Met deze 5 tips beat jij jou Blue Monday Blues

‘How to beat Blue Monday?’ is een issue die ieder jaar eigenlijk wel weer terug komt. De meeste mensen vallen na de drukke feestdagen in een dipje, komen erachter dat de aan gegeten kilo’s van de feestdagen er niet in 2 weken al af te sporten zijn, en die goede voornemens lijken ineens wat verder weg dan normaal. Ho stop! Laat je niet gek maken en beat Blue Monday met deze tips.

 

Met deze 5 tips beat jij jou Blue Monday Blues

 

1. Ben je bang om met het verkeerder been uit bed te stappen? Blijf er dan zeker in. Meld je ziek, verschuif je afspraken en laat de boel de boel vandaag. Netflix is vandaag je beste vriend. Kun je gelijk alle afleveringen van Making a Murderer kijken waar iedereen het nu over heeft.

2. Word je depressief bij het zien van alle zonnige vakantie foto’s terwijl je zelf nog geen vakantie plannen hebt? Doe daar wat aan. Pak je laptop erbij, bereken met een rekenmachine wat je ongeveer uit kan geven aan een vakantie en boek de trip van je leven. Of niet. Maar zeg nou eens eerlijk, alleen al de voorpret helpt je zo toch al uit een dip?

Neem ook eens een kijkje op social media bij #HappyFaceCuraçao. Zo hopen zij niet alleen de somberheid te verdrijven met deze vrolijke gezichten, als je meedoet maak je met jou foto kans op een reis naar Happy Curaçao! Kijk op www.happyfacecuracao.nl voor meer informatie.

3. Lukt het je dan nog niet om de Monday Blues van je af te schuiven, plan dan even wat Me-time in. Zet een kop thee, neem een haar en gezichtsmasker, tel je Body Butters, neem een heerlijk bad met een vrolijke Lush Bath Bomb en lak je (teen) nagels. Als ik ergens blij van word, is dat het wel.

4. Het fijne aan Blue Monday is dat vrijwel iedereen hier -in enige mate- last van schijnt te hebben. Wat is er dan fijner dan steun te zoeken bij elkaar en met vriendinnen hetzelfde noodlottige lot der Blue Mondays te ervaren. Geen nood, het duurt maar 24 uur.

5. En wie wordt er nou niet blij van ananassen, katten filmpjes en vrolijke vakantie video’s? In dat geval kan je misschien wel aan mijn Australië road trip marathon beginnen?

 

Hoe ga jij deze Blue Monday doorkomen?

 

liefslinda2Bloglovin-button

Delen:

12 Reacties

 1. 19 januari 2016 / 19:42

  Ik ben inderdaad echt super benieuwd naar Making a Murderer!

 2. 19 januari 2016 / 15:54

  Een leuke vakantie boeken zou zeker wel helpen ja! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zo in blue monday geloof haha, achja. Toch wel grappig verzinnen!

 3. 18 januari 2016 / 19:07

  IK heb geen last van Blue monday want ik moest werken en had genoeg te doen voor mijn blog dus was lekker bezig haha!

 4. 18 januari 2016 / 14:44

  Wat een leuke tips Linda. Hier gelukkig geen last van Blue Monday. Het weer maakt ook al veel goed: vandaag schijnt er een fijn zonnetje. Ik ben vandaag vrijwel de hele dag op de uni te vinden. Had vanmorgen een afspraak, net eventjes wat bloggerealteerde dingen gedaan en nu ga ik maar weer werken aan SPSS (statistiek, bah!).

 5. 18 januari 2016 / 11:11

  De maandagen zijn altijd iets moeilijker dan de rest van de week, maar ik probeer er zo luchtig mogelijk mee om te gaan, haha. En zo erg vind ik het ook weer niet hoor. Lekker de dag positief beginnen met een glas verse jus en croissants helpen ook!

 6. John
  18 januari 2016 / 09:29

  Geweldige tips Linda
  Fijne dag,
  John

 7. 18 januari 2016 / 09:06

  Aaaah wat een leuk en opbeurend artikel Linda <3 Ik heb gelukkig geen last van de blue monday, mijn vriendje is vandaag jarig dus we gaan er een gezellige dag van maken! En we hebben afgelopen weekend onze vakantie geboekt, dus eigenlijk kan mij week al niet meer stuk, hihi. Fijne maandag lieve Linda! <3

  • 18 januari 2016 / 09:40

   Gefeliciteerd lieve Svenja en ik zie in je link Ibizs staan, wat heer-lijk! Ik kom zo even een kijkje nemen bij je plannen <3

 8. 18 januari 2016 / 06:11

  Hahaha, wie dit toch bedacht heeft? Ik vergeet het ieder jaar weer en dat is maar goed ook: ik heb er dus helemaal geen last. Toevallig heb ik wel een massage geboekt voor vandaag, dus dat komt wel goed uit 😉

  • 18 januari 2016 / 09:41

   Heerlijk zeg, geniet ervan!

   Ik heb zelf ook het geluk dat ik geen last heb van deze dag, heel januari vind ik eigenlijk altijd wel te doen gelukkig 🙂 Maar wat extra happiness verspreiden is altijd wel goed denk ik zo 🙂 hihi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle by linda ME/CVS ME CVS myalgische encefalomyelitis
Het leven na de jetlag

Daar zit ik dan, op zaterdag middag naar het scherm te turen van de iMac. Ik zit een aantal andere...

Sluiten