Feestelijke lippen | L’Oréal Ruby Opera

1Alhoewel ik qua kleuren wel vrij vaak uitpak (ja ook als ik thuis ben of simpel een boodschap ga doen) -net als mensen iedere dag een reden hebben om een Mona feest toetje te eten-, grijp ik iedere dag dat het kan aan om mij op te maken. Zeker nu de kerstdagen eraan komen vond ik dat ik wel wat extra sparkles en glimmers mocht kopen en gebruiken (oh wat ben ik weer lief geweest voor mijzelf).

24Het rode snoepje wat ik jullie laat zien is de kleur 304 Ruby Opera en komt in een witgouden huls. Prettig is dat je aan de buitenkant kan zien om welke kleur het gaat. De huls ziet er sjiek uit, maar voelt niet heel sjiek aan. Op de kaptafel doet hij het ook erg goed moet ik zeggen.

3Doordat het een vloeibare lipstick is heeft de lipstick een hele mooie en zachte applicator. Deze neem gelijk voldoende lipstick op om jou lippen na een keer in te kleuren. Fijn is ook dat het product er gelijkmatig uit komt, dat vind ik wel erg fijn, zeker omdat ik (nog) geen lippotlood gebruik en het inkleuren aan de randjes soms wat lastiger kan zijn.

567Mijn lippen hebben tijdens de koudere maanden extra verzorging nodig en ik word dan ook blij van een vloeibare lipstick die verzorgende oliën bevat. Hiernaast beloven de oliën (het is een mix van Arganolie, Lotusbloem olie, Rosa Canina fruit olie en Cameliazaad olie) de structuur en imperfecties van je lippen te vervagen (top voor de winter!), je lippen voller te laten lijken en versterkt het de kleur.

810

Ruby Opera Swatchen

Hier heb ik een enkele laag lipstick aangebracht. Duidelijk te zien is de dikte van de vloeistof en oogt wat dat betreft ook dikker dan een doorsnee lipgloss. De kleur pigmentatie is verrassend goed en de glinstering vind ik ook erg mooi. Heerlijk feestelijk!

11Hoe leuk is dit, mijn nagellakje van L’Oréal matcht goed met de lipstick!

12En tada! Dit is het eindresultaat op mijn lippen. Ik moet zeggen dat ik verrast ben door de mooie glans, het pigment en de geur van de vloeibare lipstick. Ik wil daar nog weleens hoofdpijn van krijgen maar dat is bij deze gelukkig niet het geval. De kleur is mooi rood, intens en de glans maakt hem extra feestelijk.

13

Conclusie

Het was even wennen om een lipstick met een applicator aan te brengen en ben dan ook nooit een lipgloss meisje geweest. Het dragen is voor mij dus best even wennen. Hij plakt niet, maar de substantie zit toch een stuk losser dat het bij mij nog weleens alle kanten op gaat. En laat ik even duidelijk zijn dat het aan mij ligt en niet aan het product, wat dat betreft is mijn liefde voor matte lipsticks een stuk handiger voor een kluns als ik. Verder ben ik enorm tevreden over het product. Na het eten moet ik hem wel bijwerken, maar een drankje kan hij goed hebben en blijft bij mij nu zeker 3 uur mooi zitten (nogmaals, ik ben er erg onhandig mee).

De L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick vind je bij o.a. de DA drogist voor €15,99.

 

Ben jij bekend met een vloeibare lipstick?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

23 Reacties

 1. 18 december 2014 / 22:03

  Ik vind het een hele mooie kleur en glans, maar of het nou een lippenstift of een lipgloss is dat vraag ik me af!

 2. 18 december 2014 / 19:08

  Oeh ik vind het echt een heel mooi kleurtje zeg!! Wel vind ik de glans iets minder, ik hou meer van een iets mattere kleur denk ik

 3. 18 december 2014 / 18:52

  Wat een mooi kleurtje! Ik vind dat glossy effect heel erg mooi!

 4. 18 december 2014 / 18:49

  Hij is heel mooi, staat je goed! Perfect voor Kerst, love it! X

 5. 18 december 2014 / 18:47

  Zoiets heb ik nog nooit eerder geprobeerd! Fijne review, alleen ik houd het ook liever bij matte lipsticks haha x

 6. 18 december 2014 / 17:36

  Wauw, wat een ideale kleur voor de feestdagen, echt prachtig rood! Zelf zou ik ook eerder kiezen voor een matte lipstick, maar het is toch een mooi product om te zien. x

 7. 18 december 2014 / 17:27

  Die is mooi zeg! Inderdaad heel feestelijk, ideaal voor met de kerstdagen! 🙂

 8. 18 december 2014 / 17:22

  Wat een prachtige kleur en wat staat hij je mooi! Echt een mooie kleur voor kerst inderdaad!

 9. 18 december 2014 / 17:07

  Wat een prachtige kleur! Ik vind zelf zowel lipstick als gloss fijn, dus een vloeibare lipstick zal mij misschien ook wel bevallen 🙂

 10. 18 december 2014 / 16:33

  Wat een prachtige kleur! Super mooie foto’s ook. X

 11. 18 december 2014 / 14:26

  Wauw supermooie kleur! Al ben ik ook meer fan van lipsticks!

 12. 18 december 2014 / 12:03

  Ik ben niet zo van de gloss, maar de kleur is prachtig en de verpakking is echt mooi!

 13. 18 december 2014 / 10:22

  Waaaaauw, wat een prachtige, opvallende en klassieke rode kleur, Love love love it!

 14. 18 december 2014 / 10:03

  ik vind hem erg mooi & heel erg blij dat ie niet plakt. Toevallig had ik deze gisteren nog in mijn handen tijdens het winkelen maar door de applicatie heb ik hem juist niet gekozen. Heb liever een echte lipstick 🙂

 15. 18 december 2014 / 09:56

  Ah deze heb ik ook en ik moest er geloof ik net zo aan wennen als jou! <3

 16. 18 december 2014 / 08:33

  Wat een prachtige tint! De glans vind ik ook mooi. Persoonlijk zou ik voor een rode lipstick kiezen in plaats van een lipgloss. Een gloss trekt bij mij snel in de lijntjes en de rand om mijn mond.

 17. 18 december 2014 / 07:28

  Wauw ik ben onder de indruk zeg. Prachtige glans en kleur en staat je goed. Zelf zou ik voor een roze variant gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
All dressed up for Stylefruits X Serious request

Stylefruits vroeg mij of ik een artikel wilde maken voor de stille ramp waarvoor 3FM zich dit jaar in het glazenhuis...

Sluiten