Producten die mijn blog nét niet haalden

Essense HTMYFLW uitgelichtVan de 49 concepten zullen er heus nog een paar online komen, deze heb ik met foto’s klaar gezet voor na de feestdagen, omdat ik het wel extra leuk vond om de aan feestdagen gerelateerde berichten eerder online te zetten. De rest? Die zal je hier voorbij zien gaan komen.

12

Woon shoplog en roomtour

Na de verbouwing van mijn appartementje vorig jaar zomer heb ik aardig wat woon winkels on en offline verslonden, en aardig wat leuke nieuwe items gekocht. Omdat ik niet iemand ben die iets koopt waar ik niet achter sta duurt het bij sommige items wat langer voor ik ze koop (iets met ergens tegenaan lopen) en het appartementje begint dus langzaam vorm te krijgen. En omdat het allemaal nog niet af is stonden de foto’s van de geshopte items wat te verstoffen, en dat terwijl ze te leuk zijn om niet te delen. En die routour? Die gaat er hopelijk komen als alles naar mijn zin is.

2

True Cover foundation

Ik denk dat dit artikel in de top 3 van ‘ik open de blogpost en staar een uur naar het scherm zonder wat neer te pennen’ blogje is. Ik mocht deze foundation testen en eigenlijk viel alles mij wel tegen.. Dit ombouwen naar een mooi en eerlijk artikel is mij (nog) niet gelukt en daar voelde ik mij niet lekker bij. Ik wil reviews maken waar ik volledig achter sta, waar ik blij van word en tegelijkertijd eerlijk over ben, ik wil ten alle tijden eerlijk zijn. En dit artikel, ja.. ik weet het nog steeds niet zo goed eigenlijk.

3Op deze foto kun je goed zien wat het product doet op de huid. En besloot de pigmentatie van deze foundation, die belooft alles te doen verdwijnen, te testen op mijn tattoo. De dekking is bijna volledig, maar het product blijft op de huid liggen en trekt niet in de huid, wat voor hele lelijke vlekken zorgt op je huid en kleding..

4En het is niet alleen dat hij mijn kleur niet is, hij blijft vet en is haast onmogelijk om egaal aan te brengen. Maar verwijderen word een klus, zelfs een uur in de regen staan overleeft hij prima, dat was wel fijn. Maar de echte liefde is uitgebleven..

10

Mijn parfum stash

Heel enthousiast begon ik foto’s te maken van mijn parfum stash en de foto’s stonden te wachten om in een artikel gezet te worden. Ondertussen kocht ik daglicht lampen, een grijskaart en een nieuwe lens waardoor ik niet echt tevreden meer ben over de kwaliteit mijn ‘oude’ foto’s. En al snel belanden ze dan in een haast vergeten map..

1

Vernieuwde Dove in mini fles

Ik ben heel erg blij met de kleinere verpakkingen van de deodorant van Dove! Ze passen makkelijk in mijn tas, wegen niet veel en bevatten evenveel inhoud als de oude bussen. De geuren zijn lekker en de deodorant doet verder prima zijn werk en geven mij gedurende dag een fris gevoel, ben ik heel actief dan is een extra toefje wel een must. Een prima deo, maar ik ben te kort van stof voor een heel artikel. Punt.

7

How to make your face wow! – Essence

Ik was enorm entousiast over de komst van een tweede Essence en Catrice schap bij geselecteerde filialen van het Kruidvat, ‘mijn’ Kruidvat was daar gelukkig een van! Dit palette zag er te leuk uit, en deed mij erg denken aan merken als Benefit en TooFaced, maar het product kan er voor mij niet echt aan tippen.

6Zoals je op de swatches kan zien (boven zonder flits, onder met flits) zitten er onwijs veel glitters in. En nu vind ik een shimmer wel mooi, maar een glimmende blush, highlighter en bronzer word mij echt teveel van het goede. Jammer. Maar het palette blijft een snoepje om te zien.

