Over de site

 

Passie voor het bloggen | Vanaf het begin

Mijn blog begon ik september 2013 op een standaard WordPress template en al snel merkte ik dat deze proef blog naar meer smaakte. Mijn passie voor fotograferen, het uittesten van (beauty) producten en het tot leven laten komen van content geeft mij dagelijks veel plezier.  Omdat ik hierin wilde blijven groeien besloot ik mijn blog naar een hoger niveau tillen. In juli 2014 is Lifestyle by Linda geboren en sinds die is het bloggen een full-time bezigheid geworden. Ik doe inmiddels ook niets liever dan bloggen.

Sinds april 2015 sta ik ook in geschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63114089, wat inhoud dat Lifestylebylinda.nl nu mijn eigen bedrijfje is.

Originaliteit en transparant zijn vind ik heel erg belangrijk. Tijdens het fotograferen en het maken van artikelen kruipt mijn perfectionisme overal waar het gaan kan. Hiernaast probeer ik altijd een vernieuwende invalshoek te vinden, samen met mijn persoonlijkheid hoop ik mij te kunnen onderscheiden van andere bloggers. Ik kan erg geïnspireerd raken van een mooi verhaal achter een bijzonder merk of product, ook heb ik grote interesse in natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Vanaf herfst 2016 is Lifestylebylinda.nl dan ook geheel dierproefvrij. Hiernaast deel ik graag mijn liefde voor Marc Jacobs en zijn prachtige beauty producten en fashion items.

Ook vind ik het geven van mijn persoonlijke mening erg belangrijk en ben daarom altijd eerlijk naar mijn bezoekers. Bedrijven mogen mij vrijblijvend producten opsturen of vragen naar de mogelijkheden om samen te werken, ook tijdens een samenwerking zal ik altijd objectief zijn en eerlijk blijven. Ook maakt Lifestylebylinda.nl gebruik van affiliate links. Wil je meer weten over gesponsorde producten, de affiliate links en/of samenwerkingen, lees dan mijn disclaimer.

 

Rituals Victoire D'Ambre

 

Blog essentials

Om mijn artikelen tot leven te laten komen maak ik voor product foto’s gebruik van mijn Nikon D300s. Een paar van mijn favoriete, en dan ook meest gebruikte lenzen zijn de 50mm f/1.4, de 28mm f/1.8 en de 18-200mm f/3.5, 5.6.

Video’s maak ik o.a. met de DJI Osmo en een Nikon Coolpix S9900.

Voor het bewerken van de foto’s maak ik gebruik van Adobe Photoshop en de video’s bewerk ik in Adobe Premiere, deze staan beiden op een iMac en hierop maak ik ook mijn artikelen.

 

Samenwerkingen

Zie jij jouw product, merk, hotspot of winkel graag terug op Lifestyle by Linda? Ik sta altijd open voor leuke nieuwe samenwerkingen, persevents en persreizen. Mail dan vrijblijvend naar lifestylebylinda.blog@gmail.com.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.