even terug in tijd?-

Het is best lastig om na zulke leuke maanden weer even pas op de plaats te doen. Mijn lichaam wilde niet meer en daarnaar luisteren is het enige wijze om te doen. En op een enkel ritje naar de huisartsen post, de huisarts, wat behandelingen en wat telefoontjes na was het best een saaie maand. Het kriebelde enorm om met mijn nieuwe camera aan de slag te gaan en uitjes te plannen. Maar rust nemen was even iets belangrijker. En daar hoop ik op de langere termijn de vruchten weer van te kunnen plukken.

Het begon namelijk met een slijmbeursontsteking in mijn rechter elleboog, al voor wij naar de Azoren vertrokken. Deze ontsteking bleef ondanks alle inspanningen en kuurtjes toch sluimeren. En uiteindelijk raakte ook mijn schouder overbelast en ontstoken. Geen gelukkige combinatie als je je bedenk dat werken op de laptop en fotograferen al pijn doet. En ik moet eerlijk zeggen dat je dan ongemerkt hele fijne ontdekkingen doet. Zo ontdekte ik bijvoorbeeld hoe fijn het is om je boodschappen klaar te laten zetten en dat ik met links nog verrassend veel kan.

Afgelopen week voelde ik mij voor het eerst weer wat meer mens. En oh, wat was ik blij dat ik het aankon om naar het concert van Justin Timberlake te gaan. In februari gaf ik Thomas de kaartjes cadeau voor zijn verjaardag, dus afzeggen was in mijn ogen écht geen optie. Het was weer een onwijs toffe show en op de een of andere manier triggert het mij ook weer om met video’s aan de slag te gaan. Zulke concerten zijn altijd creatieve hoogtepuntjes waar ik graag van leer.

 

 

 

 

Best gelezen artikelen op Linda’s Wholesome Life

Ondanks dat ik het in de maand augustus vrij rustig aan heb gedaan is Linda’s Wholesome Life wel goed bezocht. De volgende artikelen zijn het beste gelezen de afgelopen maand. En op Pinterest tikte ik zelfs de 1,1 miljoen maandelijkse bezoekers aan. Dat is helemaal bizar! Het zijn zo onwijs veel mensen. Thanks all for following along! 

Ook op Convey the Travel is weer veel nieuwe content online gekomen. Hier plan ik iedere week één reisartikel in en het is leuk om te zien dat mensen hun weg al weten te vinden naar mijn nieuwe, tweede blog.

En heb je mijn nieuwste video al gezien? Ik maakte namelijk eindelijk weer eens een What I eat in a day video! Dit blijft zo leuk om te doen. Deze video staat trouwens op mijn nieuwe Youtube kanaal. En ik zal het erg leuk vinden als jij je op mijn kanaal abonneert.

 

Linda’s Summer Break
Breakfast Bowl
Top 5 zomer favorieten
Travel Guide Azoren
De mooiste plekjes van Formentera

 

 

 

 

 

 

-Doelen voor september-

Aankomende maand hoop ik mijn blogschema weer op te pakken. Ik plande in augustus 2 weken vakantie in om vooruit te werken maar zoals je net al kon lezen liep alles heel andere dan gedacht. Ondertussen heb ik wel enorm leuke samenwerkingen op kunnen zetten waar ik in september met heel veel liefde en plezier aan ga werken. Het harde werken en investeren in kwaliteit begint echt zijn vruchten af te werpen en daar ben ik zo dankbaar voor!

Daarnaast lopen er ook wat leuke Instagram campagnes en hoop ik voor het einde van het jaar de magische 10.000 volgers te halen. Ondanks dat het nog een lange weg om te gaan is, werk ik hier elke dag hard voor. Zo staat er leuke IGTV content op de planning, heeft mijn content een boost gekregen met het aanschaffen van mijn nieuwe camera (nu denk ik waarom ben ik niet eerder overgestapt op een Full Frame camera?) en vind ik het onwijs tof dat zoveel leuke merken met mij samen willen werken.

Dit belooft een mooie nazomer te worden wat betreft de samenwerkingen en leuke events die eraan gaan komen. Heerlijk. Ik heb er zin in!

 

Wat is jouw hoogtepunt van augustus?

 

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten