Lifestyle Sunday | Cuteness overload

december week 1

Wat is het toch heerlijk wakker worden met zo’n heerlijke kleine haarbal! Jip woont in mijn appartementje, wat inhoud dat hij hier eet, slaapt, poept (hallo kattenbak!) en overdag maakt hij het hele huis onveilig. Ik ben een uitslaper en dat duurt meneer soms iets te lang, dan springt hij al op mij zoals alleen een kat dat kan doen, staat hij een centimeter voor mijn neus zoals alleen een kat dat kan doen en blijft hij soms net zo lang springen tot ik wakker word.. Hey human, I need food, ‘oh I have food’.. human I need cuddles! 

Maandag kreeg ik mijn aller, aller mooiste bos bloemen ever, van dit pareltje kreeg ik er maar liefst 24! Symbool voor 24 maanden liefde. Ik kan niet wachten tot we 10 jaar getrouwd zijn! 

Cuddles, cuddles and a little more cuddles. Oh yeah!

Ik test een nieuwe shampoo en word verrast door een grote bos haar mét volume. You say what? 

Verliefd op deze OPI nagellakjes die ik voor een prikkie scoorde bi jBig Bazar. Ik kocht er nog een paar, deze zullen jullie snel terug zien in een kerst kriebels artikel. 

Verliefd ben ik geworden op deze No Faux Pas van MAC uit de Heirloom Holiday collection. Wat een pretty kleurtje voor deze donkere dagen! (gespot op de #selfies in dit artikel)

Verder maakte ik banaan ei pancakes met blueberries een recept wat mij sterk doet denken aan blueberrie scones waar ik in Hong Kong verliefd op ben geworden. Kocht ik het More Only EP van Beyoncé op Itunes en danste heel de week op 7/11 waar Jip deze parodie op maakte (instant cuteness overload). En wat een heerlijke remixen trouwens! Pharrell, Kanye en Nicky komen voorbij en ik was meteen weer terug in Parijs waar ik Nicky, B en Jay op 1 podium zag (we like to party!).

Vandaag word een blog daagje, mijn schoonouders komen op kraamvisite en gaan wij heerlijk sushi eten in de nieuwe Sumo in de Markthal die nu een week open is. Aankomende week ga ik nog wat meer kerstshoppen (guilty again), kerstcadeau’s inpakken (oh wat is dat toch leuk!) en wat leuke kerstblogjes voorbereiden. Om zaterdag te gaan karten, kortom allemaal leuke dingen op het program, alleen nog even de griep bacillen overboord kieperen. 

En ik stelde een kerstpakketje samen om mijn lezers & volgers te bedanken!

 

Hoe ziet jou zondag eruit?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

Delen:

20 Reacties

 1. 9 december 2014 / 17:27

  Wat een mooie rozen heb je gekregen <3
  Jip is echt de bom hoor, we komen snel op kraamvisite 😀

 2. 8 december 2014 / 22:04

  Wat een lieve vriend heb jij zeg: ik ben ook benieuwd hoeveel rozen je bij 10 jaar krijgt hihi ;-)! En wat een prachtige nagellakjes van OPI zeg: prachtig! X

 3. 8 december 2014 / 18:33

  Mooi die roos! 10 jaar getrouwd en dan een bos bloemen. Dan wil ik een foto zien van hoe je die bossen in één vaas (of bloempot, zo’n mega grote voor buiten dan) hebt gedaan!

 4. 7 december 2014 / 21:01

  Ahh wat is Jip toch lief <3
  leuke fotootjes weer

 5. 7 december 2014 / 19:58

  Wat een leuke foto’s! Die lakjes zien er super mooi uit.

 6. 7 december 2014 / 19:47

  Wat heb je een leuke blog meid! Net ontdekt, Ik ga je volgen! <3

 7. 7 december 2014 / 15:53

  Wat een leuke foto’s allemaal! Lief katje, aaah!

  xoxo
  Dascha

 8. 7 december 2014 / 14:45

  Wat een leuk positirf artikel. Mooie foto’s maak je ook 🙂 x

 9. 7 december 2014 / 14:16

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ziet er uit als een fijne week en je OPI lakjes zijn ook al zo mooi <3

 10. 7 december 2014 / 12:01

  Fijn overzichtje! Enne, inderdaad, katten hebben personeel 😉

 11. 7 december 2014 / 11:54

  wat is Jip Leuk, …
  wel grappig dat je heel goede beseft dat je ” in dienst” bent van de kleine schattige JIp….wij zijn ook ” in dienst” bij onze poezen, maar het is zo gezellig om met ze in huis te leven…de bloemen zijn ook erg mooi, logisch dat je haast niet kan wachten tot jullie 10 jaar samen zijn… ( alhoewel, zou JIp ze ook erg lekker vinden ? net als onze poezen nog wel eens “per ongeluk “een bloemetje naar binnen slikken )

 12. 7 december 2014 / 11:35

  Oh kerstshoppen is zo leuk! Ben benieuwd naar je kerstblogjes 🙂 Jip is echt superlief. Nu ik uit huis ben, mis ik de kat soms zo erg!

 13. 7 december 2014 / 11:33

  Fijne foto’s! Hier een rustig zondagje, het regent 🙁 en vanmiddag verjaarsvisite 🙂

 14. 7 december 2014 / 10:43

  Wat een onwijs lief katje! Super lief dat je zo veel rozen kreeg <3

 15. 7 december 2014 / 10:34

  Lekker binnen blijven en bloggen! Dat is mijn zondag! Die middelste foto bovenaan met je haar voor je gezicht is zo leuk! Haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Win! | Lifestyle by Linda Kerstpakket [Gesloten]

De meest liefdevolle tijd van het jaar is aangebroken. Na een zomer vol feesten, en daarna weken hard werken is...

Sluiten