Yves Rocher coleurs végétable | 50 nieuwe kleuren nagellak

couleurs vegetable Yves Rocher nagellak 50 nieuwe kleuren Elemihars YR nagellak swatch Lifestyle by Linda beauty blog make-up

Yves Rocher is al jaren lang expert in het op de markt brengen van plantaardige cosmetica. Een merk waar ik tot vorig jaar eigenlijk alleen van gehoord had, maar na kennis te hebben gemaakt met verschillende fijne producten was ik om. Ik vind het dan ook extra leuk om jullie hun nieuwe nagellakken te laten zien.

Yves Rocher uitgelicht nagellak

De flesjes zien er strak en stijlvol uit en komen in twee uitvoeringen. Een met een zilveren dop en eentje met een plastic blauwe. Deze vind ik persoonlijk iets minder mooi, maar zo kun je wel goed uit elkaar houden welke nagellak een geleffect heeft (de zilveren) en welke de normale zijn (blauwe). Groot zijn ze niet, ze bevatten elk 5 ml. Maar dat maakt ze bijvoorbeeld wel fijn om mee te nemen op vakantie en leuk om af te wisselen.

Yves Rocher uitgelicht nagellak

Uniek aan deze nagellaken is dat er plantaardige hars (Elemihars), wat is verkregen uit bomen in de Filippijnen, is toegevoegd aan de nagellakken. Deze zorgt ervoor dat de nagellak een onweerstaanbare glanslaag achterlaat op de nagels. Hiernaast is hij zacht voor de nagels en zorgt het ervoor dat jou nagels wat sneller drogen. En dat is erg fijn aangezien deze lakken wat dikker van structuur zijn.

Yves Rocher uitgelicht nagellak

Ook het kwastje is onder handen genomen. Waar de meeste penceeltjes recht aflopen, loopt deze meer in een waaier. Zelf probeer ik dit effect altijd te creëren om de nagellak zo mooi over de nagels heen te laten vloeien, deze nieuwe kwastjes vind ik dan persoonlijk ook erg fijn en precies lakken.

Yves Rocher uitgelicht nagellak

couleurs vegetable Yves Rocher nagellak 50 nieuwe kleuren Elemihars YR nagellak swatch Lifestyle by Linda beauty blog make-up prune mysterieux

36. Prune mystérieux

Prune mystérieux is een mooie intense, warme pruim kleur. En een bijzonder lakje, afhankelijk van het licht ziet hij er rood of paars uit. Het is een geleffect nagellak en daardoor is de vloeistof wat dikker en dekt hij perfect na slechts één laagje. Ondanks de dikke vloeistof vind ik hem heel fijn en secuur lakken. Een mooie kleur voor bij een zon gebruinde huid of een warme herfst tint, ik kan hem goed waarderen.

Yves Rocher uitgelicht nagellak

couleurs vegetable Yves Rocher nagellak 50 nieuwe kleuren Elemihars YR nagellak swatch Lifestyle by Linda beauty blog make-up 55 hibiscus rouge

55. Hibiscus rouge

Wauw! Wat een prachtige, warme en intense kleur rood is dit! Ik word hier heel vrolijk van en zie mijzelf hem al graag dragen deze zomer. Deze Hibiscus rouge valt onder de gewone lakken en de vloeistof is hierdoor iets dunner (iets dikker dan een normale lak) maar lakt alsnog er fijn en dekt verrassend genoeg ook in één keer. En vind je de glanslaag niet mooi?

Yves Rocher uitgelicht nagellak

couleurs vegetable Yves Rocher nagellak 50 nieuwe kleuren Elemihars YR nagellak swatch Lifestyle by Linda beauty blog make-up 71 menthe

71. Menthe

Opnieuw een heel erg zomers kleurtje met deze Menthe nagellak. Bij mij komt deze na 2 laagjes het beste tot zijn recht, de glanslaag was haast niet te zien na slechts een keer aanbrengen. Deze nagellak heeft een normale structuur en lakt ook heel erg fijn. Een mooi pastel groen kleurtje wat ik deze zomer zeker vaak zal gaan dragen.

Yves Rocher uitgelicht nagellak

couleurs vegetable Yves Rocher nagellak 50 nieuwe kleuren Elemihars YR nagellak swatch Lifestyle by Linda beauty blog make-up 26 rose perle

26. Rose perle

En dan komen wij aan bij denk ik wel mijn favoriet (van dit moment) uit dit rijtje, de lieve, romantische (Parijs aanvoelende) Rose perle. Waar lieve zacht roze, nude kleurige kleuren mij er bleek uit doen zien, schittert deze nagellak, met zijn prachtige glanslaag van mijn nagels. Net als zijn voorganger kwam dit lakje bij mij het beste tot zijn recht na twee laagjes.

Yves Rocher uitgelicht nagellak

Ik ben erg tevreden over alle 4 de kleuren, en de geleffect nagellak vind ik ook erg mooi. Weggeblazen word ik niet door de glans, maar mooi is hij zeker. De geleffect nagellak legt een iets dikker laagje op de nagels waardoor hij oneffenheden wegwerkt en dat geeft een chique effect. Een hele fijne nieuwe collectie van mooie lakjes, ik ben fan!

De nieuwe coleurs végétable nagellakken van Yves Rocher zijn vanaf juni in de winkel verkrijgbaar voor €5,90 (5ml).

 

Wat vind jij van de nieuwe nagellaken van Yves Rocher?

liefslinda2Bloglovin' button
 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

13 Reacties

 1. 28 mei 2015 / 18:55

  Wauw, wat heb je mooie nagels zeg. Het roze kleurtje is mijn favoriet, al is het groene ook leuk voor de zomer! x

 2. 28 mei 2015 / 11:21

  Super mooie kleuren! Ik zou ze zo allemaal willen hebben! Fijne review Linda.

 3. 27 mei 2015 / 18:53

  Erg mooie kleurtjes zo! Ook mooie foto’s gemaakt, zo is het lekker duidelijk welke kleur je kunt verwachten.

 4. 27 mei 2015 / 11:43

  Wat een leuke kleuren, echt heel warm,! Het assortiment lakken is ook echt behoorlijk groot, heel leuk…

 5. 27 mei 2015 / 08:19

  Wat zijn ze mooi! Maar vooral je nagels en foto’s zijn prachtig, wat heb je dat toch weer goed gedaan :). Rose Perle is mijn favoriet van de kleurtjes denk ik!

  • Linda
   Auteur
   27 mei 2015 / 10:12

   Dank je wel Liset!

 6. 27 mei 2015 / 07:57

  Wat een mooie zomerse kleurtjes Linda <3 Rose ROSE Perle en Menthe zijn absoluut mijn favoriet!

  • Linda
   Auteur
   27 mei 2015 / 10:12

   Ik had ook niet anders verwacht 😉 hahaha

 7. 27 mei 2015 / 07:52

  Wauw, wat heb je vier ontzettend mooie kleuren gereviewd, ik ben fan!

  • Linda
   Auteur
   27 mei 2015 / 10:13

   Mooi zijn ze hé <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Kaartwereld kaarten review blog lifestyle by linda voorbeeld zelf kaarten maken cadeau verrassing post brievenbus lifestyle by linda webprint group
Ontwerp je eigen kaarten bij Kaartwereld

Vind jij het ook zo leuk om een kleine attentie via de post te ontvangen? De verassing dat iemand aan...

Sluiten