Best 9 on Instagram | februari

 

Best 9 on Instagram | februari

 

 Instagram Best 9 februari

 

Valentijn | Februari is een maand die in de teken staan van de liefde. Ondanks dat Valentijnsdag een iets wat commercieel tintje heeft gekregen, vind ik het altijd leuk om mijn lief deze dag te laten weten hoe speciaal hij voor mij is. Ik maakte een speciale look, en maakte mijn outfit af met mijn nieuwe juwelen. En ja, daar horen natuurlijk vrolijke tulpjes bij!

 

Bangkok | Bangkok is een stad waar veel reizigers vroeg of laat verliefd op worden. De beide keren dat ik er nu ben geweest is de liefde eigenlijk ver te zoeken. Toch ging ik er met mijn camera op uit om het bijzondere leven hier (want dat is het zeker) vast te leggen. En kwam ik deze persoon tegen in een bus. Ik weet niet wat het is, maar ik vind het een bijzondere foto geworden.

 

 Instagram Best 9 februari

 

NARS ORGASM | Reizen heeft zo zijn voordelen, je ziet niet alleen veel mooie dingen, maar ook de Sephora is ineens een stuk dichterbij. Ik kan het dan ook nooit laten om deze winkel even een bezoekje te brengen, of iemand die op reis is er even langs te sturen. Deze prachtige blush van Nars stond al lang op mijn lijstje en kon ik nu eindelijk uitproberen.

 

Olifanten in Chiang Rai | Ik heb iets met olifanten. Het zijn in mijn ogen hele mooie, grote maar vooral lieve dieren. Dat hun ziel al op jonge leeftijd gebroken wordt om te dienen in de toeristen industrie breekt mijn hart. Zo ook tijdens mijn bezoek aan een olifanten ‘farm’ in Chiang Rai. De olifanten schijnen hier maar ‘een beetje’ mishandeld te worden. En dat idee geeft mij rillingen. Ooit hoop ik ergens wat bij te kunnen dragen voor deze dieren. Een doel wat hoog op mijn lijstje staat.

 

 Best 9 on Instagram februari

 

Bangkok | Als Bangkok ergens groot in is, dan zijn het wel de wijdse uitzichten over de stad. Je vind er dan ook genoeg rooftop bars en restaurants. Het zwembad bij ons appartement vroeg simpelweg om foto’s. Ik draag hier een fijne jurk van Monique Collignon die gemaakt is van gerecycled plastic. Zo bijzonder!

 

Chiang Rai | Thaise uitzichten. Bergen. Je kan mij hier een hele dag neerzetten, en dan nog zal het uitzicht niet vervelen. Wij maakte in Chiang Rai vrijwel iedere dag een kleine road trip en we werden iedere bocht weer getrakteerd op een adembenemend mooi uitzicht. En wie net als ik van reizen houd, weet hoe verslavend dit werkt, hihi.

 

 Best 9 on Instagram februari

 

Brussel | Thomas is kort na Valentijnsdag jarig, en die twee dagen besloot ik samen te combineren. Door Thomas te trakteren op een dagje Brussel. Een van onze favoriete steden in België. We wandelden door de mooie straten, langs fijne boetiekjes en aten pizza’s en broodjes bij Paul. Heerlijk. Dit moeten we vaker doen.

 

Koh Yao Yai | Mijn verjaardag vierde ik eind januari op een hele bijzondere plek. Namelijk op het prachtige, rustige maar zeker idyllische Koh Yao Yai. Waar de meeste toeristen voor Yao Noi kiezen, kozen wij voor het minder bekende Yaoi Yai wat er praktisch, heel dicht naast ligt. En we hebben hier geen dag spijt van gehad. En wilden allemaal minimaal een week aan ons verblijf plakken. Zo onwijs mooi is het hier.

 

Best 9 on Instagram februari

 

Brussel | De foto die het de afgelopen maand het beste deed is deze in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Ze zijn echt een plaatje om te zien, en je doet letterlijk een stap terug in de tijd. En dat is wat Brussel zo leuk en sfeervol maakt. Het geeft mij het gevoel dat ik in Parijs ben (er wordt veelal ook Frans gesproken), maar dan een stuk dichter bij huis. En op mijn nieuwe Woden sneakers heb ik de dag ook goed volgehouden. Zó fijn.

 

P.s. mocht je het leuk vinden om mij op Instagram te volgen, je kunt mij vinden onder lindaswholesomelife.nl

 

Wat voor foto’s zie jij het liefst op Instagram?

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. 15 februari 2018 / 05:01

  Awesome post. I am a regular visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a long time.

 2. 7 maart 2017 / 09:56

  Prachtige foto’s & mooie blog! Ik word er helemaal Zen van.

  • Linda
   Auteur
   7 maart 2017 / 20:11

   Dank je wel voor het mooie compliment! 🙂

 3. 6 maart 2017 / 20:18

  Wat een prachtige plaatjes! Door jouw foto’s en verhalen krijg ik altijd zo’n zin om op reis te gaan en de wereld verder te gaan ontdekken.

 4. 6 maart 2017 / 17:19

  ja zeker mooie foto’s! love your feed babe!

 5. 5 maart 2017 / 17:33

  Jouw perfecte Instagramfeed. Ik blijf er toch zo jaloers op. Gisteren nog aan iemand jouw Instagramfeed laten zien, omdat hij gewoon zo jaloersmakend mooi is.

 6. 5 maart 2017 / 13:02

  Jouw instagram foto’s zijn een genot om naar te kijken!

 7. 5 maart 2017 / 10:43

  Wat grappig om te lezen dat tegen jullie is gezegd dat Koh Yao Yai rustiger is dan Noi. Tegen ons is juist gezegd dat Noi rustiger is en daarom kozen wij voor dat eiland, haha! Echt maar 1 andere toerist tegengekomen. :’) Maar hoe dan ook, het is er prachtig he? Hele mooie foto’s! En meh, dat van die olifanten vind ik zo erg. 🙁

 8. 5 maart 2017 / 09:57

  Leuk om te zien 🙂 Ik volg je graag! Ik vind dat van de olifanten wel echt heel erg 🙁 Ik zou dat nooit bezoeken als ik dat zou weten!

 9. 5 maart 2017 / 07:52

  Wat een prachtige foto’s allemaal! Ik volg je Instagram altijd met veel plezier. Vooral in Thailand heb je zulke gave foto’s gemaakt. Wel heel verdrietig van die olifanten daar! Ik hoop ook dat daar ooit nog een einde aan komt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
beauty favorieten februari
Favoriete beauty producten | februari

Begin februari kwam ik terug uit het zonnige, en vooral tropisch warme Thailand. Mijn huid knapte daar enorm van op,...

Sluiten