Lifestyle Sunday | Een zieke Jip

Hi allemaal! Het is weer tijd voor een persoonlijk overzichtje van mijn afgelopen week. Een week die verassend leuk begint en daarna heel erg rommelig werd. Ik moest met Jip naar de dierenarts, swatchte nieuwe nagellakjes van Yves Rocher en besloot een avondje te gaan griezelen in de bioscoop. Kortom weer genoeg om over te babbelen! Lees je mee?

persoonlijke update lifesty;e sunday lifestyle by linda  Afgelopen week begon met een verrassend kranten artikel op de voorpagina van het AD, later bleek ook op tv de nodige aandacht te zijn voor deze ‘zombie ziekte’ en deden vele andere kranten mee. De Tweede Kamer ondersteunt ein-de-lijk nieuw onderzoek naar ME/CVS en hier ben ik heel erg blij mee! (en dit moment moest natuurlijk, hoe kan het ook anders, vastgelegd worden met een selfie) Zeker omdat bij het laatste onderzoek in 2005 géén patiënten betrokken waren en nu gaan ze het beter aanpakken. Iets met hoop en vertrouwen.

 Van goed nieuws naar een zieke zielige Jip. Donderdag ochtend zat er totaal geen leven meer in mijn lieve vriendje en sprong ik vanuit bed direct de auto in om hem na te laten kijken bij de dierenarts. Hij blijkt een vechtabces te hebben na een aanval met een buur-kat op het bruggetje voor ons huis. Hij had ineens een mega dikke wang (maar hey, je zal die andere kat eens moeten zien) en was heel erg duf. Na een aantal prikjes zijn wij naar huis gestuurd om zaterdag het abces, gelukkig zonder narcose, te verwijderen. Nu heeft hij nog wat nare bijverschijnselen waar wij dinsdag weer voor terug mogen komen. Voor nu is mijn lieve vriendje helemaal oké en onwijs stoer en lief geweest tijdens de nare onderzoeken. Maar oh wat heeft hij mij laten schrikken!

 Verder kocht ik verse bloemen, kon ik aan de slag voor mijn blog en swatchte ik deze prachtige nagellakjes van Yves Rocher die jullie deze week op mijn bog voorbij zien komen (liggen in juni in de winkels). En ging ik samen met mijn broertje naar Poltergeist in 3D. Hou jij van een leuke ‘griezel’ film dan is een film in 3D helemaal aan te raden, ik ben een aantal keer haast uit mijn stoel gesprongen haha!

Heerlijk dat er een lang weekend voor de deur staat! Vriend lief gaat vandaag op pad om een Nederlandse DJ duo te filmen en hierdoor heb ik onverwacht wat extra tijd voor mijn blog en kan ik even heerlijk vooruit werken. Als het goed is maak ik deze week een tripje naar Amsterdam voor een bezoekje aan een PR bureau, ik heb namelijk een hele toffe voucher voor een Specsavers X Converse bril gewonnen! Donderdag ga ik gezellig met mijn nicht naar Ariana Grande in het ZiggoDome waar ik ook heel veel zin in heb, en stiekem hoop ik dat ze ‘Get on your knees‘ ft. Nicki Minaj gaat doen.

Nog een leuk nieuwtje om het artikel af te sluiten; deze week staan er hele leuke winacties voor jullie klaar waar ik het liefst al veel over wil vertellen, maar toch echt even voor mij moet gaan houden, hihi. Zorg dus zeker dat je deze week zeker nog een keertje langs komt (en zeker morgen)!

 

[poll id=”3″]

 

Heel fijn Pinkster weekend lovelys!

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 26 mei 2015 / 12:03

  Wat vervelend dat je kat ziek was! En het is idd een goed teken dat er meer onderzoek naar ME/CVS komt, heel vaak wordt ook het belang van de darmen onderschat, dat is erg jammer want een erg groot deel van je gezondheid komt vanuit je darmen. Vaak kan magnesium olie en B12 ook wel wat klachten verbeteren maar dan moet je eerst wel weten of je waardes optimaal zijn..

  • Linda
   Auteur
   26 mei 2015 / 12:16

   Dat ben ik helemaal met je eens! Mijn darmen zijn aan het begin van mijn traject ook heel goed nagekeken en onderzocht. Ik hoop dat deze onderzoeken snel toegankelijker worden voor andere patiënten, zeker omdat het kostenplaatje voor de patiënt gewoon veel te hoog is!

 2. 24 mei 2015 / 22:43

  Leuke foto’s! En fijn dat het beter gaat met je kat 🙂

 3. 24 mei 2015 / 22:04

  wat leuk dat je naar ariana grande gaat, heel tof en wat vervelend dat jip ziek was 🙁

 4. 24 mei 2015 / 11:54

  Ik ben heel benieuwd naar de lakjes van Yves Rocher! Ik ga ze lekker in de winkel bekijken in plaats van op de website, want dan kan ik de mooiste kleurtjes eruit pikken! Wat zielig voor lieve Jip, gelukkig is de schurk weer de oude!

 5. 24 mei 2015 / 10:44

  Oh, wat fijn dat het weer goed gaat met Jip! Altijd schrikken wanneer het niet goed gaat met je maatje.

 6. 24 mei 2015 / 09:02

  Aaaah beterschap voor Jip <3 En wat tof Linda dat je een Converse zonnebril hebt gewonnen! Veel plezier met uitzoeken!

  Fijne zondag <3

 7. 24 mei 2015 / 07:50

  Goddank zeg, dat Jip weer in orde is. Je schrikt je het apezuur! Zo goed dat er weer onderzoek komt naar ME/CVS! Het belooft een mooie dag te worden. Geniet ervan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
appel roosjes recept toetje dessert tussendoortje lekkers gemakkelijk zelf maken doe het zelf uitproberen food blog lifestyle by linda roze appel toetjes
Recept | Appel roosjes

Uit eten gaan vind ik altijd weer een feestje, zeker wanneer de kok iets prachtigs op tafel tovert. Ik ben...

Sluiten