Favoriete Beauty Producten januari | Thailand Favorites

 

Thailand Favorites

 

 Favoriete Beauty Producten januari 2017 Thailand FavoritesFavoriete Beauty Producten januari 2017 Thailand Favorites

 

Thailand Favorites

Mijn favoriete artikel van de maand heeft iets langer op zich laten wachten dan ik van plan was. Ik zag het namelijk al helemaal voor mij om mooie zonnige foto’s van mijn favoriete beauty producten te gaan maken op het idyllische Koh Yao Yai. Maar omdat ik niet de hele dag foto’s wilde maken (geloof mij, er komen nog genoeg zonnige artikelen aan) besloot ik ook volop van het eiland te gaan genieten en dit artikel even op te schuiven. Wel merk ik dat het oppakken van het bloggen met de lichte hersenschudding die ik in Bangkok opliep iets moeizamer gaat. Daarom is het fijn om met mijn favorieten van januari af te trappen.

 

En mag ik even wat aandacht vragen voor mijn huid? Ik draag op de foto’s namelijk helemaal geen make-up, en mijn huid straalt als nooit te voren. Hier word ik zo enorm blij van!

 

 

 

The Ritual of Dao – Rituals

Douchen in een prachtige Thaise badkamer is al fijn, tel daar de heerlijke producten uit de Ritual of Dao lijn bij op, en je hebt een feestje. De mix van de geuren Witte Lotus & Yi Yi Ren (Chinees Jobstranenzaad) zorgen ervoor dat de ervaring helemaal compleet is. En zo werd ik iedere namiddag klaargestoomd en opgefrist voor een fijne, tropische avond. Zowel de douche foam als de mindful body scrub vind ik beiden erg fijn in gebruik. En zorgden ervoor dat mijn huid goed gevoed werd, en klaargemaakt werd voor een nieuwe zonnige dag. Een review van deze heerlijke lijn zal snel online verschijnen.

 

 Favoriete Beauty Producten januari 2017

 

Skincare in het vliegtuig

Wie weleens een lange vlucht heeft meegemaakt weet dat een drukcabine alles behalve goed is voor jouw huid. Mijn droge huid begint dan al snel onaangenaam aan te voelen, en ook mijn lippen worden snel droog. Producten die goed werken, en ook nog eens weinig ruimte in beslag nemen zijn dan geen overbodige luxe. Producten klein genoeg om mee te nemen in je handbagage, groot genoeg om er de heen en terugweg mee te kunnen doen.

De natuurlijke lipbalsem van Erica bevalt mij erg goed en is op reis (en in de tas) de perfecte vervanger van Lush Lemony Flutter (die is gezien het formaat toch wat lastiger mee te nemen). Voor mijn huid ging ik voor de Italian Summer Fig Body Lotion van The Body Shop. En met deze heerlijke geur voelde ik mij ook weer helemaal opgefrist in het vliegtuig. Heerlijk.

 

 Favoriete Beauty Producten januari 2017

 

White Lily N°26 – The Master Perfumer

Als er iets is wat ik naast de heerlijke geuren van The Master Perfumer toejuich, is het wel het parfum in klein formaat. Zeker wie net als ik altijd teveel mee wilt nemen op reis kan iedere gram goed gebruiken. Deze tasverstuiver past perfect in mijn handbagage en zorgt er daarvoor voor dat er geen onnodige zware glazen parfum flacon mee hoeft in de koffer. En de lieve, zachte geur van White Lily N°26 paste perfect in het tropische Thaise landschap. Trek je ook niet onnodig extra muggen aan, hihi.

 

 Favoriete Beauty Producten januari 2017

 

Pupa Vamp! (waterproof) mascara

Make-up is overdag in de zon niet aan mij besteed. Een simpele mascara, een product voor mijn wenkbrauwen en heel soms een eyeliner zijn in principe al genoeg. Dat is natuurlijk wel anders als ik een avondje op stap ga (hello rooftop bars in Bangkok) of een dag bij de airco in een shoppingmall doorbreng, maar over het algemeen laat ik mijn huid zoveel mogelijk met rust in de zon. Thailand is tropisch en daardoor vind ik het belangrijk dat make-up wat ik aanbreng, dan ook echt op zijn plek blijft zitten. Deze mascara’s van Pupa bleven goed zitten, en mogen daarom niet in dit lijstje ontbreken.

 

 Favoriete Beauty Producten januari 2017

 

Cacay Oil – MiaFlora

Kan jij je nog herinneren dat ik je zojuist heb verteld dat ik heb bespaard op glazen flacons? Dat had ik bij deze olie dus juist niet moeten doen. Sinds ik deze Cacay Olie heb leren gebruiken wil ik niets anders meer, en daar kwam ik na een dag in het Noorden van Thailand al achter. Mijn haar werd droger en kon daardoor wel wat extra liefde gebruiken. Eenmaal thuis ontdekte ik de kracht van de Cacay Olie van MiaFlora al snel, mijn haar leefde gelijk op. Fijn. Lesson learned, trust me.  Nooit meer een bad hair day op reis.

 

 Favoriete Beauty Producten januari 2017

 

Zelfs zonder de zonnebrand vind ik het een zonnig overzicht geworden. Het zijn allemaal producten die mij aan mijn tijd in Thailand doen denken, en dat maakt mij zelfs thuis als ik ze gebruik een stuk vrolijker. Herken jij dat ook dat jij bepaalde geuren aan mensen of plaatsen kan koppelen? Dat heb ik bij deze producten ontwikkeld. En daarom mogen ze deze keer zeker niet ontbreken.

 

Welke geur of welk product heeft een speciale betekenis voor jou?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

8 Reacties

 1. 8 februari 2017 / 22:12

  Wat een heerlijke producten Linda! Wauw. Leuk om te zien dat die parfum je zó goed bevalt. Ik ben het ook echt helemaal met je eens.En ik heb helemaal niet meegekregen dat je een hersenschudding hebt opgelopen. Ik heb het even teruggelezen. Wat ontzettend naar Linda. Heel veel beterschap. Hopelijk knap je snel helemaal op!

 2. 8 februari 2017 / 10:22

  Nooit meer een bad hair day op reis. Nu maak je mij erg benieuwd naar Cacay Oil – MiaFlora. Op vakantie is mijn haar altijd een ramp.

 3. 8 februari 2017 / 10:11

  Ik word vooral blij van de geur van Thailand zelf. Niet van de uitlaatgassen en de putluchten die je soms ruikt, maar wel van de geur van jasmijn, van de jungle, en van de geuren als er voor je neus iets gewokt wordt in Bangkok… Mmmm!

  • Linda
   Auteur
   8 februari 2017 / 12:25

   Je hebt helemaal gelijk, moest ook erg lachen toen je begon over de putluchten en de uitlaatgassen. Geef ook mij de lemongrass, de weirook en de geur van de natuur maar haha!

 4. 8 februari 2017 / 08:01

  Heel leuk om te zien! Die Rituals lijn is zo lekker 🙂

 5. 8 februari 2017 / 07:46

  Leuke en fijne producten. Prachtige foto’s weer.

 6. 8 februari 2017 / 06:45

  Wat een fijne producten op reis. Toen ik een paar jaar geleden op reis was door Singapore en Maleisië werd mijn haar net stro, zo droog. Dit is dus een goede reminder dat ik komende zomer naar Thailand wel even een lekkere verzorging mee moet nemen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beyond Bollywood | What I Wore in Bangkok

Een brandende zon, hoge luchtvochtigheid, glanzende rooftops, 1001 tuk tuk's op straat en een diversiteit van mensen. Dat is Bangkok...

Sluiten