Hallo 2016! En dit zijn mijn doelen

Yay! Er ligt een heel nieuw jaar vol ons vol mooie kansen, nieuwe uitdagingen en 366 ongeschreven pagina’s voor ons. Wat is dat toch een heerlijk gevoel! Alles is mogelijk en het leukste van alles vind ik nog wel dat alles nog voor ons ligt en en geen idee heb hoe ons jaar eruit gaat zien. Zullen we dit eerste artikel van het nieuwe jaar vol valse beloftes en clichés beginnen of zullen we dat gewoon overslaan en direct gaan kijken naar wat dit nieuwe jaar jou en mij gaat brengen? Zoals haast iedere blogger die ook persoonlijke artikelen maakt zal ik eens graaien in de hoge hoed en kijken wat ik in dit prachtige nieuwe jaar wil gaan bereiken?

 

Hallo 2016! En dit zijn mijn doelen

 

Gezondheid

Laten wij met het belangrijkste puntje beginnen, gezondheid. Mijn gezondheid is zoals ik in de laatste artikelen aan heb gegeven heel erg verbeterd. Vragen en hunkeren naar meer is heel erg verleidelijk als je het vorige jaar lichamelijk erg gegroeid bent en sterker bent geworden. Omdat ik hier enorm dankbaar voor ben wil ik dit het komende jaar heel graag vasthouden, stabiel blijven en genieten van de energie die ik heb en van alles wat ik kan en mag doen. Dit klinkt misschien heel cliché (och, daar gaan we al) maar dit is écht mijn aller grootste wens voor het komende jaar. Meer stabiliteit en vasthouden en genieten van wat ik heb bereikt en nu kan. I couldn’t ask for more. De rest volgt dan vanzelf.

 

Mijn blog

Ik hoop het komende jaar met net zoveel enthausiasme, passie en creativiteit door te gaan met bloggen én vloggen. Zeker omdat ik zelf voel dat ik op de goede weg ben, omdat ik 100% doe wat ik leuk vind en ik hoop dat mijn blog schrijfsels en foto’s dat uit mogen blijven stralen. Om mijn blog te blijven ontwikkelen, verbeteren en voor iedereen leuk en vernieuwend te houden hoop ik toch wel te kunnen gaan investeren in wat nieuwe apparatuur. Een nieuwe camera mét klapscherm voor mijn gewone video’s en foto’s zal wel erg fijn zijn, net als mijn lampen set uitbreiden en nog meer te investeren in mooie en leuke assecoires en achtergronden voor mijn foto’s. En ik moet zeggen dat ik daarvoor in Australië al goed geslaagd ben. En misschien een nieuwe trip om nog meer inspirerende plekken met jullie te kunnen delen? Dat lijkt mij nog eens een fijne investering. Wie weet.

 

Persoonlijke doelen

Naast het kopje carrière en gezondheid is er ook op persoonlijk vlak een heel nieuw boek geopend. Ondanks dat de jetlag niet mals is ben ik helemaal opgeladen in Australië, hier heb ik volop de tijd gehad om over dingen na te denken en even goed tot mijzelf te komen. Het liefste wat ik binnen nu en twee jaar wil bereiken én creëren is een woonplek voor mijzelf, samen met mijn vriend natuurlijk. Een eigen huisje, boompje en natuurlijk ons Jippe beestje. Maar tegelijkertijd vind ik het ook een hele lastige stap, als vrije vogel voelt het namelijk best wel beklemmend om nu niet voor een fantastische reis te sparen maar voor een eigen plekje, heel saai in ons eigen kikkerlandje. Iets waarvan ik dacht dat het altijd wel ergens op een tropische plek plaats zal gaan vinden. Maar mijn trip naar Australië heeft gelukkig wel wat meer rust gebracht en uiteraard ben ik er zeker van dat ik een eigen plek wil én lichamelijk aan kan.

Hiernaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen, stilzitten is nou eenmaal niet aan mij besteed. Misschien ga ik wel een leuke cursus doen, voed ik mijzelf met kennis die ik via Google vergaar of wil ik simpelweg verder kabbelen op de stroom waar ik nu op zit. Ik heb werkelijk waar geen idee. Zulke dingen komen nou eenmaal op als poepen en daar moet ik gewoon niet te lang over na willen denken. Zolang er maar beweging zit in die stroom vind ik alles eigenlijk wel best. En juist omdat ik nu meer energie heb is er zoveel meer mogelijk. Dat mijn hersenen niet gevuld zijn met watten en nu al een jaar op weer vol zitten met de meest leuke en wilde plannen maakt het nóg leuker dat er weer een nieuw jaar is aangebroken.
En dat zijn ze dan, mijn plannen en doelen voor 2016. In grote lijnen wil ik dus doorvaren op de koers waar ik op zit, mijzelf en mijn blog blijven ontwikkelen en een toekomst samen met Thomas en Jip inrichten. Daaruit zullen het komende jaar vast 1001 nieuwe to do lijsten uitvloeien, en daar kijk ik ook enorm naar uit. Planningen maken en afstrepen die handel!

Ik wens jullie allemaal een liefdevol, fijn en inspirerend nieuw jaar toe! En vertel mij zeker even wat jou plannen, dromen en doelen zijn voor het nieuwe jaar.

 

liefslinda2

Bloglovin-button

Delen:

11 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 17:03

  Wat een mooie doelen Linda. Vooral eigenlijk ook het kabbelen met de stroom mee, zien waar het schip strandt. Als je dat kan, wauw. Veel geluk in 2016!

 2. 2 januari 2016 / 19:43

  wat een mooie doelen linda, hopelijk ga je ze dit jaar behalen!

 3. 2 januari 2016 / 08:51

  Kijk, dat zijn nog eens mooie doelen! Ik ga er zelf ook maar eens over nadenken. Echte inspiratie!

 4. 1 januari 2016 / 21:14

  Gelukkig nieuwjaar lieve Linda! Een eigen woning voor jou en je vriend zal wel fantastisch zijn! Maar herken je gevoel wel! Mijn vriend en ik zijn aan het sparen voor een trip naar NY maar tegelijkertijd willen we ook verhuizen! Keuzes maken is soms zo lastig! Gelukkig heb je twee prachtige reizen gemaakt in 2015 die je kunt koesteren! Ik weet zeker dat 2016 ook weer een fantastisch jaar wordt voor jou! Ps. We moeten ook echt weer eens een keerje afspreken!

 5. 1 januari 2016 / 20:01

  Hele mooie doelen, dat gaat helemaal vast goed komen allemaal! 🙂

 6. 1 januari 2016 / 16:02

  Wat een mooie doelen heb je. Je wilt echt merk ik aan hoe je je doelen schrijft! Gelukkig nieuwjaar en ik wens je het allerbeste in 2016

 7. 1 januari 2016 / 13:37

  Een mooi verhaal linda, komt helemaal goed met jou 🙂 Happy new year!

 8. 1 januari 2016 / 11:39

  Ik word helemaal enthousiast van jouw doelen en de passie waarmee je ze opschrijft. Ik hoop dat ook dat al deze doelen werkelijkheid worden en hoop dat je wat betreft gezondheid nog grotere slagen kunt maken.

 9. John
  1 januari 2016 / 11:23

  Wat een mooie doelen heb je voorbeeld opgesteld. Ik weet zeker dat jij deze gaat verwezenlijken.

 10. 1 januari 2016 / 10:52

  Je hebt dit prachtig geschreven. Ik wens jou een gelukkig, gezond, liefdevol en bovenal inspirerend nieuw jaar toe. Ik hoop dat al jouw dromen uit mogen komen en jouw gezondheid stabiel blijft of zelfs nog meer verbetert!

 11. 1 januari 2016 / 10:30

  Wat een mooie doelen heb je gesteld. Ik snap wel dat sparen voor een reis, of voor een eigen paleis best lastig is. Hier zul je ongetwijfeld wel uit gaan komen :-)! Ik wens jou een heel fijn en gelukkig 2016 toe. Dat het een jaar mag worden met heel veel hoogtepunten :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
mijn 2015 lifestyle by linda whitehaven beach queensland blogger overzicht hoogtepunten
Een ode aan mijn 2015, je was een bijzonder jaar!

2015 was een jaar vol onverwachte hoogte en dieptepunten. Zo won ik de jarenlange strijd in de rechtbank en kon...

Sluiten