Het leed dat ongewenste zwangerschappen voorkomen heet

 

Waar zal jij een column vol van kunnen schrijven?

 

Delen:

5 Reacties

 1. 31 mei 2016 / 09:46

  Ah die rot pil. Ben zo blij dat ik ermee gestopt ben! Dacht altijd dat ik geen last van bijwerkingen had.. nou echt wel haha! Jemig, wat had ik last van stemmingswisselingen..

  • Linda
   Auteur
   31 mei 2016 / 12:40

   En ik vind het zo gek (en bizar) dat je hier pas achter kom als je stopt of even zonder zit. Fijn dat je daar nu vanaf bent!

 2. Norma
  29 mei 2016 / 17:17

  Iemand die ik heel goed ken. Kan er niet tegen. Begon er mee en zat drie maanden als dood vogeltje op de bank. Eer ze erachter kwam dat het daar door kwam. Na drie dagen gestopt te zijn was ze weer de oude. Ander pil gekregen en weer knock out als dode vogel op de bank. Nu dan maar Eff niks en in de feest week een bridezilla

 3. 29 mei 2016 / 10:49

  Ik zit zelf ook nog steeds aan de pil en het is best gek inderdaad dat er zoveel rotzooi inzit, maar ik zie ook geen betere opties voor nu. Ik denk ook dat ik hem gewoon doorslik totdat het niet meer nodig is, oftewel of wanneer we een kindje willen of anders wanneer ik te oud word om gezonde kinderen te krijgen (dan wil ik mij wel laten steriliseren denk ik).

 4. 29 mei 2016 / 09:42

  Pfff ik las het op Twitter ofzo, kan dat? Ik ga steeds natuurlijker met producten enzo en de pil staat me echt tegen. Ik zou er graag mee willen stoppen, maar dat is zo makkelijk inderdaad niet…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
hypo sensitive skin protect protection cream spf 15 dr van der Hoog review
Dr. van der Hoog Hypo Sensitive Skin Protection Cream

Nu het zonnetje weer tevoorschijn is gekomen is het tijd om onze gevoelige huidjes extra goed te beschermen. De Hypo...

Sluiten