Persoonlijk | 2014 in een notendop

Afgelopen januari luidde ik het nieuwe jaar in op een dakterras, in de regen en een fles champagne. En dat terwijl ik geen champagne lust, ik ziek werd van de gourmet en met een flinke buikgriep het nieuwe jaar in ging. Aangezien een goed begin maar slechts de helft is, besloot ik in februari mijn jaar opnieuw in te luiden.

bielHet jaar begon met het doorhakken van een grote knoop, Biëlla, mijn paard, moest echt weg.. Omdat het lichamelijk echt niet meer op te brengen was en deze dame een actief baasje verdient. Het voelde als falen toen ik haar te koop zette, maar al snel kwam de acceptatie, de rust en ontpopte zij zich tot een prachtig paard op het nieuwe adres. Dat was alvast het eerste echte obstakel wat ik overwon.

jaaroverzicht collage 3Richting de lente was ik bij een fotoshoot van het fairtrade schoenenmerk Mipacha. Sinds begin dit jaar werkt mijn lief al mee aan een online serie en ik ga graag af en toe een dagje mee om foto’s te maken en kennis op te doen. Terwijl ik in mijn hoofd worstelde met de gedachten wat ik met mijn blog wil uit gaan stralen liep ik daar in de rondte. Ik wilde mijn eigen plekje en professioneler worden, kreeg ik geheel onverwacht de beste tip dit jaar. Lizzy van der Licht vertelde mij dat als ik mijn blog persoonlijker wilde maken, moest ik toch vaker met de billen bloot en een uithangbord worden van mijn eigen ideeën & blog. Afgelopen jaar voelde ik mij dan ook net Kim Kardashian, koningin van de selfies, begon ik te filmen en zelfs te vloggen (dood eng, dat dan weer wel). En ook via deze weg groei je met vallen en opstaan, en heb ik de smaak inmiddels goed te pakken!

Uitgelicht nieuwe layout LBLNiet veel later viel mijn oog op een prachtige serie minimalistische layouts van een jonge meid uit Barcelona, na veel heen en weer mailen in het Engels werd Lifestyle by Linda omgetoverd tot mijn stukje internet zoals het vandaag de dag is. Ik ben nog iedere dag blij met mijn eigen stukje internet, en zo blij dat het een plek is gekomen waar vele bezoekers steeds weer terugkomen (dank daarvoor!).

jaaroverziht 2014 5Orange is the new black – Paris

Hoogtepunten die ik graag nog even aansnijd zijn de volgende, een weekendje naar Brussel gaan om Drake live te zien optreden (Drake, een flits van -Rihanna- + Brussel is instant love). Justin Timberlake hing tijdens zijn *NSYNC tijd al aan mijn muur en mocht ik nu dan ook ein-de-lijk eens live zien, wat direct het beste mannelijke concert ever was! The Mrs. Carter show voor de tweede keer bezoeken (in de wachtrij staan voor kaartjes was dan ook gelijk een van de meest stressvolle hoogtepunten in mijn carrière), en even later een trip naar Parijs te boeken omdat ik de mazzel had dat ik na 4 uur pagina’s verversen ook kaartjes had voor On The Run Tour (halleluja). Om B. nogmaals met haar hubby (& Nicki M.) op het podium te vinden, de mooiste en langste liveshow ever! Om vervolgens na 12 jaar een trouwe fan geweest te zijn ineens Pharrell voor je neus te zien staan, opnieuw, liefde!

15Na het oefenen met selfies was het ook tijd om mij eens aan outfit foto’s te wagen. Neem een perfectionist, een vriend met een eigen wil en het zelfvertrouwen (ik zelf dan) van een cocktail garnaal, tel daar foto shoots bij op en je snapt misschien wel dat mijn mascara soms alle kanten op vloog. Gelukkig vind ik het nu minder eng, boekte ik een shoot hij Aline om te leren loslaten en hebben le boyfriend en ik samen een weg gevonden in het foto’s maken, afgewisseld met shoots met mams (en ja, dan speelt de regelneef weer de kop op, but im werking on it -of valt dit onder: weten wat je wilt?-). En begin ik steeds meer te wennen aan de camera.

jaaroverzicht 2Verder was 2014 het jaar van investeren, investeren in mijn gezondheid (zo kwamen wij erachter dat er wel degelijk ontstekingen en blokkades in mijn ruggenmerg zitten en zag ik scans dat er nu ook echt ontstekingen in de hersenen worden gevonden -nu nog €30.000 ophalen en we kunnen ook in NL gaan testen- ).

