De mooiste stranden die ik heb bezocht

Het zomerse weer in Nederland laat mij wegdromen naar de mooiste stranden. Ik hoef mijn ogen maar dicht te doen, en het lijkt alsof ik weer even terug ben. Genieten jullie ook zo van het mooie Nederlandse weer? Om in de zomerse sferen te blijven wil ik jullie graag meenemen in mijn dagdromen. En zet ik de mooiste stranden die ik heb bezocht op een rijtje.

 

De mooiste stranden die ik heb bezocht

 

I love Griekenland lifestyle by linda

 

↠ Navagio Beach – Zakynthos

Het is denk ik ook wel het bekendste strand van het Griekse eiland Zakynthos. Het Shipwreck strand. Navagio Beach is omringd door torenhoge krijtrotsen, ligt in een baai en is omringd met prachtig helder blauw water. Hier gaat mijn hart echt sneller van kloppen.

 

 

 

cape hillsborough lifestyle by lindacape hillsborough lifestyle by lindacape hillsborough lifestyle by linda

 

↠ Cape Hillsborough National Park – Australië

Het is een van de mooiste en haast nog niet ontdekte stranden van Australië. Je vind het strand aan de rand van het Cape Hillsborough National Park waar je zelfs op een camping kunt overnachten. Wat het strand zo bijzonder maakt zijn de kangoeroes die je hier vrij rond lopen en natuurlijk het prachtige uitzicht. En bedenk je daarbij dat er verder helemaal niemand is.

 

 

 

Railay beach ao nang krabi lifestyle by lindalongtailboat thailandRailay beach ao nang krabi lifestyle by linda

 

↠ Railay Beach – Thailand

Railay Beach is een schiereiland van Krabi wat je alleen via het water kunt bereiken. Het strand is met zijn kruitrotsen die sierlijk boven het water uitkomen, groen en vele apen een wereld op zich. Het is dan ook niet voor niets één van de meest gefotografeerde stranden van Thailand (denk aan de reisgidsen en kaarten). Wij hadden die dag niet heel erg mooi weer, maar dat maakt het strand echt niet minder mooi.

 

 

 

I love Griekenland lifestyle by lindaI love Griekenland lifestyle by linda

 

↠ Myrtos Beach – Kefalonia

Dat je voor helder blauw water wat heel erg tropisch aandoet niet ver hoeft te reizen bewijst Myrthos Beach maar weer. Met de witte krijtrotsen en het lichte zand lijkt het water nóg blauwer dan het al is. Van zulke uitzichten kan ik echt dagen genieten.

 

 

 

Whitehaven beach whitsunday islands eilanden queensland Australia Australië reizen travel day trip lifestyle by lindaWhitehaven beach whitsunday islands eilanden queensland Australia Australië reizen travel day trip lifestyle by linda
Whitehaven beach whitsunday islands eilanden queensland Australia Australië reizen travel day trip lifestyle by lindaWhitehaven beach whitsunday islands eilanden queensland Australia Australië reizen travel day trip lifestyle by linda

 

↠ Whitehaven Beach – Australië

Whitehaven behoort tot de eilandgroep The Whitsunday’s die je ter hoogte van Airlie Beach vindt, midden in het Great Barrier Reef. Met de hagelwitte zand stranden, blauwe wateren en de prachtige natuur maken Whitehaven tot een idyllische plek waar iedereen wel een vakantie optrekje zal willen kopen. Wat het eiland zo exclusief maakt is dat er niet één gebouw op staat, dit komt omdat er op en om het eiland de meest dodelijke dieren van Australië wonen. Wat mij betreft mag dit eiland niet op jouw travel bucketlist ontbreken.

 

 

 

Krabi Ao Nang ThailandThailand vlog krabi Ao nang beach reizenAo Nang Beach Krabi Thailand lifestyle by lindaAo Nang Beach Krabi Thailand lifestyle by linda

 

↠ Ao Nang Beach – Thailand

Thailand kent naast de Phi Phi Islands met hun prachtige stranden, ook plekjes die minder toeristisch zijn (daarom vind je de Phi Phi eilanden ook niet in mijn overzicht, té druk). Ao Nang Beach is daar een goed voorbeeld van. Het strand is prachtig. Eromheen liggen gezellig restaurants, maar eenmaal op het strand merk je niets van de boulevard (op z’n Thais). Je vind er longtail boats, palmbomen en een uitzicht op de prachtige krijtrotsen die Ao Nang zo bekend maken.

 

 

 

Formentera lifestyle by lindaFormentera lifestyle by lindaFormentera lifestyle by lindaFormentera lifestyle by linda

 

↠ Platja de Llevant – Formentera

Ik denk nog regelmatig terug aan dit strand. Ondiep water met een heerlijke temperatuur, prachtige blauwe luchten, helder blauw water en groene duinen. Wie naar Ibiza gaat of een vakantie op een Spaans eiland wilt plannen mag Formentera, wat overigens nog veel meer mooie stranden heeft, zeker niet over slaan.

 

Aan welk strand denk jij regelmatig terug?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

9 Reacties

 1. 25 juli 2016 / 16:06

  Wat een prachtige foto’s! Geweldige stranden heb jij al bezocht. Vooral Whitehaven beach spant de kroon voor mij. Ik denk zelf vaak terug aan Los Amadores in Gran Canaria (daar ga ik binnenkort weer heen gelukkig) en Surfside beach in Aruba. Mooie herinneringen heb ik aan deze stranden.

 2. 22 juli 2016 / 20:56

  Oh wauw, wat een prachtige stranden allemaal! Ik ben zelf ook daar in Formentera geweest en was opslag verliefd! Wat een paradijsje zo dichtbij huis eigenlijk!

 3. 22 juli 2016 / 16:46

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Krijg gelijk vakantiekriebels. x

 4. 22 juli 2016 / 12:51

  Heee Myrtos Beach, daar ben ik ook geweest! Het mooiste strand voor mij is toch wel bij de Similan eilanden in Thailand. Wauw, dit was geweldig. ♡

 5. 22 juli 2016 / 10:49

  Heerlijke foto’s, hier kan ik echt van genieten! Ik denk steeds terug aan het strand wat ik vorig jaar heb bezocht, een van de mooiste stranden van Griekenland: Egremni. Nu is het strand helaas verwoest door een aardbeving… Xx

 6. 22 juli 2016 / 10:19

  Nou ja joh, dit artikel komt als geroepen. Ik wil naar Formentera als we op Ibiza zijn in augustus. Dan ga ik nog naar Thailand en hopelijk Australië, dus ik sla je artikel op hoor!! Ik droom nu al weg <3

 7. 22 juli 2016 / 09:41

  Wat een prachtige foto’s! Hier krijg ik echt de vakantiekriebels van!

 8. 22 juli 2016 / 06:52

  Wat een mooie stranden! Je hoeft gelukkig niet persé heel ver te reizen wil je een mooi strand zien. Maar man, man, man.. wat heb jij een hoop mooie stranden gezien :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Phillippe by Almada lifestyle by Linda
Phillippe by Almada | Natuurlijke huidverzorging

Wie een gevoelige en/of droge huid heeft weet dat je ook in de zomer jouw huid goed moet beschermen en...

Sluiten