❅ Merry Christmas ❅

De inkopen zijn gedaan, de koelkast puilt uit, mijn nagels zijn gelakt (voor Tijn), de pakjes zijn ingepakt en liggen te pronken onder de boom. The most wonderful time of the year is aangebroken! Het is tijd om mijn mooiste kleren aan te doen en gezellig samen te zijn met de mensen die ik lief heb. A very Merry Christmas to you all! En vandaag vertel ik meer over hoe mijn kerst er dit jaar uit ziet.

 

 ❅ Merry Christmas ❅

 

 merry christmas

 

Wij zijn er helemaal klaar voor! Kerstavond is sinds wij geen Sinterklaas meer vieren thuis, omgetoverd tot pakjesavond. Mijn broertje gaat uitgebreid koken en daarna is het tijd voor cadeau’s. Dat gedeelte vind ik ieder jaar weer speciaal en magisch. Eerste Kerstdag beginnen wij met een uitgebreide brunch, overdag gaan we in en om het huis leuke dingen doen met de familie. Er is ruimte voor spelletjes, als het mooi weer is een wandeling, en de dag sluiten wij af met gourmetten. Tweede Kerstdag brengen Thomas en ik door bij mijn schoonfamilie. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, liggen er hier opnieuw cadeautjes onder de boom. Het is al een paar jaar zo dat wij lootjes trekken voor één iemand, en diegene voor een bepaald bedrag helemaal in de watten leggen. Super leuk. Hierna verzorgen Thomas en ik het voorgerecht en mijn zwager het hoofdgerecht. Dat wordt opnieuw smullen! Zeker omdat ik vorig jaar met Kerst in Australië was heb ik nu extra veel zin om deze feestdagen te vieren. Daar hebben we geen Kerstavond gevierd en kennen ze eigenlijk alleen een Eerste Kerstdag. Tweede Kerstdag is daar Boxing Day, een soort Black Friday met soms mega kortingen op producten. Maar heel eerlijk vind ik het veel leuker om verrast te worden dan zelf al slenterend de winkels af te gaan met een lijstje. Het leuke is wel dat ieder land zijn tradities heeft. En wij dit jaar geen Kerst vieren in het zwembad, maar gewoon gezellig binnen bij de boom. Ik heb er zin in! Ik hoop jij ook.

 

Ik wens jullie hele fijne Kerstdagen toe lieve volgers!

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

11 Reacties

 1. 24 december 2016 / 18:04

  O voor Tijn, ik vind de actie van hem zo mooi! Wat een leuke Kerst krijg, geniet ervan Linda! (Ik geniet trouwens enorm van mijn pakketje, nogmaals dankjewel ♡). Malou x

 2. 24 december 2016 / 16:16

  Jij ook hele mooie en fijne dagen, Linda. X

 3. 24 december 2016 / 12:03

  Wat zie je er mooi uit 🙂 Hele fijne dagen toegewenst!

 4. 24 december 2016 / 09:25

  Klinkt heel fijn. Geniet er lekker van!

 5. 24 december 2016 / 08:22

  Hele fijne Kerstdagen Linda, geniet ervan!

  • Linda
   Auteur
   24 december 2016 / 15:51

   Jij ook Deb, hele fijne dagen! <3

 6. 24 december 2016 / 07:17

  Dat klinkt als een heerlijke kerst. Wat een prachtige foto’s ook! Fijne feestdagen!

  • Linda
   Auteur
   24 december 2016 / 15:52

   Dank je wel Romy, hele fijne dagen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Sa Sequi Formentera
Sa Sequi Formentera | Hotspot

Zoals je vorige week al kon lezen hebben Thomas en ik Formentera op de fiets verkend. Op de terugweg waren...

Sluiten