Netflix series waar je voor thuis blijft

 

Netflix series waar je voor thuis blijft

 

 homeland netflix serieBron.

Homeland

Wanneer na 8 jaar geheel onverwacht de vermiste marinier Nicolas Brody vanuit Irak terugkeert op Amerikaanse bodem, wordt hij als een held binnen gehaald. CIA agente Carrie Mathison heeft grote vraagtekens bij de terugkeer van Brody. Zijn partner is namelijk niet teruggekeerd, en ze vraagt zich hardop af wat deze marinier zo speciaal maakt dat hij ongedeerd terug naar huis mag keren. Terwijl Brody langzaam aan het normale én zijn gezinsleven weer op probeert te pakken, opent Carrie de jacht naar de waarheid. Tijdens haar tijd in Irak heeft ze namelijk van een ter dood veroordeelde gevangene een belangrijke aanwijzing gekregen die ze niet kan negeren. Zelfs wanneer niemand haar theorieën gelooft gaat Carrie onverbiddelijk door.

Inmiddels staan er al 5 seizoenen van Homeland op Netflix. En geloof mij, als je eraan begint, wil je de seizoenen het liefst in één ruk uitkijken.

 

the blacklist netflix serieBron.

The Blacklist

Wanneer Elizabeth als nieuwe profiler bij de FBI aan het werk gaat loopt haar eerste werkdag compleet anders dan ze had verwacht. Een van de meest gezochte criminelen geeft zich na 20 jaar vrijwillig over en loopt het pand van de FBI binnen. Uiteraard zit er een flinke adder onder het gras. Hij heeft een waardevolle lijst met gezochte criminelen, criminelen waarvan de FBI soms het bestaan niet eens weet. En deze wilt hij openbaar maken. Maar alleen als hij samen mag werken met de dame die juist die dag net met haar nieuwe baan is begonnen. Als ze op het aanbod ingaat zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

The Blacklist is nog zo’n fijne serie die niet alleen heerlijk wegkijkt, maar ook nog eens een uniek en pakkend verhaal heeft. Inmiddels staan er 3 seizoenen op Netflix.

 

The americans netflix serieBron.

The Americans

Dit perfecte Amerikaanse koppel vormen het hart van de Jennings familie, en een voorbeeld voor velen. Althans, dat denken de mensen, ze leven beiden namelijk een dubbelleven als Russische sleeper-agents. Ze zijn beiden in Amerika geplaatst om informatie te verzamelen, missies uit te voeren en mensen tot spion voor de Russen te trainen. De serie speelt zich af in de jaren 80, ze wonen in Washington D.C. terwijl de Koude Oorlog zich op de achtergrond afspeelt. Al jarenlang voeren ze alle missies zeer succesvol uit, tot de Russen ook hun kinderen als KGB agenten in willen zetten.

Deze serie is luchtig, kijkt lekker weg en zit goed in elkaar (script is geschreven door een voormalig CIA agent). En je kunt even vooruit, er staan 3 seizoenen op Netflix.

 

Nog meer fijne Netflix series

Ben je opzoek naar een nieuwe serie en zit hij er deze keer niet tussen? Bekijk hier dan het complete overzicht van mijn favoriete Netflix series.

 

Wat is jouw favoriete serie op dit moment?

 

Bron uitgelichte afbeelding.

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

4 Reacties

 1. 21 januari 2017 / 20:51

  Mijn vriend is ook helemaal weg van The Americans! Wat ik ervan meegekregen heb lijkt hij me inderdaad erg goed! Zelf wacht ik vol spanning te wachten op het nieuwe seizoen van House of Cards en nieuwe afleveringen van Designated Survivor!

  http://www.girlalmighty.nl

 2. 21 januari 2017 / 11:19

  Homeland moet ik nog steeds een keer kijken. Die lijkt mij ook leuk! Om dit moment kijk ik even geen serie, maar mijn all time favorite is toch wel Marco Polo hoor. 😀

 3. Jeanelle
  21 januari 2017 / 09:57

  Ik volg op dit moment zelf Homeland en samen met mijn zoon Prison Break. Met beiden bijna klaar, dus dan weer op naar de volgende serie.

 4. 21 januari 2017 / 09:12

  The Americans ken ik niet. De andere series heb ik gezien. Ik ben groot fan ook van The Walking Dead!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Miaflora Cacay Olie
Miaflora Cacay Olie

Deze koudgeperste Cacay Olie wordt ook wel de nieuwe wonderolie genoemd. En dat maakt mij nieuwsgierig. Als beauty blogger ben...

Sluiten