First Look: Marc Jacobs Resort 2016 Collection

Er zijn weinig designers die mij hartje direct sneller doen laten kloppen. Dat Marc Jacobs daar één van is, is voor de mensen die mij langeer volgen, geen nieuws. Onder het mom van ‘kijken kan geen kwaad’ deel ik vandaag een aantal van mijn favoriete looks uit de sneak preview van de Marc Jacobs Resort 2016 collection. Kom jij je ook onderdompelen in de wereld van de glitter en glamour? 

First Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionFirst Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionFirst Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionDe items die voorbij komen zijn stuk voor vrouwelijk, klassiek en tijdloos zonder saai en basic te worden. Ze zijn op en top Marc en daardoor ook iets gedurfd, vooral met de mooie grote diamanten prints. Mijn hartje gaat er sneller van kloppen en als het even kon ruilde ik een rib vast in voor minstens één mooie jas, een jurk en de witte blouse samen met de rok. Dan bestel ik daar gelijk even een inloopkast bij, en dan kan ik mijn fashion hartje helemaal ophalen.

First Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionFirst Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionFirst Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionFirst Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionEn wat vind jij van de modellen? Ik vind het erg tof om te zien dat Marc ook deze dames een twist geeft, niets met perfect opgemaakte modellen, maar puurheid en rauwe, dik aangezette wenkbrauwen. Ook dat kan ik erg goed waarderen. Via social media doet hij nog weleens een oproepje en kunnen meiden zich opgeven via #ScoutMeMarc, wat een eer als jij dan uitgekozen word en mee mag lopen tussen deze dames!

First Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionFirst Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionFirst Look: Marc Jacobs Resort 2016 CollectionDe lijnen van Marc Jacobs zullen een grote verandering ondergaan, zo word zijn betaalbare lijn, Marc by Marc Jacobs opgenomen in zijn hoofd lijn, Marc Jacobs. Welke designers er precies aan deze lijn werken is mij nog niet helemaal duidelijk, maar de designers van MbMJ zijn inmiddels alweer elders werkzaam onder hun eigen label. Marc Jacobs zal nu items in verschillende prijsklassen uit gaan brengen en hier ben ik zelf enorm benieuwd naar! Zeker of het net zo betaalbaar (oké, het blijft een flinke uitgave) zal zijn als de MbMJ lijn. Word vervolgd!

Heeft Marc jou ook kunnen inspireren met deze nieuwe lijn?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

3 Reacties

 1. 12 juni 2015 / 18:36

  Ik vind de patronen en borduursels er erg leuk uitzien! Wel niets waarin van zeg “dat moet ik absoluut hebben!”. Ik ben ik, erg benieuwd naar het concept van de nieuwe Marc Jacobs!

  X Sara

 2. 12 juni 2015 / 13:24

  Zucht, als ik het geld had kocht ik die witte rok met zwarte details. Op en top vrouwelijk 🙂

 3. 12 juni 2015 / 10:59

  ziet er prachtig uit maar zou het zelfs nooit kopen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
unforgettable summer #unforgettablesummer Hunkemöller win vote for me stem op mij formentera ibiza zomer onvergetelijke zomer lifestyle by linda
Help mij bij het winnen van een onvergetelijke reis! ♡ #unforgettablesummer

Lieve allemaal. Normaal gesproken ben ik niet zo'n fan van stemmen verzamelen, maar dit keer is de inzet té groot...

Sluiten