Convey the Travel – Mijn Engelstalige reisblog

Dromen zijn er om lekker van te kunnen slapen. Om je focus scherp te houden en doelen uit te zetten. Maar dromen zijn er vooral om te plukken, zeker wanneer de tijd rijp is. Op Lifestyle by Linda deel ik de laatste jaren niet alleen wat mij bezig houd, mijn passies voor make-up en mijn liefde voor fashion. Maar zeker ook mijn reizen. Nu is het leven zelf al een reis. En het brengt je op punten die aangeven dat het tijd is. De tijd is rijp om deze droom te gaan plukken. Ik ga naast LifestylebyLinda.nl namelijk iets nieuws starten.

 

Convey the Travel

 

convey The Travel | Dordrechtconvey The Travel | Dordrechtconvey The Travel | Dordrechtconvey The Travel | Dordrecht

 

 

 

Niet alleen een nieuw hoofdstuk..

De droom die ik ga plukken danst al jaren door mijn hoofd. Waar ik eerst nog twijfelde of mensen mij wel leuk genoeg vonden. En of ik wel genoeg energie heb om dit op te kunnen gaan zetten. Twijfelde ik het laatste jaar vooral over de manier waarop ik mijn content wilde neerzetten. Wanneer je iets nieuws begint, moet het namelijk niet zomaar een verlenging zijn van wat je al doet. Het moet fris zijn, en ook vernieuwend. Zeker omdat ik niet vies ben van een uitdaging.

De laatste veranderingen op Lifestyle by Linda is hier namelijk een onderdeel van. Mijn fotografie heb ik de laatste tijd sterker kunnen ontwikkelen. Dit door simpelweg te doen. Te proberen. Foto’s weg te gooien. En opnieuw heel kritisch te kijken naar wat ik maak, uitstraal en neerzet. Lichaamshouding, outfits, belichting en de omgeving, alles moet kloppen.

 

..Maar een heel nieuw boek!

Convey the Travel is mijn nieuwste kindje. Een Engelstalige reisblog waar ik hopelijk al mijn creativiteit en passie in kwijt kan. Hier is meer ruimte voor mijn reisverhalen. En door voor een Engelstalige blog te kiezen, kan ik automatisch ook een groter publiek aantrekken. Althans dat hoop ik. Maar zoals ik al zei, ben ik niet vies van een nieuwe uitdaging. En deze grijp ik dan ook met beiden handen aan.

 

 

 

convey The Travel | Dordrechtconvey The Travel | Dordrechtconvey The Travel | Dordrechtconvey The Travel | Dordrechtconvey The Travel | Dordrecht

 

Convey the Travel

Uiteraard zal er op deze blog, Lifestyle by Linda, niets veranderen. En wie het leuk vind om meer over magische plekken op de wereld te lezen, is van harte welkom op Convey the Travel. Convey the Travel krijgt een eigen Facebook pagina, twitter (waar automatisch nieuwe blog updates op zullen verschijnen), Bloglovin’ en mijn Instagram blijft hetzelfde. Hier verschijnen mijn meest recente foto’s en fijne reis foto’s. Want reizen is mijn grootste passie, mijn grootste drijfveer als het op het leven aankomt (en familie natuurlijk, maar dat spreekt voor zich). Nieuwe plekken ontdekken geeft mij onwijs veel nieuwe energie. En er is zo onwijs veel moois om te ontdekken. En op deze reis neem ik jullie graag mee. Want zonder jullie, had ik deze droom niet kunnen plukken.

 

 

Welke droom zal jij nog graag eens willen plukken?

 

 

2 Reacties

  1. 18 oktober 2017 / 08:41

    Oh wat tof zeg!! Voor je het weet ben je een fulltime reisblogger hihi 😉

  2. 18 oktober 2017 / 07:22

    Wat ontzettend mooi dat je deze grote droom hebt waargemaakt met jouw eigen reisblog. Ik heb alvast een eerste kijkje genomen en Convey the Travel ziet er nu al geweldig uit. Ik lees je reisblogs altijd met veel plezier en ga dat voortaan gezellig doen via Convey the Travel 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Najaars picknick Ah najaarstrends boho bohemian
Herfst Picknick

[dropcap]M[/dropcap]isschien komt het omdat ik in de natuur ben opgegroeid. Mijn wanderlust dagelijks door mijn aderen stroomt. En ik graag...

Sluiten