Site pictogram Linda's Wholesome Life

Rimmel Provocalips | The kissable lipstick 310 Little Minx


Links zie je de prachtige 310 Little Minx en rechts zie je de donker rode 550 Play With Fire. Heb je deze review gemist, dan kan je hem hier terug lezen. Ik doe o.a. een test op Jip en laat zien hoe de lipstick na 12 uur, een taartje, maaltijd, drankjes en hapjes nog op mijn lippen zit.

De formule die deze nieuwe lipsticks uniek maakt zit hem in de dubbele laagjes. Nu is dit niet geheel nieuw en kennen velen de dubbele lipsticks wel. Deze keer brengt de doorzichtige laag niet alleen een glans maar ook een hydraterende beschermlaag aan die ervoor zorgt dat de lipstick niet afgeeft. Eten, drinken en een romantische avond overleeft hij makkelijk. En daar word ik blij van! Waar ik nóg blijer van word is dat ik hem ook in een zoete rode variant heb ontvangen, hiermee ben ik helemaal klaar voor de lente.

Deze keer maakte ik ook een video!


Zet je hem op HD voor de beste kwaliteit? En klik hier als je hem niet kunt bekijken.

De eerste stap

Hou er rekening mee dat jou lippen de hele dag ‘ingepakt’ zullen zijn, verzorg ze dan ook goed van te voren. Zo breng ik voor het slapen gaan een laagje lipbalm aan en in de ochtend herhaal ik dit nog een keer. Scrub je lip als je last hebt van losse velletjes.

Dan is het tijd om jou lippen even schoon te maken, zo haal ik met een tissue even de vettige laag van de lipbalm weg, deze is nu wel voldoende ingetrokken. Vervolgens pak ik de gekleurde applicator en breng ik de lipstick nauwkeurig aan. Met een donkerdere kleur is het wel even een moment van aandacht om hem goed aan te brengen. Je gaat er immers een dag lang plezier van hebben.

De pigmentatie is zoals je ziet super, hier ben ik dik tevreden over. De applicator is even wennen in gebruik maar al snel had ik de slag te pakken. Nu de lipstick even een minuutje laten drogen voor we doorgaan naar stap 2.

De tweede stap

Nu is het tijd om het af te maken, en breng je een transparant maar wel verzorgend laagje aan op de lippen. Het trekkerige gevoel van de eerste laag zal direct verdwijnen en er komt een prachtige glans over de lippen heen te liggen.

Zorg dat je alles goed bedekt hebt met een dun laagje, waar je het vergeet zal de lipstick als eerste slijten en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

En het zit prachtig op de lippen, alhoewel ik normaal niet zo van de glanzende lippen ben (hallo liefde voor matte lipsticks) geeft het deze Little Minx wel echt iets extra’s! Je kunt goed zien dat ik een velletje heb op mijn lippen, scrubben is dus echt een must als je flawless en kiss proof lippen wilt.

Ik ben weer meer dan tevreden over dit prachtige product. Ze geven niet af, mijn vriend wilt mij eindelijk weer een kus geven en lipstick randen op je glas of beker zijn met deze lipstick verleden tijd. Ook over de houdbaarheid ben ik tevreden, na zo’n 6 uur voelt hij wat trekkerig aan en verdwijnt de lipstick lichtjes aan de binnenkant van mijn lip. Als ik hem dan bijwerk kan ik weer uren genieten van flawless, kiss proof lippen.

De Rimmel Provocalips zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen voor € 11,99.

 

Heb jij al een Kiss Proof Provocalips in huis?

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Mobiele versie afsluiten