14

NYC Quatro eye shadow – 821 NY Tribute

De kleuren van dit palette spraken mij erg aan, ik nam het palette dan ook zonder enige twijfel mee naar huis. Maakte foto’s en ging aan de slag met een look. De pigmentatie is mooi, maar de poeder is zo los dat ik veel fall-out heb en de kleuren te makkelijk samenvloeien bij het blenden. Resultaat: een rommelige look en een slechte eerste ervaring met dit merk.

13Jammer, want de kleuren komen wel heel mooi naar voren hier!

11

Travel – mini’s voor onderweg

Ik ben dol op mini verpakkingen voor daagjes uit, city trips en voor in je handbagage bij een grote trip. In de planning stond dan ook een blogje met handige mini’s om mee te nemen, maar in welk vat ik het moest gieten wist ik nog niet helemaal. Uiteindelijk resulteerde het in een ‘What’s in my Beauty bag met mijn travel essentials voor mijn trip naar Parijs afgelopen nazomer. Waardoor de eerste foto’s weer ongebruikt bleven liggen.

8

FOTD | Kerstborrel look

Net voor kerst vertelde ik al dat ik een kerstlook gemaakt had die vrij subtiel is en waarin mijn verbeterde eyeliner skills goed te zien zijn (yay ik heb de slag weer aardig te pakken!). Ik had niet veel tijd om foto’s te maken en heb hierdoor de witbalans niet goed ingesteld, ben ik ook een paar foto’s vergeten en zo belande deze foto’s ook snel alweer in een map..

5

Carice Ultimate Colour – 010 Be Natural

In mijn zoektocht naar de perfecte nude lipstick besloot ik deze lipstick op de gok mee te nemen aangezien de tester ontbrak. Eenmaal thuis, bracht ik hem na het maken van de foto’s aan en jeetje, het is zó niet mijn kleur! Hij kan voor iemand anders misschien wel de perfecte kleur zijn (en een Catrice lipstick is over het algemeen ook erg fijn) maar voor mij is hij het echt niet, en een aantal vreselijke ‘nude lips’ selfies wilde ik jullie besparen!

In de schijnwerpers

Zoals je wel gezien hebt zijn het vaak mooie producten die niet mooi samen komen in een artikel, zo kan ik zelf enorm kritisch zijn wat de kwaliteit van de foto’s betreft en alhoewel ik altijd eerlijk ben en zal zijn, gaat mijn voorkeur toch echt naar mooie reviews van producten waar ik blij van word. Verbeterpunten vind ik ook geen probleem om op te noemen, maar wanneer ik niets positiefs weet te melden post is het liever niet. Gek, want zulke artikelen moeten natuurlijk ook geschreven worden. Vandaar dit artikel met een korte uitleg erbij, dan zijn de vergeten producten toch nog even in de schijnwerpers geweest dit jaar. En kan ik met een schone lei aan het nieuwe jaar beginnen!

 

Herken jij het ook?
Dat sommige artikelen niet verder zullen komen dan een concept artikel?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

27 Reacties

 1. 9 januari 2015 / 13:25

  Haha hoe herkenbaar! Ik heb ook een hele hoop dat in concept is blijven hangen…

 2. 2 januari 2015 / 23:50

  wat een origineel artikel, nog niet eerder gezien. je hebt een leuke blog trouwens!

  • Linda
   Auteur
   3 januari 2015 / 21:37

   Lief! Dank je wel <3

 3. 31 december 2014 / 14:31

  Wat een leuk artikel! Sommige producten zien er super goed uit.

 4. 30 december 2014 / 01:16

  Wat leuk om te zien! Er zijn een hoop producten die niet de finish hebben gehaald. Ik herken het ook wel, sommige dingen lijken heel fijn of leuk totdat je het gaat gebruiken.. Haha

 5. 30 december 2014 / 00:22

  Wat een leuke en originele post! Leuk om te zien.

  xoxo
  Dascha

 6. sabrina
  29 december 2014 / 23:24

  Wat een leuk artikel! Een mooi kijkje in je blogleven. Ik vind het jammer dat de negatieve reviews minder snel geplaatst worden, die vind ik ook interessant!

