Mini Mango & Miss Etam Sale Shoplog

Klik hier als je de video niet kunt zien.
En zet je hem op HD voor de beste kwaliteit?

Heb jij al leuke koopjes gescoord deze sale?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. Ellen
  24 januari 2015 / 00:37

  Lange jurken en rokken zijn geweldig! De lange rokken bij Mango zijn ook een aanrader, vrolijke kleuren en een mooie lengte.
  Wat ik begreep uit je filmpje is dat je de steunkousen niet draagt als ze duidelijk te zien zijn. Klopt dit? Ik zou ze gewoon dragen als het voor je lichaam beter is om ze aan te hebben tijdens een intensieve dag.

 2. norma
  22 januari 2015 / 18:49

  Je brengt me op een idee heb nog zwarte lange jurk. Kan ik ook mijn kousen aan. Een heb vandaag knie kousen gescoord. Met korte broek of rok. Steun kousen eronder

 3. 22 januari 2015 / 11:32

  Leuk filmpje Linda! Je hebt heerlijk geshopt! Ik vind de Mango vaak ook wat prijziger, maar ze hebben wel hele mooie items. In Parijs heb ik ook lekker veel items bij de Mango voor een zacht prijsje gescoord. Die basic tops vind ik ook altijd heerlijk! Je jurkje is echt geweldig, ben nu al benieuwd hoe die je gaat staan!

 4. 22 januari 2015 / 10:10

  Wat een super leuke items heb je gescoord! Erg leuk filmpje P.s. Zou jij eens een whats on my iphone willen opnemen

 5. 22 januari 2015 / 09:19

  Mooie artikelen. De jurk is inderdaad prachtig zeg! Ideaal voor straks. Shoppen in de sale … Ik ga ook maar eens online kijken nu. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Granaatappel handcrème van Botanique

Niet zo heel lang geleden liet ik jullie kennis maken met een nieuw en natuurlijk merk Botanique. Een merk wat...

Sluiten