Site pictogram Linda's Wholesome Life

Mijn populairste Instagram Travel foto’s

Instagram best 9 travel lifestyle by linda

 

Mijn populairste Instagram Travel foto’s

 

 

Mijn foto’s uit Australië doen het goed, maar met zo’n onwijs mooi en fotogeniek land kan het natuurlijk ook niet anders. Ik denk nog dagelijks terug aan mijn gemaakte reizen en ben blij dat ik weer een nieuwe voorraad foto’s heb om te posten (ik kan maar geen genoeg krijgen van dit land). De ananasplantage was een juweeltje om te zien, en op de rechter foto sta ik op de Bruce Highway. Dé snelweg die van Brisbane naar Mackay loopt en dat is een stuk wat goed is voor zo’n 1000 km. Deze hebben wij heen en terug gereden en bestaat uit lange rechte stukken over heuvels en langs de mooiste landschappen.

 

De middelste foto heb ik begin dit jaar gemaakt toen ik een nieuw pareltje ontdekte in Europa. Luxemburg stad in Luxemburg. Vol met prachtig onderhouden en gekleurde huizen en pittoreske straatjes. Ik ben verliefd. Hier wil ik nog eens een zomer naar terug om te zien hoe mooi het is als alles fris en groen is.

 

 

Dinant heb ik als klein meisje al verkent en ook hier heb ik een korte stop gemaakt tijdens mijn mini Benelux road trip begin dit jaar. Het uitzicht vanaf de citadel over pittoresk Dinant (België) blijft mooi.

 

Uiteraard kan een zon, zee, strand & palmbomen foto niet ontbreken. Wederom een foto gemaakt in Australië. Een strand in mijn favoriete plekjes in Australië; Airlie Beach. De dromerige uitzicht foto maakte ik een aantal jaren geleden al toen ik vanuit Hong Kong op weg was naar, hoe kan het ook anders, Australië. De opkomende zon is vanuit het vliegtuig zo veel mooier dan op de grond. Naar deze wolken kan ik wel uren kijken. Letterlijk.

 

Gelukkig doen de Europese foto’s niet onder in dit overzicht. Deze foto die Thomas een paar jaar geleden van mij  maakte tijdens een road trip over het Lassithi Plateau op Kreta is één van mijn favoriete foto’s van één van de Griekse eilanden. Juist door het witte wolkendek heeft deze foto een dromerige uitstraling die ik goed kan waarderen.

 

Queenslanders, zo worden de houten huisjes op palen en met een veranda genoemd in Queensland Australië. Vooral de witte Queenslanders met romantische bewerkingen in het hout laten mijn hartje sneller kloppen, hier zie ik mijzelf dan zeker ook wel wonen als ik wat ouder ben. Maar ook dit houten huisje wat in principe niets bijzonders heeft doet het goed op Instagram. Misschien omdat de locatie zo onwijs mooi is?

 

De laatste foto staat op een gedeelde eerste plek, en dat is niet echt een verrassing. Het is onwijs lastig om jouw bezoek naar The Piek in Hong Kong te plannen. Door de smog en het wisselende weer heb je vaker een stapel wolken voor je neus hangen dan een stralende blauwe lucht. Het moment dat wij boven kwamen verscheen er hier en daar wat stukjes blauwe lucht en dat geeft het prachtige weidse uitzicht wat je hier over deze immens grote wereldstad hebt nét iets extra’s. Een wereldstad die indruk maakt. Een stad die je op doorreis naar Azië, Nieuw-Zeeland of Australië zeker nog een keer extra zal bezoeken. Het was een city trip met mijn nichten om nooit meer te vergeten.

 

Vind je het leuk om mij te volgen op Instagram? Dan kun je mij vinden onder Lifestylebylinda.nl. Laat je jouw IG ook even achter?

 

 

Mobiele versie afsluiten