 7. 29 december 2014 / 22:13

  Wat een hele leuke blogpost! Dit heb ik nog nooit eerder gelezen, origineel! Ik was heel benieuwd naar dat palet, en stiekem wil ik hem gewoon hebben om de heb!!

 8. 29 december 2014 / 22:09

  wat leuk om te zien en erg herkenbaar. artikels die ik dan zo goed als af heb en dan ineens denk van; nee dit is het toch niet. en dan blijft het voor altijd en eeuwig in concept staan 😉 leuk dat je het alsnog hebt gepost xx

 9. 29 december 2014 / 21:51

  Ik herken het ook wel. Die belanden uiteindelijk niet meer in de map concepten, maar in de map “Verwijderd”. Over foto’s kan ik al snel tevreden zijn, zeker zonder softboxen. Jouw foto’s vind ik te gek!

 10. 29 december 2014 / 21:21

  Leuk dat je deze producten toch nog even kort behandelt 🙂

 11. 29 december 2014 / 20:47

  Wat een leuk artikel. Heel herkenbaar ook als blogger, sommige artikelen komen zonder moeite uit je vingers en verschijnen dus ook snel op mijn blog. Andere artikelen is het uren heel veel moeite voor doen, maar blijven minder. En komen dan ook niet verder dan de concepten. Overigens post ik minder positieve reviews ook gewoon. Ik vind het ook een soort verantwoordelijkheid naar mijn mede beautyliefhebbers dat er gebalanceerde reviews online komen. En niet alleen maar het positieve als er ook een negatieve zijde aan zit.

 12. 29 december 2014 / 19:33

  Ik heb soms precies hetzelfde! Dan maak ik foto’s, zet ik het in een artikel maar kom er later pas achter dat ik er helemaal niet over wil schrijven.

 13. 29 december 2014 / 17:24

  Wat leuk zeg om te lezen wat het net niet gehaald heeft. Toch zijn “negatieve” reviews ook heel fijn om te lezen!

 14. 29 december 2014 / 17:09

  Leuk om alsnog te zien, en ik herken het wel een beetje!

 15. 29 december 2014 / 15:40

  Wat leuk om op deze manier toch nog de producten te zien en een mini review te lezen!

 16. 29 december 2014 / 14:50

  Wat een leuke post! Ik herken jouw verhaal helemaal. Leuk om alsnog de producten te benoemen op deze manier!

 17. norma
  29 december 2014 / 12:35

  Lol die lipstick van catrice is zo mijn favoriet
  Heb er al drie opgemaakt

 18. 29 december 2014 / 12:26

  Leuk om te lezen! Echt heel herkenbaar!

 19. 29 december 2014 / 12:07

  Wel leuk om alles op een rijtje te zien! Ik heb overigens precies hetzelfde.. Maar jouw foto’s zijn echt wel leuk hoor!

 20. 29 december 2014 / 11:44

  Wauw, veel producten hebben het niet gehaald, jammer. Leuk om ze nu alsnog te zien in een mini review. Je parfum stash zou ik graag nog wel een keer willen bewonderen!

 21. 29 december 2014 / 10:34

  heel erg herkenbaar….ik heb ook een aantal concepten en deze geven mij niet echt een fijn gevoel….heel apart is dat!

 22. 29 december 2014 / 10:16

  Ik heb dit soms ook wel eens, maar niet zo vaak eigenlijk. Vaker heb ik dat ik een artikel schrijf en inplan en dan de datum maar blijf verplaatsen omdat ik het toch niet goed vind om het op dat moment te posten haha!

 23. 29 december 2014 / 09:11

  Ik heb dat ook wel eens maar Die van jou zien er verdomd goed uit meid!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
My Lovely Christmas in pictures ♡

Het is inmiddels alweer na twaalven als ik dit artikel neertik, ik ben voldaan en gelukkig, wat waren het weer...

Sluiten