Favoriete beauty producten | februari

 

Favoriete beauty producten | februari

 

 Favoriete beauty producten februaribeauty favorieten februaribeauty favorieten februari

 

Haarverzorging

De verzorging van mijn haar is iets wat ik heel erg belangrijk vind. Zeker omdat mijn haar lang is, en daardoor sneller beschadigd én meer verzorging nodig heeft, is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt. Vorige maand schreef ik al hoe lyrisch ik ben over de Acai olie die ik na iedere wasbeurt gebruik. Maar ook het gebruik van een goede borstel is erg belangrijk. Zo belangrijk dat zelfs mijn kapper er iedere keer op blijft hameren. Zij ziet namelijk zoveel meiden die hun haar kapot maken met een verkeerde borstel. Het design van deze borstel van Zenner is niet alleen right up my alley, hij is ook nog eens ligt van gewicht en heel erg fijn in gebruik.

 

 Favoriete beauty producten februaribeauty favorieten februari

 

Purple accessories

De snoepwinkel met dierproefvrije parfums is helaas nog niet zo groot als de meeste mensen zouden willen. The Body Shop heeft gelukkig wel een reeks fijne parfums. En deze White Musk heb ik deze maand weer herontdekt. Samen met de Body Splash geurt hij heerlijk. Een tip voor degenen onder ons die niet graag te veel betalen, er is nu een €10,00 kortingscode voor de webshop.

 

Na Thailand is de eczeem rond mijn ogen als sneeuw voor de zon verdwenen. En ik kon dus weer volop aan de slag met het maken en dragen van ooglooks. Nu zijn de meeste geen hoogstaande verrassingen van mij gewend. Doe mij maar een neutrale, maar wel netjes afgewerkte ooglook. Het liefst met een fijne basis kleur en een strakke eyeliner. Een goede basis is dan ook onmisbaar, en deze Eyeshadow Primer Potion is dan ook onmisbaar geworden.

 

Favoriete beauty producten februaribeauty favorieten februari

 

tarte

Na mijn eerste kennismaking met tarte is mijn liefde verder gegroeid. Het merk is niet alleen dierproefvrij, ze maken ook gebruik van natuurlijke ingrediënten. Deze oogschaduw kleuren van het energy noir clay palette hebben zijdezachte texturen, waardoor oogschaduw aanbrengen weer een feestje is geworden. En ik de eczeem uitbraken zo hopelijk langer buiten de deur houd. De kleuren zijn neutraal, en daarom ook perfect voor dagelijks gebruik. En zeg nou eens eerlijk, is het palette geen pareltje om te zien?

 

 beauty favorieten februaribeauty favorieten februari

 

BB cream

Mijn huid is deze maand ook nog voorzien van een fijn, lichtbruin tintje. Een BB cream past daarom nu ook weer perfect in mijn dagelijkse routine. Deze van The Body Shop is fijn voor mijn huid, laat zich gemakkelijk aanbrengen en blijft de hele dag netjes zitten. De perfecte basis voor mijn alledaagse make-up looks.

 

 beauty favorieten februaribeauty favorieten februari

 

delilah

Speciaal voor Valentijnsdag probeerde ik fijne producten van delilah uit. Het merk staat voor mijn gevoel gelijk aan high-end merken, en dat straalt het merk ook uit. zowel de blush als de Brow Shape zijn fijn in gebruik en zacht voor je huid. Ik ben letterlijk verliefd geworden op dit merk en hun fijne producten. En ze komen dan ook niet zomaar terug in mijn rijtje met favoriete beauty producten. Zeker omdat het overstappen op dierproefvrije cosmetica zoveel nieuwe deuren geopend heeft.

 

 beauty favorieten februari

 

Ik merk ook langzaam aan dat er een verschuiving aan het plaatsvinden is. Waar ik in de decembermaand graag zwaardere parfums draag en mijn make-up iets donkerder aanzet, merk ik dat de lentekriebels al voor lichtere kleuren en parfums zorgen. Heerlijk. Nu de zon nog.

 

Welk product of merk heb jij de afgelopen tijd ontdekt?

 

 
Delen:

5 Reacties

  1. 5 maart 2017 / 17:17

    Wauw. Wat een prachtig artikel toch weer. <3 Pure perfectie. Je laat hele mooie en fijne producten zien. En wat betreft die ooglook: ik volg je helemaal. Doe mij maar een neutrale ooglook. Ik heb afgelopen maand een heerlijke shampoo en conditioner ontdekt. Ennn.. ik ga je nu eventjes een berichtje sturen met een vraagje n.a.v. dit artikel dat er niets mee te maken heeft.:) Haha.

  2. 4 maart 2017 / 08:25

    Ahhh het tarte palette, zo’n mooi pareltje! De eyeshadow primer potion moet ik nog steeds gaan proberen!

  3. 4 maart 2017 / 08:16

    Wat een mooie producten allemaal! Naar die BB cream van The Body Shop ben ik ook heel benieuwd. Ik zoek nog een alternatief voor mijn niet-dierproefvrije foundation die ik aan het opmaken ben. Ook naar dat parfum ben ik erg benieuwd! Zelf heb ik sinds kort de parfums van Etos ontdekt. Mystic Night vind ik echt heerlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Golden Triangle Thailand Laso Birma Myanmar
Golden Triangle – Thailand, Laos & Myanmar

Terwijl het gouden uurtje aanbreekt bekijken wij vanaf de 1200 jaar oude Wat Phra That Phu Khao het prachtige uitzicht over...

Sluiten