FOTD | ❅ Purple smokey Christmas Look ❅

kerstlook 1

Eye make-up essentials

 Urban Decay Primer Potion
202 The Tease palette – Marc Jacobs – review
Urban Decay Mono’s:  Grijs met glitters – Rock, Rose goud met glitters – Snatch &  Paars – Flash

Ik heb een gouden kleur (middelste uit The Tease Palette MJ) gebruikt om de look aan te zetten, zo is het makkelijker om de andere kleuren te blenden. Hierna heb ik een matte grijze kleur (The Tease) aangebracht in de arcadeboog. Vervolgens heb ik de gouden oogschaduw die ik als basis aan heb gebracht, aangebracht op mijn binnenste oogleden. Vervolgens heb ik ‘Rock’ aangebracht op mijn buitenste deel van het bewegend ooglid, en ‘Snatch’ op de rest van het bewegend ooglid en langs de onderste waterlijn. Afgemaakt met de heldere paarse ‘Flash’ die ik als het ware als een driehoek aan heb gebracht.

2

Gebruikte producten

 Superbalanced makeup foundation – Clinique – review
All about Matt! – Essence
Multi colour compact powder – Catrice
Brows in a bloom – Anastasia
 Le volume de Chanel
Flushed bronzer – Urban Decay
Joues Contraste blush Malice – Chanel – review
No Faux Pas – MAC – review

3Ik ben dol op mijn Urban Decay en Marc Jacobs palettes, zeker voor de feestdagen! Een look maken is wat dat betreft iedere keer weer een feestje.Weet jij al voor welke kleuren jij ga met de feestdagen?

A very Merry Christmas everybody!
En vergeet niet te stralen!

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

8 Reacties

 1. 24 december 2014 / 20:41

  Hele mooie look heb je gemaakt, staat je goed.

 2. 24 december 2014 / 19:26

  Mooie look! Ik ben helemaal weg van je lipstick.. Wauw!

 3. 24 december 2014 / 18:19

  Wat een mooie look zeg, love it! Toevallig draag ik nu ook een paarse look hihi! Ik hou van paars <3

 4. 24 december 2014 / 17:14

  Ik ben het met je eens hoor! Ik ben afgelopen zaterdag naar een kerstgala gegaan en ik had me ook met grijs en paars opgemaakt. Kan best, eens wat anders met de feestdagen. Je wordt al doodgegooid met goud en sparkles.

  Fijne feestdagen Linda!

 5. 24 december 2014 / 14:23

  Wat een mooie look! Origineel voor kerst met dat paars en roze. Hele fijne kerstdagen <3!

 6. 24 december 2014 / 10:39

  wat een mooie look met het paarse en roze!

 7. 24 december 2014 / 06:53

  Wat een prachtige zachte tinten oogschaduw heb je voor deze look gebruikt. Ik vind de kleur lipstick je erg goed staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Christmas Eve, Christmas Morning, Christmas Day & Boxing day outfits

Hi beauty’s, morgen is het eindelijk zover en staat kerstavond voor de deur! Heb jij er ook zoveel zin in?...

Sluiten