Site pictogram Linda's Wholesome Life

Persdag, hooligans & unboxing | Weekvlog #3

 

 

Persdag, hooligans & unboxing | Weekvlog #3

 

 Kan je de video niet zien? Geen paniek! Klik hier.

 

De behandeling die ik vorige week kreeg begint gelukkig aardig aan te slaan en daardoor heb ik leuke dingen kunnen doen afgelopen week. Hier ben ik dan ook zo dankbaar voor en dat maakt het ook dat ik deze herfst een stuk leuker vind dan die van afgelopen jaren. Op wat regenachtige dagen na mogen wij toch ook echt niet klagen over de temperaturen. Heer-lijk! Van mij mag de hele winter wel zo zacht zijn. Maar ik heb niets te klagen natuurlijk en plande deze week mijn roadtrip door Australië verder in. Deze keer schakelen wij voor het eerst een bureau (Travelessence) in die ons helpt om leuke en nieuwe plekjes te ontdekken. Die planning hoop ik vandaag verder onder de loep te nemen met Thomas en mijn broer Bas die ook gezellig meegaat.

 

Heb jij mijn versie op dé 50 beauty vragen op Beautyscene al gezien? Daar vertel in o.a. in dat ik eigenlijk heel erg jaloers ben op de eyeliner skills van Nicki Minaj.

 

Aankomende week ga ik naar de Zalando Blogger Awards en ben ik 1 van de 10 kansmakers op de People’s Choise Award (jippie) en ga ik naar een lancering van een nieuw parfum. Kortom allemaal leuke én gezellige dingen!

 

Wie kom ik bij de Zalando Blogger Awards tegen?

 

 

Mobiele versie afsluiten