The Unsuccessful Adulting TAG

Ik werd een paar weken geleden door Kim getagd voor de Unsuccessful Adulting Tag, en vandaag word het eens tijd om te laten zien hoe ik blunder in het volwassen zijn. Welke gekke gewoontes heb ik gehouden en wat is mijn meest ranzige gewoonte? En wie wilt dat nou niet weten? Lees dan snel verder, en dan ga ik mij bedenken hoe ik mij hier op feestjes en bezoekjes eruit ga lullen als iemand dit onderwerp inkopt. 

 Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Oeps, deze kan ik gelijk invullen zonder er over na te denken. Terwijl ik dit artikel tik zit ik heerlijk kleine soepstengels met smeerkaas (uiteraard dippend in het kuipje) te eten. A guilty pleasure for sure!

 Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?

De tijd waarop ik in bed lig heeft alles te maken met hoe mijn dag is (lichamelijk) is geweest, maar meestal probeer ik rond deze tijd onder de douche te staan of nog even een aflevering House of Cards te kijken met mijn lief. Daarnaast staat vroeg naar bed gaan niet gelijk aan vroeg slapen, en soms probeer ik het naar bed gaan uit te stellen totdat ik zeker weet dat ik binnen een uur slaap. Klinkt wel heel volwassen hè deze onderbouwing?

 Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Nu moet ik toegeven dat ik weinig tv kijk de laatste tijd, maar een Minion film kan ook vast wel doorgaan als kinderprogramma? Ach, ik ben in ieder geval eerlijk.

primark to do list

 Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Wat vergeet ik niet? Mijn to-do lijstjes rijzen soms de pan uit, ik kan heel gemakkelijk dingen vergeten, en vervolgens weer vergeten dat ik ze ben vergeten. Hallo to-do lijstjes (als ik het niet ben vergeten op te schrijven) om mij te herinneren. En het laatste wat ik vergeten ben is het reageren op mijn appjes, mijn berichtjes komen er straks aan!

 Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Oh ja hoor, dat is de luxe van op een boerderij wonen op het platteland. Ik eet mijn ontbijt vaak buiten als het mooi weer is en als ik een ochtend rustig opstart gebeurd het vaak genoeg dat ik even in mijn badjas een pakketje aan moet pakken. Erg gênant soms, maar omkleden is dan al geen optie meer haha.

 Wat is je meest ranzige gewoonte?

Dat is toch wel de gewoonte om te checken op ranzige dingen, aanslag in een glas (iehl), graag ontwijk ik handvaten in de metro’s en bussen (yuk!) of wanneer iemand aan mijn eten of drinken zit met ongewassen handen (huilen!). Ik heb geen smetvrees, maar stel behoorlijke eisen aan hygiëne, dit is er door mijn werk in de zorg met de paplepel ingegoten. En daarnaast wil ik het risico op ziek worden graag beperken. Vroeger zat ik met vieze handen gerust een boterham te eten, nu gaat mijn gezondheid echt wel voor.

Maar als ik dan een ranzige eigenschap moet noemen waar anderen raar van gaan kijken is dat toch wel de rare (voor mij compleet normaal natuurlijk) manier waarop ik een ei op eet (en eieren uit de koelkast of op vakantie durf ik niet eens te eten, nog zo’n puntje!) en dat ik mijn aardappels ontleed opzoek naar ‘bonkjes’ (harde stukjes).

 Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Deze heb ik toevallig laatst helemaal uitgezocht omdat ik mij soms echt een ongeluk kon zoeken naar het matchende paar. Al draag ik de laatste tijd bijna alleen maar steunkousen of loop ik op blote voeten. Maar dan is het zoeken naar je sloffen weer zo’n puntje, die zwerven ook altijd los van elkaar.

nrm_1416493452-unicorn-emoji-new

 Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

I loooove emoticons! Palmbomen, hartjes, sterretjes, blije, verbaasde of huilende poppetjes, you name it. Alles om een berichtje wat op te vrolijken en om te weten dat je niet alle sarcastische opmerkingen serieus moet nemen.

En wanneer komt er eens een unicorn emoji? Dat zal pas echt unsuccessful volwassen en awesome zijn!

 Wat is je meest nerd-erige eigenschap?

