Lifestyle Sunday | Hamburgers, Rollers & een sneak peek ♡

lifestyle by linda februari

Hebben jullie mijn nieuwe outro gespot in mijn laatste vlog? Vloghulp heeft een mooie interactieve eindkaart voor mij gemaakt en hier ben ik enorm blij mee! Wil jij ook zo’n mooie en professioneel ogende eindkaart, neem dan zeker eens een kijkje op de website

En hulde voor de stijltang, met Elise Joanne d’r techniek kan ik ein-de-lij krullen maken en ik sta dan ook om de 3 dagen diehard te krullen. Love it!

Deze mascara ligt aanstaande week in de winkels, de review ligt klaar en ik gebruik hem nu iedere dag al met heel veel plezier. 

Deze mooie en vooral compacte speaker kreeg ik opgestuurd om uit te proberen, wat een feestje!

Een heerlijke cocktail drinken in de 2 Zussen in Tiel, hier zit Cuarenta Y Tres in, samen met limoen en gecrunched ijs heerlijk ♡.

Ik haalde de nieuwe Grazia in huis omdat ik erg benieuwd was naar het item met Negin Mirsalehi, en ze straalt zelfs al op de koffer. Heerlijk op de bank met wat vers leesvoer.

Vrijdag vierde mijn lief zijn verjaardag voor vrienden, terwijl hij in de middag nog aan het werk was ging ik heerlijk met vrienden lunchen bij Villa Augustus. Zij waren namelijk al eerder in the neighbourhood, en trakteerde mij op deze te lekkere lunch! 

Afgelopen week was een week van pieken en dalen, zo hadden mijn vriend en ik een crematie en vierden wij zijn verjaardag. Alhoewel ik emotioneel niet betrokken was (ik kende de persoon niet goed), toch brengen zulke gebeurtenissen altijd meer herinneringen en emoties omhoog dan je verwacht. Vandaag staat in het teken van eten, ik bezoek namelijk de tweede editie van De Proefparade van Mr. Goodiebag, waar ik onwijs veel zin in heb. Om maandag ook weer richting Amsterdam te vertrekken voor een event. Leuke dingen dus op de planning, en tussendoor heerlijk bloggen en bijtanken.

Hoe was jou week?
En een hele fijne zondag allemaal!

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. 2 maart 2015 / 21:52

  Wat een mooie krullen. Altijd heftig, een crematie.

 2. 1 maart 2015 / 22:35

  Tjeetje wat zit je haar supermooi. Zo met die krullen. Hopelijk heb je heerlijk geproefd vandaag en staat je morgen ook nog een ontzettend leuk dag te wachten…veelplezier in elk geval…

 3. 1 maart 2015 / 14:04

  Wat een leuk speakertje! De grazia wilde ik ook nog halen maar het is er nog niet van gekomen. Wat naar van de crematie… Vandaag is mijn oom 11 jaar geleden overleden.. Blijft dan toch een nare dag…

 4. 1 maart 2015 / 09:48

  Ah zo te zien heb je een heerlijke tijd, alleen erg vervelend van die crematie. Wens jullie vooralsnog veel sterkte toe. Kan ookal ken je die persoon niet zo goed echt heftig zijn. Gelukkig heb je een beetje afleiding, dat helpt! Veel plezier vandaag & geniet ervan

 5. 1 maart 2015 / 09:36

  Ben wel erg benieuwd naar de mascara. Denk dat ik het weer niet kan laten om ‘m uit te proberen. Ik wens je veel plezier vandaag. Geniet ervan!

 6. Jori
  1 maart 2015 / 08:59

  Leuke foto’s zegt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lief zijn voor je huid ♡ – Dr. Hauschka avond routine + vlog

Even geleden nodigde Dr. Hauschka een leuk en vooral gezellig groepje bloggers uit voor een Valentijnsworkshop. Lief zijn voor de...

Sluiten