Site pictogram Linda's Wholesome Life

New Dress & Rosefield Watch

Rosefield horloge linda's wholesome life
Tussen het inpakken en het voorbereiden voor mijn vakantie vond ik gelukkig nog een moment om er even op uit te gaan. De afgelopen weken staat dit mooie stukje Dordrecht al een poosje in bloei. En twee weken later bloeien de rozen als nooit te voren. Letterlijk een stukje hemel op aarde. En denk ik een van de weinige stukjes in de stad waar ik daadwerkelijk zal willen wonen. Ik trok mijn conscious jurkje aan en besloot mijn nieuwe Rosefield horloge eens vast te leggen op de gevoelige plaat.

 

New Dress & Rosefield Watch


 

Nog voordat de wolken langzaam aan wegtrokken trok mijn nieuwe H&M Conscious jurkje aan, mijn thrifted spijkerjasje en mijn go-to slippers. Het Rozenhofje in Dordrecht is tijdens deze periode op zijn mooist en daar wilde ik graag nog even gebruik van maken. En deze ontspanning was meer dan welkom. De laatste tijd zit ik meer achter mijn laptop dan mij lief is, ben ik bezig outfits samen te stellen en stromen de perspakketjes binnen. Wie wist dat twee trips voorbereiden zo stressvol kon zijn?

En ik geniet er volop van. Dit is immers wat ik het liefste doe. Reizen en plannen maken om te reizen. En doordat mijn perstrip naar Hamburg en mijn trip naar de Azoren zo kort achter elkaar komen weet ik ineens weer wat multitasken is. Op dit moment ben ik dan ook mijn koffer aan het vullen en vertrekken Thomas en ik vanavond richting Hamburg. Ik ben zo enorm benieuwd wat deze mooie stad ons te bieden heeft. En dat ik nieuwe plekken mag ontdekken voor mijn blog vind ik nog steeds onwerkelijk, zo onwijs mooi!

 

 

Rosefield

Vandaag is er een new kid on my blog. Kennen jullie Nederlandse merk Rosefield al? Deze horologes kenmerken zich door de fijne minimalistische designs en de fijne prijzen. Ik heb vaker bij deze mooie horloges staan kijken, en mag mij vanaf nu ambassadeur voor Rosefield noemen. Dit is niet alleen leuk voor mij en mijn content, maar ook voor jullie. Op deze manier kan ik namelijk de leukste acties voor jullie regelen. Als je via deze link een nieuw horloge bestelt, en de code ‘AmbassadorRFNL’ gebruikt krijg je er een gratis rosé gouden Mott armbandje bij. En dit staat zó pretty naast je horloge!

 

 

Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend tegemoet gaan. En ik kan niet wachten om jullie al het moois wat Hamburg te bieden heeft te laten zien. Heb jij nog tips voor een groene of vegan hotspot of een hidden gem in the city, please do let me know.

 

Wat is jouw favoriete sieraad?

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten