Site pictogram Linda's Wholesome Life

Spa Fruit is vernieuwd

Spa fruit alpaca picnic
Frisdranken heb ik jaren geleden al uit mijn dieet verbannen, want gezond zijn ze totaal niet. En als het niets toevoegt voor mijn lichaam, dan komt het er simpelweg niet in. En dus stapte ik netjes over op water, thee, kokosmelk, fruitwaters en ik kan niet zonder mijn soja latte in de ochtend. Het was dus ook een verademing om te horen dat Spa Fruit vernieuwd is en enkel uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat. En dat vraagt om een alpaca picknick!

 

Spa Fruit is vernieuwd

 

 

Verantwoord ergens van kunnen genieten vind ik heel erg belangrijk. Want je bent immers wat je eet. En als je alleen maar junkfood in jouw lichaam stopt, zal zich dit via jouw huid laten zien. Zo simpel is het.

 

 

Want naast de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 1,5 – 2 liter water is het ook fijn om ergens van te genieten. Nu val ik zelf gelukkig al in de categorie mensen die het geen probleem vinden om voldoende water te drinken. Ik vind het zelfs lekker. En in de zomer kan ik een muntblaadje of wat limoen in mijn water zeker ook waarderen. Je smaakpapillen willen immers ook weleens geprikkeld worden.

 

 

Spa Fruit is vernieuwd

Voor de mensen die iets meer moeite hebben met het laten staan van de frisdranken en moeite hebben om überhaupt 1,5 liter water binnen te krijgen is er goed nieuws. Alle Spa Fruit smaken zijn namelijk drastisch terug gegaan in calorieën en suikers. Spa Fruit bestaat enkel uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit houdt in dat de fruitsmaken vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. En vrij is van conserveringsmiddelen. Het water is afkomstig van de Barisart bron, waar ook Spa Intense (Spa Rood) vandaan komt. Na toevoeging van puur fruitsap, wordt Spa Fruit gebotteld.

SPA Fruit is verkrijgbaar in de volgende smaken; Lemon Cactus, Orange, Apple, Citrus Fruit, Citron en Forest Fruit.

 

 

Nu is het natuurlijk geen vrijbrief om dagelijks een fles leeg te drinken, maar een Spa Fruit bestellen op een terrasje wordt zo wel een stuk aantrekkelijker. Ik besloot zelf het terras in te ruilen voor een comfortabele picknick tussen mijn harige vrienden. En er nog van hun wollige kontjes te genieten voor ze geschoren worden. Wie mij op Instagram volgt heeft zelf al kunnen zien hoe ze er nu na hun transformatie uitzien. Er blijft namelijk heel erg weinig van ze over nadat ze geschoren zijn. Je herkent ze haast niet terug, zo grappig.

 

 

Wat is jouw favoriete drankje?

 

 

 

 

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten