Dear Diary ☾ | The law of attraction

 

Dear Diary | The law of attraction

 

MC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao Yai The law of attractionMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao YaiMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao Yai The law of attraction

 

How you vibrate is what the universe echoes back to you in every moment.

 

 MC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao YaiMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao Yai The law of attractionMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao Yai The law of attraction

 

Hoe the law of attraction voor mij werkt

Mijn portie ongeluk heb ik de afgelopen jaren wel gekend. In mijn jaren als begin twintiger was het vooral mijn lichaam wat het steeds af liet weten. Toen ook mijn hoofd gevuld werd met watten wist ik dat er niets anders op zat dan afwachten tot het beter zou gaan. Ik pakte alle mogelijkheden aan om mijn gezondheid er weer bovenop te helpen. And so I did. Alhoewel de tijd voorbij leek te kruipen ben ik in een paar jaar tijd zowel mentaal als fysiek enorm veel gegroeid. Soms moet je door donkere tijden heen om te groeien. Op wel vlak dan ook. Ik maakte van iedere situatie, en op de momenten na dat ik echt even brak, heb ik geprobeerd overal het positieve van in te zien. Het heeft mij allemaal simpelweg een sterker mens gemaakt. Ik leerde dat het niet egoïstisch is om in sommige situaties voor mijzelf te kiezen. En ik wist dat ik de enige was die mijn eigen toekomst uit kon stippelen.

Met de toenemende kracht en energie kwamen ook de wensen en dromen weer terug. De wens om beter te worden maakte plaats voor meer doelen en dromen waarvan de kans om te slagen een stuk groter is. Vanuit mijn gezondheidsblog begon ik te schrijven over wat mij gelukkig maakte. En simpelweg doen wat mij gelukkig maakt, in plaats van therapieën te volgen waar medisch Nederland in gelooft, ben ik mijn lichaam en geest aan het helen. De diepe wonden die het ziek zijn heeft achtergelaten worden gevuld met liefde en positiviteit. En niets lijkt mij gelukkiger te maken (op Thomas na natuurlijk) dan het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld.

Dat ik een persreis mocht maken en als camera vrouw mee mocht om Thomas zijn 50 dagen vegan reis te filmen zijn een journey waar ik nooit over durfde te dromen. Dat reizen mijn grootste passie is, daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. En dat ik door dit simpelweg uit te spreken mooie dingen op mijn pad krijg geven wel aan dat er meer is tussen hemel en aarde. Als in een energie die jouw kant op drijft wanneer je zelf positiviteit uitstraalt en van iedere situatie het beste maakt. Want zelfs toen ik in de rolstoel zat en compressie kousen droeg weerhield het mij niet om mijn wildste reis dromen na te jagen. En dromen zijn er voor iedereen, en zolang jij je best doet om ze uit te laten komen, zal de wind zeker eens jouw kant op waaien.

 

 MC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao YaiMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao Yai The law of attractionMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao Yai The law of attractionMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao Yai

 

Goals are like magnets. They’ll attract the things that make them come true – Tony Robbins.

 

 MC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao YaiMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao YaiMC Monique Collignon SS17 OOTD Koh Yao YaiLocation: Koh Yao Yai – Thailand | Dress: MC Monique Collignon – SS17 (er zijn 9 plastic flessen verwerkt in deze jurk). 

 

My law of attraction

Ook mijn blog ben ik vanuit enthousiasme begonnen, vanuit de liefde om te schrijven, te fotograferen en content te creëren. Dat ik hieruit lieve mensen heb leren kennen en de tofste samenwerkingen mag aangaan is nog zo’n droom waarvan ik nooit had gedacht dat ik hem mocht plukken. En ik ben niet de enige die het bijzonder vind dat ik nu kan doen wat ik het liefste doe, zonder achter de geraniums weg te kwijnen omdat je het vuil van de maatschappij bent. De dag voor ik naar Parga vertrok, de dag dat ik mijn koffer om moest pakken van Frankrijk, mocht ik zelfs live op de radio een interview afgeven. Mijn kleine leventje was ineens groot nieuws. En dat mensen mij bijzonder vinden geeft mij een warm gevoel. Blij dat wat ik doe goed opgepakt wordt. Er wordt simpelweg zoveel liefde en tijd in gestoken.

Het is misschien een cliche waar ik mee wil afsluiten. Maar ieder jaar dat ik ouder word leer ik weer anders naar de wereld te kijken. Waar ik eerst een onrustige tiener was die werkelijk alles wilde hebben en alles wilde doen en zien, ben ik in rustiger vaarwater terecht gekomen. Heb ik geleerd wat er bij mij past, waardoor doelen ineens een stuk makkelijker te behalen zijn. Mijn dromen zijn kleiner, maar daardoor zeker niet minder bijzonder. Waar ik eerst in een jaar tijd de wereld over wilde reizen, heb ik geleerd dat het beter bij mij past als ik alles in stukjes verdeel. Zo heb ik niet alleen iedere keer weer iets om naar uit te kijken, maar hou ik ook de ruimte over voor mijn lichaam om te herstellen en behandelingen te ondergaan. Het idee dat ik blijf groeien houd mij op de been. Het maakt mij gelukkig. Want zolang er steeds weer iets moois in het verschiet ligt heb ik dromen. Dromen maken mij gelukkig. Hierdoor wordt the law of attraction ook eerder aangewakkerd. En is het cirkeltje weer mooi rond.

 

Wanneer werkte the law of attraction het laatst voor jou?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

5 Reacties

 1. 26 mei 2017 / 11:14

  wauw wat gaaf dat je dat door je blog hebt kunnen doen, vind het echt tof voor je en vind het zo mooi om te lezen hoe oprecht je altijd schrijft, ook nu weer. het raakt me echt! gelukkig hoef je niet achter de garaniums weg te rotten! Prachtige foto’s ook in dit artikel weer!

 2. 26 mei 2017 / 10:35

  Mooi geschreven <3 Ik geloof hier ook wel in! Eigenlijk zou ik me er nog eens meer in moeten verdiepen!!

 3. 26 mei 2017 / 07:12

  Wauw, heel erg mooi omschreven en wat mooi om te horen dat er zoveel dromen van je zijn uitgekomen de laatste tijd. Ik geloof ook dat het vaak helpt om uit te spreken waar je van droomt. Prachtige foto’s ook trouwens!

 4. 26 mei 2017 / 06:00

  Wat heb je dit weer mooi geschreven Linda :-). Fijne foto’s ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
What I ate in France Vegan hotspots
What I ate in France – Vegan Hotspots

Vlak voor mijn trip naar Griekenland bezocht ik samen met Thomas de prachtige Loirestreek in Midden-Frankrijk. Omdat wij toen al...

Sluiten