Flat Out Fabulous by MAC

MAC FLAT OUT FABULOUS 5MAC FLAT OUT FABULOUS 8Lipsticks van MAC, de welbekende zwart half glimmende kogels, zien er wat mij betreft nog steeds prachtig uit en het maakt ze makkelijk om ze te herkennen.

MAC FLAT OUT FABULOUS 2MAC FLAT OUT FABULOUS 4Ik ben dop kleur, kleur maakt mij vrolijk, geeft mij het gevoel dat de lente er alweer aan zit te komen en geeft jou look zoveel extra’s. Zelfs een (saaie) basic look (kleding) kan een gekleurde lipstick helemaal af maken. Het zorg ervoor dat je ogen mooi naar voren komen en daarnaast vind ik kleur ook een stuk frisser ogen in het gezicht. Voor wie het nog wat eng vind om hele felle lipsticks te dragen is deze Flat Out Fabulous een heel mooi opstapje.

MAC FLAT OUT FABULOUS 3De lipstick kleur is een roze lipstick met een paarse ondertoon, of een hardere roze die wat naar het paarse nijgt. Het is maar net hoe het licht is hoe de kleur uitpakt.

MAC FLAT OUT FABULOUS 12

Let’s Give This Lipstick a Try

Swatch + lipstickOp de linker swatch heb ik slechts één laagje aangebracht op de tweede swatch heb ik hem in 3 lagen opgebouwd. Hier is de kleur dan ook iets intenser, maar je ziet duidelijk op de eerste swatch dat de pigmentatie opnieuw prima in orde is en al snel voldoende kleur afgeeft.

Op de lippen doet hij het ook erg goed. Ik scrub mijn lippen van te voren, breng vervolgens een lip verzorger aan (dit maal de Honey Mania lip balm van The Body Shop) en mijn lippen kunnen er weer een dag tegenaan. De kleur pakt ook op de lippen erg goed, verdeelt zich mooi en egaal en kruipt maar een heel klein beetje in de lijntjes.

MAC FOF uitgelichtDeze lipstick geeft mij het gevoel dat mijn lippen groter lijken, dit merk ik vooral als ik aan het praten ben (viel mij in een laatst opgenomen video op, komt nog online!). De kleur spreekt mij heel erg aan, het is een wat donkere paarse kleur met een lieve roze kant en deze kleur is perfect zo voor de laatste winter weken in de aanloop naar de lente. En ook in de lente zal hij niet misstaan. De lipstick heeft de bekende MAC kwaliteit en blijft zeker 4-5 uur steevast op mijn lippen zitten en dat is een van de redenen waarom ik zo dol ben op matte lipsticks, die van MAC in het bijzonder. Een matte lipstick staat erom bekend dat ze jou lippen iets uitdrogen, maar met een goede lip verzorging valt de schade reuze mee.

FOF uitgelicht MAC

Deze Flat Out Fabulous is ook écht fabulous en ik ben enorm blij dat ik deze nu in mijn bezit heb!

Je koopt een MAC lipstick in de MAC stores, de counters in de Douglas & Bijenkorf en uiteraard ook online voor €19,00.

 

Welke MAC lipstick staat er op jou wishlist?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

28 Reacties

 1. 21 januari 2015 / 20:05

  Wat een mooie felle kleur, mooie finish heeft hij ook!

 2. 21 januari 2015 / 00:24

  Ik vind hem prachtig! Lekker fel, maar hij staat je echt geweldig! xx

  • Linda
   Auteur
   21 januari 2015 / 17:29

   Lief van je, dank je wel! 🙂 Liefs

 3. 20 januari 2015 / 22:31

  Wat een prachtige kleur! Ik hou van roze lipsticks!! <3

 4. 20 januari 2015 / 21:55

  Wat een mooierd! Niet mijn kleur, maar jou staat het prachtig! x

  • Linda
   Auteur
   20 januari 2015 / 17:45

   Lief, dank je wel! 🙂

  • Linda
   Auteur
   20 januari 2015 / 17:07

   Lief, dank je wel!

  • Linda
   Auteur
   20 januari 2015 / 17:07

   Dank je wel! 🙂

 5. 20 januari 2015 / 11:31

  Wauw, wat een geweldige, prachtige en opvallende kleur! Staat je heel goed:)

  xx Laura

  • Linda
   Auteur
   20 januari 2015 / 17:08

   Dank je wel voor het mooie compliment! Liefs!

 6. 20 januari 2015 / 11:15

  Wat een mooie kleur! Hij staat je ook echt prachtig 😀

  • Linda
   Auteur
   20 januari 2015 / 17:08

   Aah dank je wel Amy!

 7. 20 januari 2015 / 10:26

  Jaaaaa, echt een geweldige kleur. Hij staat je zo mooi Linda, love it <3

  • Linda
   Auteur
   20 januari 2015 / 17:08

   Dank je wel lieve Svenja <3

 8. 20 januari 2015 / 10:14

  Oh wauw! Wat een prachtige kleur. Staat je weer ontzettend goed

  • Linda
   Auteur
   20 januari 2015 / 17:08

   Lief van je, dank je wel!

 9. 20 januari 2015 / 09:06

  wat een mooie kleur van MAC deze heb ik niet eerder gezien. Staat je erg goed en inderdaad een mooi opstapje voor een wat fellere lipstick.

  • Linda
   Auteur
   20 januari 2015 / 17:09

   Dat vond ik nou ook, vind hem zo pretty <3 Dank je wel voor je mooie compliment! Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
CHANEL Coco Mademoiselle parfum voor het haar

'Een vrouw moet ruiken als een vrouw en niet als een roos', hiermee was Coco Chanel de eerste toonaangevende vrouw...

Sluiten