Het jaar van investeren in mijn blog, want ja als je blogt over fashion en beauty moet je a. Make-up hebben om te vergelijken en variëren, en B. moet je voldoende kledingstukken hebben om te mixen en matchen. En dat maakte mijn blog dit jaar als het beste shop excuus ever. En daarnaast het investeren in apparatuur en gezegend zijn met een lief die in de media werkt en een mams met eenzelfde hobby, handig!

jaaroverzicht collageEn voor mijn gevoel loont het investeren. Ik bezocht een aantal evenementen dit jaar en leerde daar onwijs leuke meiden kennen! Er werden veel foto’s gemaakt en er ontsaan blogvriendschappen, dit is zo’n mooie kroon op deze té leuke hobby.

jaaroverzicht 4En ik wil jou bedanken, jou als lezer, bezoeker, volger en jou als toevallige passant dat je de moeite neemt om mijn artikelen de lezen, foto’s te bekijken en een leuke, lieve, grappige en soms ook hele pure en eerlijke reacties achter te laten! Zonder jullie was ik niet geweest waar ik nu ben. En zeker niet zonder de steun van lotgenoten (ik hoef geen namen te noemen), familie en in het speciaal mijn liefste Thomas, zonder jou had ik de hobbels, bergen en dalen niet zonder slag of stoot weten te doorstaan. En daarom voor iedereen een digitaal stukje taart & eeuwige liefde!

Op welke mooie herinneringen kijk jij terug dit afgelopen jaar?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. 31 december 2014 / 17:05

  Volgens mij heb jij een leuk jaar achter de rug! Je blog is super leuk, dus ga zo door 🙂 Fijne jaarwisseling!!

 2. 31 december 2014 / 16:23

  Wat een geweldige momenten om naar terug te kijken! <3 ik wil je alvast een hele fijne jaarwisseling wensen !<3

 3. 31 december 2014 / 15:08

  Oh die foto met je paard brengt de tranen in mijn ogen! Wat ontzettend mooi en goddank heeft ze het goed bij haar nieuwe eigenaar en heb je dat zelf ook kunnen zien! Dan kan je verder inderdaad. Maar oh wat een prachtige foto. Ik kan er uren naar kijken, echt waar.

  Ik heb genoten van je blog, je foto’s, je vlogs! Geweldig. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen. Ik wens je voor vanavond een mooie jaarwisseling en ik wens je voor het komende jaar heel veel geluk en gezondheid. XX

 4. 31 december 2014 / 14:15

  Wat een mooi jaaroverzicht is het geworden Linda! Wat heb je dit jaar weer veel bereikt! Ik hoop zo van harte dat je in 2015 nog heel veel vooruitgang mag boeken! Die € 30.000,- moeten we met elkaar (met wat hulp dmv crowdfunding) bij elkaar kunnen brengen! Met de resultaten van die onderzoeken moet er toch meer duidelijkheid komen en hoop ik dat er een behandeling komt die voor ons nog meer resultaat gaat geven.
  Ik wens jouw, je lief en verdere familie een hele fijne jaarwisseling (dat jij het dit jaar het maar zonder ziek te worden mag vieren) en alle goeds voor 2015! We zien elkaar snel in 2015!

 5. 31 december 2014 / 13:34

  Wat mooi om zo terug te kijken op je jaar! Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond(er) nieuwjaar! Ik hoop dat het allemaal steeds beter met je mag gaan en je dromen uitkomen!

 6. 31 december 2014 / 11:41

  Wat een prachtige terugblik op het jaar 2014, mooie momenten , leuk dat je die met ons deelt.

 7. Anouk
  31 december 2014 / 11:14

  Prachtige blog lieverd! Ik hoop dat dit Nieuwe jaar een beter begin krijgt tot het einde van het jaar toe!! Ik wens je een hele fijne jaarwisseling met een heel mooi, liefdevol , creatief en heel energiek Nieuw Jaar! Dikke knuffel en tot snel!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Outfit Recap 2014

Het einde van het jaar vraagt eigenlijk ook wel om een Outfit Recap, en dan wel van het gehele jaar!...

Sluiten