Breakfast Lately #3 | Glutenvrij

Iedere ochtend word ik weer vrolijk wakker. En dat ondanks dat ik geen, echt geen ochtend mens ben. Deze ontbijtjes werken positief op mijn humeur, en het delen daarvan geeft minstens net zoveel voldoening. De kunstwerkjes probeer ik vernieuwend te houden, en ook dat werkt aanstekelijk. Want ook Thomas dook in het weekend de keuken in om mij te verrassen met een heerlijke Breakfast Bowl. En juist omdat het geen Valentijn is, en geserveerde ontbijtjes nóg lekkerder smaken, deel ik mijn laatste ontbijtjes weer met liefde. My Breakfast Lately Part III.

 

Breakfast Lately #3

 

Breakfast Lately Glutenvrij Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Breakfast Bowl

↠ Eat Natural Super Granola Gluten Free
↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet & Limoen-Citroen
↠ Blauwe bessen
↠ Bramen
↠ Aardbeien
↠ Sinaasappel
↠ Chiazaad

 

Zo nu en dan maak ik als het op granola aankomt een uitstapje. Om de boel een beetje fris en verleidelijk te houden. De granola van Eat Natural vind ik doorgaans al heerlijk, en ik besloot de Super Granola met boekweit, zaden & honing eens te proberen. Deze is niet geschikt voor vegans, maar wel voor mensen die glutenvrij eten. Uiteraard ben ik ook deze week weer met de blender aan de slag gegaan. Om de bramen met de Alpro Mild & Creamy in de smaken Naturel Ongezoet en Limoen-Citroen te mixen. De limoen smaak geeft het ontbijtje weer wat extras.

 

Breakfast Lately Glutenvrij Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Breakfast Bowl

↠ Eat Natural Super Granola Gluten Free
↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet & Naturel met Kokosnoot
↠ Banaan
↠ Blauwe bessen
↠ Bramen
↠ Grapefruit
↠ Chiazaad

 

Ben jij net als mij dol op de smaak van kokos? Het geeft een heerlijke tropische twist aan jouw ontbijt. En dat is iets waar ik vooral in de zomer, al dagdromend over mooie reizen, goed kan waarderen. Mix deze met de Naturel Naturel Ongezoet wanneer je de smaak van kokos net iets te aanwezig vindt, en zo heb je een heerlijke mix. Voeg er wat bramen aan toe en kleed de Bowl verder leuk aan. De granola ligt overigens als een heerlijke, knapperige verassing verstopt onder de soja.

 

 Breakfast Lately Glutenvrij Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Fruit Bowl

↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet & Naturel met Kokosnoot
↠ Grapefruit
↠ Ananas
↠ Kiwi
↠ Aardbeien
↠ Blauwe bessen
↠ Frambozen
↠ Bramen
↠ Chiazaad

 

Terwijl ik een beetje enthousiast aan de slag ben gegaan met het snijden van fruit, kwam ik er al snel achter dat de granola zeer overbodig was. And so I was right. Dit ontbijtje vult enorm! Je smaakpupillen worden maximaal geprikkeld met al deze verschillende soorten fruit. En ziet het er niet uit als een heerlijke vakantie Fruit Bowl die je eigenlijk op een Aziatisch bestemming naast het zwembad op hoort te eten?

 

 Breakfast Lately Glutenvrij Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Fruit Bowl

↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet & Naturel met Kokosnoot
↠ Frambozen
↠ Ananas
↠ Blauwe bessen
↠ Aardbeien
↠ Bramen

 

Oké, I must admit, I’m a bit of a cheater over here. Deze Bowl doet het eigenlijk veel beter als een tropisch tussendoortje of toetje. Maar kon ik hem jullie natuurlijk niet onthouden. Simpelweg wat soja yoghurt gemixt met verschillende soorten fruit. Zo simpel kan het leven soms zijn.

 

 Breakfast Lately Glutenvrij Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Love Bowl

↠ Eat Natural Super Granola Gluten Free
↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet
↠ Banaan
↠ Grapefruit
↠ Aardbeien
↠ Blauwe bessen
↠ Bramen
↠ Chiazaad

 

Thomas verraste mij in het weekend met deze overheerlijke Love Bowl terwijl ik rustig aan het wakker worden was op bed. Omdat ik weet hoeveel tijd en energie in het maken van deze uitgebreide ontbijtjes zit, waardeer ik het nóg meer als iemand het voor mij maakt. (Ik lijk mijn moeder trouwens wel met die uitspraak, hihi.)

 

Hij bouwde een toren van granola en gebruikte een schijfje grapefruit als bodem. De rest van de grapefruit hebben we in een heerlijke kan met water verwerkt. En zo ontstond er een eilandje met een vulkaan die uitgebarsten is. Klinkt lief hé? Zo enorm leuk hoeveel liefde hij erin steekt. Ik leg het zelf altijd domweg leuk neer. Hihi.

 

Word jij weleens met een ontbijtje verrast?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

11 Reacties

 1. 21 augustus 2016 / 10:26

  Jouw ontbijtjes zien er altijd zo lekker uit!! IK ga ze zeker een keer maken!

  • 21 augustus 2016 / 10:27

   Trouwens super fijn dat ze glutenvrij zijn!!

 2. 16 augustus 2016 / 12:18

  Ziet er echt geweldig uit! Ik ben heel benieuwd naar die nieuwe Alpro!

 3. 14 augustus 2016 / 23:50

  Omg wat een super mooie foto’s maak je! Ziet er echt heerlijk uit! -x-

  • Linda
   Auteur
   16 augustus 2016 / 21:40

   Dank je wel voor het mooie compliment! <3

 4. 14 augustus 2016 / 19:52

  Aaaah Linda, wat doe je mij aan met al deze foto’s? Hebbeeeeeen!! Al dat fruit zo bij elkaar is echt het beste ontbijtje wat je maar kunt hebben. Zo’n ontbijtje zal ik niet afslaan, haha!

 5. 14 augustus 2016 / 12:11

  Oh jeetje, dit ziet er allemaal zo lekker uit! Ik vind het ook altijd leuk om een lekker en mooi ontbijtje te maken 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Bloggers on Board Amsterdamse Grachten
Bloggers on Board | Amsterdam

Soms, heel soms moet ik mijzelf even knijpen. Zo nu en dan bevind ik mij als blogger in een hele...

Sluiten