New In | Chanel

Enigszins onwennig kan ik onze ontmoeting wel noemen, ik keek naar jou, jij keek naar mij. En even leek ik er met een ander vandoor te gaan. Ik voelde de spanning, net als jij. Even wist ik niet of ik er goed aan zou doen, maar toch ging ik voor de bijl en rekende mijn eerste aankoopjes van Chanel af. Een item van dit merk stond al lang op mijn wishlist, en als je dan eindelijk van jezelf iets uit mag zoeken voel je jezelf als een kind in een snoepwinkel. Na eindeloos wikken en wegen heb ik de knoop, nadat het product was aangebracht, doorgehakt. Ik was om, verliefd en verkocht! 2Terwijl ik de blushes van Chanel op mijn hand aan het swatchen was viel mijn oog op een roze blush, terwijl ik langzaam verliefd werd kwam er een verkoopster van Ici Paris naar mij toe. Een peach kleur zou mij beter staan, beter bij mijn huid passen en een natuurlijker effect geven. Nadat ze hem had aangebracht snapte ik wat ze bedoelde, dit is mijn kleur.

Na het lezen van een aantal reviews over mascara´s kwam er eentje steeds duidelijk naar voren. Le Volume de Chanel. En met 40% korting was dit een koopje die ik niet kon laten liggen.

De reviews van beide producten hebben jullie nog van mij tegoed. Wel wil ik vast mijn aankoopjes met jullie delen, omdat ze zo heerlijk luxe aanvoelen en ook nog eens super fotogeniek zijn. Mon premier amour de Chanel.165Wat zijn ze mooi! En ik ben heel erg benieuwd hoe ze mij in gebruik gaan bevallen.

Ben jij al voor de Chanel bijl gegaan?

liefs linda
Follow on Bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. 13 juni 2014 / 18:46

  Mooie aankopen Linn, je mag jezelf af en toe eens verwennen toch! Veel plezier ermee! Liefs x denies

 2. 13 juni 2014 / 15:33

  Wauw, wat een prachtige blush! Ik ben benieuwd naar je review. Als de blush net zo mooi is als hij lijkt zit het wel goed 🙂

 3. 13 juni 2014 / 09:24

  Wat gaaaaf dat je deze producten hebt ‘bemachtigd’, want ze zijn práchtig! X

 4. 13 juni 2014 / 07:01

  Ja ik ben al voor de Chanel bijl gegaan. Ik heb een parfum maar ik heb ook een heel fijne mascara van Chanel – Inimitable. Die zou ik het liefst constant gebruiken maar hij is op 🙁 Ik geloof dat dat het even is qua Chanel make-up.

 5. sofiescloset
  12 juni 2014 / 22:30

  I love Chanels makeup products, and that color of blush is so pretty – I have it myself too 😀

 6. inspiredbylifee
  12 juni 2014 / 19:17

  Wat een mooierd <3

 7. 12 juni 2014 / 18:34

  Wat een plaatjes, ik heb regelmatig een crush op Chanel 😉

  • 12 juni 2014 / 18:36

   Dat snap ik helemaal! Mijn portemonnee is helaas vaak spelbreker… Hihi

 8. 12 juni 2014 / 18:34

  Hehe die inleiding! Geweldig! Ze zijn inderdaad erg fotogeniek. Ooit zal ik ook mijn eerste Chanel-product kopen! Het gevoel dat je beschrijft is echt zo juist haha! Ik voel me altijd als een kind in een snoepwinkel als ik make-up ben aan het kopen!

 9. deniselohuizen
  12 juni 2014 / 15:44

  Wauw, de blush ziet er prachtig uit ! Ik ben benieuwd naar de reviews !! X Denise

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
designer outlet roermond
Designer Outlet Roermond

Afgelopen zondag stond het lang geplande uitje richting Limburg op het program. Al vroeg in de ochtend stapte wij ons...

Sluiten