Loving lately | Lezen, Thailand en mijn Sanseveria

loving lately lifestyle by linda juni 2015

Thailand

Toen wij de reis boekte leek het allemaal nog heel ver weg, en vulde ik mijn dagen dagdromend over de mooie witte stranden. Gisteren hebben wij de reis betaald (yay we gaan echt!) en voelt het allemaal nog dichterbij dan ervoor (en soms moet ik mij even knijpen of het geen droom is). Het is zo’n fijn gevoel dat ik straks naar een nieuw avontuur mag vliegen, naar een nieuw land wat op ons ligt te wachten om ontdekt te worden. Ik vind het heerlijk om mij thuis al te verdiepen in het land, informatie op te zuigen als een spons (en het daarna net zo hard weer te vergeten als ik het niet op schrijf) en mooie foto’s te bekijken. Thailand is het tropische land van de glimlach en deze is nu ook niet van mijn gezicht weg te poetsen. Nu alleen nog wat kleine weekjes aftellen, maar de voorpret is het helemaal waard!

THE UNSUCCESSFUL ADULTING lifestyle by linda

Lekker in mijn vel zitten

Er gaat niets boven lekker in je vel zitten en dit keer bedoel ik het nog letterlijk ook. Eindelijk vliegen de grammetjes van mijn antibiotica kuren eraf en kan ik de kleding waar ik mij lekker in voel, weer dragen. Het afvallen duurt best lang omdat ik simpelweg niet kan sporten door mijn chronische labeltjes. Met gezonde voeding, de nodige beweging, bewust leven en veel water drinken kom ik eindelijk weer terug bij mijn oude figuur. En daar ben ik onwijs blij mee. Ook het minderen van suikers heeft een hele positieve invloed op mijn lichaam, en het brengt mij meer dan verwacht. Gelukkig heb ik helemaal geen trek in zoete dingen en mocht het zo zijn, dan voldoet zoet fruit meer dan prima. Ik ben blij dat ik de knop om heb kunnen zetten en het eten van suikers door mijn lichaam nu zwaar word afgestraft. Over een mooie stok achter de deur gesproken.

lately i've been loving.. lifestyle by linda juni 2015

Blog uitjes

Afgelopen dinsdag was mijn aller eerste echte fashion show en ik besloot mijn nicht gezellig mee te nemen. Ik vind het nog steeds ongelofelijk dat ik voor mijn blog zulke mooie en toffe dingen mee mag maken. De avond was fantastisch en om dit met familie te mogen beleven maakt het helemaal bijzonder. Gelukkig hebben we de foto’s én de foto’s van de Photobooth nog als herinnering!

loving lately lifestyle by linda juni 2015

Boeken lezen

Mooi weer heeft een magisch effect op mij en dan gaat het lezen van boeken ineens een heel stuk vlotter. Ik heb ook meer zin om goed voor een boek te gaan zitten en het boek van Anna Nooshin heb ik dan ook bijna in één adem uitgelezen. Sommige momenten ben ik gestopt omdat ik hem niet in een week uit wilde lezen. Ik kon dan niet meer stoppen omdat het boek zoveel warme en herkenbare momenten beschrijft (je ultiem onzeker voelen op school en in groepen, jup, I’ve been there to). Inmiddels ben ik bij het laatste hoofdstuk en moet ik er echt aan gaan geloven en hem uit gaan lezen. Wanneer deze uit is kunnen jullie uiteraard een review verwachten van dit inspirerende boek! En in de tussentijd ga ik wachten op een deel twee.

loving lately lifestyle by linda juni 2015

Fijne plekjes in huis

De vensterbank in mijn appartementje was drastisch aan wat verandering toe, de planten die erop stonden vond ik erg mooi, maar waren niet zo gewend aan de verwarmingstemperaturen als ik had gehoopt. Met veel rondslingerende blaadjes als resultaat en ik mocht regelmatig afscheid nemen van exemplaren waar echt geen blad meer in bleef zitten. En dan kon ik weer op naar het tuincentrum om nieuwe te halen. Samen met moeders wandelde ik door de Tuin Wereld en viel mijn oog op schattige vaasjes, een stukje verderop op het houden huisje en de Sanseveria met de wit geverfde punten (volgens moeders zo fout, maar ik vind hem onweerstaanbaar leuk). Ik besloot de items bij elkaar te zetten en we hadden een winnaar! Mijn vensterbank is weer heerlijk opgefleurd en stiekem had ik dit ook veel eerder moeten doen.

En ik ben heel erg benieuwd of jullie vaker een Loving Lately willen zien op mijn blog.

 

Waar word jij blij van?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

7 Reacties

 1. 22 juni 2015 / 10:39

  Leuke rubriek met prachtige foto’s tussen de teksten en wat leuk inderdaad de je je nicht mee hebt genomen!

 2. 20 juni 2015 / 20:25

  Aaaah deze rubriek is zo leuk Linda, moet je echt vaker doen. Heerlijk dat je op vakantie gaat naar Thailand, ik heb er twee jaar geleden ook een grote rondreis gemaakt. Tips nodig? Je weet me te vinden!

 3. 20 juni 2015 / 20:19

  ZO gaaf dat je naar Thailand gaat, lijkt me heel mooi daar

 4. 20 juni 2015 / 13:45

  Thailand is werkelijk een prachtig land! Ik ben er 1 keer geweest, en ik moet gewoon nog eens terug gaan. Een heel mooi land 🙂

 5. 20 juni 2015 / 12:27

  Super tof dat je naar Thailand gaat! Mooi vooruitzicht! Dit lijkt me btw en leuke rubriek!

 6. 20 juni 2015 / 07:36

  Leuke rubriek! En je kan er ook veel kanten mee op, dus lijkt me leuk als je dit vaker gaat doen. Fijn dat je weer beter in je vel zit. Dat kan zo enorm veel schelen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdam
Summer Chique | OOTD

Afgelopen dinsdag waande ik mij in een fashion walhalla. De dresscode voor de Labee-à-porter show was Summer Chique en met...

Sluiten