De leukste foute kersttruien

Ben jij eraantoe om een Bridget Jones kerst te hebben dit jaar? Of kom je er bij je familie niet onderuit om een foute kersttrui te dragen deze kerst? Ik zette de leukste, de grappigste en de meest foute kersttruien op een rijtje! En de prijsjes? Die zijn niet zo fout. En dat maakt het juist zo leuk om dit jaar jouw foute kersttruien collectie te starten of aan te vullen!

De leukste foute kersttruien

 

De leukste foute kersttruien kerst trui truien
Mijn motto voor een foute kersttrui is dan ook echt; hoe fouter hoe beter! Als je dan toch fout bezig bent kun je beter all the way gaan. Vind je niet? Hoe grappig is deze Frozen trui rechts bovenin? Ik zie mijzelf hier al helemaal in wegkruipen op Christmas morning wanneer je cadeautjes uit gaat pakken, (oké misschien volgend jaar aangezien het tropisch warm is waar ik kerst vier.. lees: gemiste kans) of misschien wel met de brunch? Ben je niet zo van het vrolijk doen met de kerstdagen dan is de Express Your Elf trui misschien wel een fijne om een statement te maken, haha! Waar ze vandaan komen? Bij de Primark!

 

De leukste foute kersttruien kerst trui truien Wil je iets veiliger gaan en ben je meer van de leuke foute printjes, dan zijn deze modellen van ONLY wel dikke kans hebbers. Ik vind ze dan ook eerder schattig dan héél fout. Schattig fout, vind je niet? Vooral het hart met de herten zie ik mijzelf wel dragen, die kan de dagen richting oud en nieuw ook prima. Zeker als je er een sneeuwachtig landschap en een vuurkorf bij optel. Dan heb je toch een beetje je eigen Scandinavische winter aan huis. Romantiek gegarandeerd! Deze exemplaren vind je o.a. bij Zalando. En via de Zalando pagina van Acties.nl kun je jouw leuke foute kersttrui misschien wel met een leuke korting in huis halen. Merry Christmas! 

 

De leukste foute kersttruien kerst trui truienWat dacht je van een échte Flappie op je kersttrui? Ik denk dat haast iedereen die dit leest wel opgegroeid is met dit nummer en daarom wel snapt waarom een Flappie op je trui een echte musthave is! Het leuke van deze trui is dat hij ook in een mannen model beschikbaar is en jij en je lover dus een match made in heaven zullen zijn met de kerst. Een kust onder The Mistletoe is hiermee gegarandeerd een succes! En ik? Ik kijk nu al uit naar de foto’s. Deze Flappie trui vind je trouwens bij Def-shop.nl en de leuke gebreide trui die mij aan een Bridget Jones kerst doet denken (de anderen met de rendieren trouwens ook) vind je bij C&A.

 

De leukste foute kersttruien kerst trui truien Ik sluit het artikel af met nóg meer foute kersttruien van de Primark. Ik ben serieus verrast door het grote én leuke aanbod dat zij dit jaar weer hebben. Deze modellen zijn iets minder ‘rebels’ of ‘ruig’, maar daardoor zeker niet minder leuk. Kom je niet onder de foute kersttruien uit dit jaar of wil je voorkomen dat jouw schoonmoeder er zelf een gaat breien? Dan zie ik hier zeker hele leuke en betaalbare alternatieven tussen. Na een korte shop sessie (handig: je kunt online kijken waar ze de modellen verkopen) ben jij helemaal klaar voor de kerst. Laat die kerstdagen maar komen!

 

Heb jij jouw foute kersttrui al in huis?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

5 Reacties

 1. 7 december 2015 / 21:17

  Hahaha, die trui van Frozen is zo fout! Ik moet altijd lachen om die gekke sneeuwpop. Foute kersttruien zijn altijd leuk, jij zal er dit jaar alleen weinig aan hebben in het warme Australië. Ik ben jaloers!!!!!

 2. 7 december 2015 / 09:36

  Wat zitten er een hoop leukerds tussen! Ik heb zelf dit jaar voor het eerst ook een kersttrui van de C&A, daar liggen echt een hoop hele toffe exemplaren. Die van mij is nog vrij subtiel. Ik zou stiekem ook nog wel zo een echte foute willen hebben!

 3. 7 december 2015 / 09:32

  I like! Vooral truien met Olaf of andere sneeuwpoppen brengen mij in de winterstemming!

 4. 7 december 2015 / 06:48

  Ik vind foute kersttruien bij een ander altijd erg leuk, mij zul je er echter niet zo snel in vinden..

 5. 7 december 2015 / 06:22

  Haha, heerlijk al die foute truien! Zelf hebben wij eigenlijk nog nooit iets met foute truien of zo gedaan. Dat lijke me wel echt leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle by linda
Weekvlog 7 | Heel veel leuke dingen

Wat een week heb ik achter de rug! Ik kan mij niet herinneren dat ik tijdens de herfst zó actief...

Sluiten