Ik ben dol op gadgets, kende toen ik de Hitkrant nog las alle celeb weetjes uit mijn hoofd, was de beste uit mijn klas in wiskunde (sowieso de beste zijn in een klas was erg nerd-erig) en als er iets leuks is op psychologisch vlak of op lichamelijk gebied, qua kennis wil ik er dan alles van weten. Nerdisch ten top.

 Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?

Hmmm… even denken. Het is dat ik nog thuis woon bij mijn ouders (ik leun een soort van aan, mams kookt) en hierdoor is het lang geleden dat ik echt gekookt heb. Maar daarvoor heb ik genoeg blunders gemaakt, maar op de een of andere manier komen de aardappels die mijn vader op vakantie kookte (wel 1 hele minuut) en de haricoverts met spek van mijn broertje met kerst (compleet zwart) gelijk naar voren. Daar lachen wij nu nog om!

 Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Wanneer ik mij heel erg ongemakkelijk voel lijkt het wel alsof ik mijzelf direct ‘uit’ zet als zelfbescherming, ik word stil en vind het dan maar moeilijk om voor mijzelf op te komen. Ik denk dat ik dan wat zenuwachtig aan mijn ring of vingers begin te plukken. Mega irritant vind ik zelf. Andere keren kan de onrust heel hoog worden en ga ik spontaan opruimen, het huishouden doen en de afwas wegwerken. Wel lekker productief trouwens.

 Wat was de laatste rekening die je ‘verstopte’?

Oh boy, dat zijn denk ik de shop rekeningen wanneer ik per ongeluk iets teveel geld uit heb gegeven en ik denk dat het van een shopmiddag was ergens vorig jaar. Als je de rekening verstopt is het er niet, toch?

 

Dank je wel Kim voor de leuke tag! Nu is iedereen weer op de hoogte van onwijs leuke en overbodige weetjes, heerlijk is dat toch. Wie hem leuk vind en hem over wilt nemen, be my guest! Vind het wel leuk als je dat even wilt laten weten in een comment. En…

 

Wat is jou meest ranzige gewoonte?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

13 Reacties

 1. 11 juni 2015 / 11:04

  Haha, leuke tag, en geweldig ingevuld! 😀
  Die unicorn-smiley mag er nu inderdaad toch stilaan komen!
  x, Lena

 2. 10 juni 2015 / 21:54

  Wat heb je een heerlijke vrolijke en frisse blog. Ik volg je vanaf nu op bloglovin. <3

  • Linda
   Auteur
   10 juni 2015 / 22:54

   Dank je wel voor het onwijs mooie compliment Kim!

 3. 10 juni 2015 / 19:02

  Wat een toffe tag is dit zeg. Minions, ik heb ze echt nog nooit gekeken. Maar ik kom ze o-ve-ral tegen. Mag ik een keer bij je overnachten? Ik wil ook ontbijten in mijn pyjama op het platteland.

 4. 10 juni 2015 / 15:40

  Mooie foto van jezelf! Dit is echt een hele leuke Tag,. Ik vind het ook een beetje vies als ik iets in de tram of bus moet pakken!

 5. 10 juni 2015 / 12:50

  Super leuke tag. Ik heb enorm gelachen om je antwoorden. Ik houd van emoji’s!

 6. 10 juni 2015 / 10:27

  wat heb je hem leuk ingevuld en ik vind ook dat er een unicorn emoticon moet komen die mis nog in mijn lijst!

 7. 10 juni 2015 / 09:33

  Hahaha wat een heerlijke tag, ik heb ontzettend moeten lachen om de ‘bonkjes’ uit de aardappelen zoeken <3

 8. 10 juni 2015 / 08:47

  wat een heerlijke tag om te lezen. Ik moest wel een beetje lachen om het lange to do listje, zo herkenbaar vooral het vergeten iets er op te zetten en de unicorn emoticon, ja die wil ik ook wel heel graag….

 9. 10 juni 2015 / 07:27

  Haha wat een hilarische tag om te leze Linda! Ik durf ook nooit dingen vast te pakken in metro’s en bussen, ik heb volgens mij een lichte versie van smetvrees. Ik ben trouwens ook voor de unicorn emoticon, dat zou toch te schattig zijn ?!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Kiko milano color fever 101 eyeshadow palette oogschaduw quatro 41422 review amsterdam centraal rood lifestyle by linda
KIKO Coral Fever oogschaduw palette in Coral Burgundy

Nu het grote nieuws eruit is en wij ook KIKO producten op Amsterdam Centraal kunnen gaan kopen, leek het mij...

Sluiten