Herfst én winterjassen jassen haul

Nu het serieus koud gaat worden in Nederland vind ik het wel eens tijd om een winterjassen inspiratie artikel te maken. Voor wie nog een winterjas zoekt en voor wie nog een extra jas zoekt om af te wisselen. Want wat is een fashionista met slechts één herfst-/winterjas? En dat het niet alleen een lust voor het oog is bewijst moeder natuur ons wel, er is namelijk niets zo veranderlijk als de temperaturen in Nederland. Om over alle type neerslag maar te zwijgen. Maar goed, ik schotel je een aantal mooie, praktische en fijne looks voor!

col 1Winterjassen, ik ben er dol op. Het liefst heb ik er meerdere aan de kapstok hangen om af te kunnen wisselen, inclusief mutsen, shawls en handschoenen. Ik ben de koukleum, dus deze accessoires zijn voor mij, écht een must. En juist het afwisselen tussen een meer romantischere look voor de feministen en een wat stoerdere look met de nep lederen mouwen en heerlijk warme leren handschoenen. Wie zei er dat warm niet fashionable is?col 3Niets is zo verassend als het Nederlandse weer. De ene herfstdag heb je voldoende aan een poncho aangekleed met een mooie shawl en hoed. Andere dagen vriezen je vingers eraf. Een hoedje beschermt je haar en gezicht ook prima tijdens een miezerige dag, en zeg nou zelf, dat staat toch veel beter dan een capuchon? col 2

 

Zoals je aan de voorbijkomende combinaties wel kunt zien, ben ik niet echt stijl vast. En misschien is dat ook wel mijn stijl, ik vind veel leuk, en als het bij mij past, koop ik het graag en draag ik het met veel plezier. Afgewisseld van een nette, iets wat Franse romantische looks tot wat stoerdere, urban jassen met leren mouwen. Mutsen afgewisseld met hoedjes, verschillende shawls met printen en zonder, i love it. En juist het brede aanbod aan jassen vind ik leuk. Je leven is immers te kort om saaie kleding te dragen.

Heb jij je herfst/winterjas al gescoord of hangt jou favoriet al aan jou kapstok?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. 12 november 2014 / 10:43

  tjeetje, wat een mooie modelletjes heb je uitgezocht, die zullen je zeker stuk voor stuk erg goed staan. Als ik mag kiezen, zou ik de eerste,nemen, die vind ik zeer leuke en staat mij denk ik het beste…

 2. 11 november 2014 / 17:58

  Hele mooie jassen zitten ertussen 😀 Wil ook zo’n lekkere dikke jas!

  xoxo
  Dascha

 3. 11 november 2014 / 17:35

  Wat een mooie winterjassen zitten er tussen!

 4. 11 november 2014 / 10:35

  Mijn favorieten hangen al aan mijn kapstok! Ik heb alleen al 8 winterjassen en dan nog een paar zoals ik dat noem ’tussenjassen’. Ik ben dus wel voorzien vind ik zelf 😉

 5. 11 november 2014 / 09:00

  Wat een prachtige exemplaren, vooral de poederroze tinten vind ik zo mooi voor een jas. De derde jas is dan ook mijn favoriet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Eindhoven licht op | G L O W

Zaterdag verwelkomde Eindhoven half Nederland op de stoep. De lichtstad die door Philips op de kaart gezet is, maar eigenlijk...

Sluiten