New Dress & Rosefield Watch

Tussen het inpakken en het voorbereiden voor mijn vakantie vond ik gelukkig nog een moment om er even op uit te gaan. De afgelopen weken staat dit mooie stukje Dordrecht al een poosje in bloei. En twee weken later bloeien de rozen als nooit te voren. Letterlijk een stukje hemel op aarde. En denk ik een van de weinige stukjes in de stad waar ik daadwerkelijk zal willen wonen. Ik trok mijn conscious jurkje aan en besloot mijn nieuwe Rosefield horloge eens vast te leggen op de gevoelige plaat.

 

New Dress & Rosefield Watch

Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life

 

Nog voordat de wolken langzaam aan wegtrokken trok mijn nieuwe H&M Conscious jurkje aan, mijn thrifted spijkerjasje en mijn go-to slippers. Het Rozenhofje in Dordrecht is tijdens deze periode op zijn mooist en daar wilde ik graag nog even gebruik van maken. En deze ontspanning was meer dan welkom. De laatste tijd zit ik meer achter mijn laptop dan mij lief is, ben ik bezig outfits samen te stellen en stromen de perspakketjes binnen. Wie wist dat twee trips voorbereiden zo stressvol kon zijn?

En ik geniet er volop van. Dit is immers wat ik het liefste doe. Reizen en plannen maken om te reizen. En doordat mijn perstrip naar Hamburg en mijn trip naar de Azoren zo kort achter elkaar komen weet ik ineens weer wat multitasken is. Op dit moment ben ik dan ook mijn koffer aan het vullen en vertrekken Thomas en ik vanavond richting Hamburg. Ik ben zo enorm benieuwd wat deze mooie stad ons te bieden heeft. En dat ik nieuwe plekken mag ontdekken voor mijn blog vind ik nog steeds onwerkelijk, zo onwijs mooi!

 

Rosefield horloge linda's wholesome life

 

Rosefield

Vandaag is er een new kid on my blog. Kennen jullie Nederlandse merk Rosefield al? Deze horologes kenmerken zich door de fijne minimalistische designs en de fijne prijzen. Ik heb vaker bij deze mooie horloges staan kijken, en mag mij vanaf nu ambassadeur voor Rosefield noemen. Dit is niet alleen leuk voor mij en mijn content, maar ook voor jullie. Op deze manier kan ik namelijk de leukste acties voor jullie regelen. Als je via deze link een nieuw horloge bestelt, en de code ‘AmbassadorRFNL’ gebruikt krijg je er een gratis rosé gouden Mott armbandje bij. En dit staat zó pretty naast je horloge!

 

Rosefield horloge linda's wholesome life

Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life

Rosefield horloge linda's wholesome life

Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life
Rosefield horloge linda's wholesome life

 

Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend tegemoet gaan. En ik kan niet wachten om jullie al het moois wat Hamburg te bieden heeft te laten zien. Heb jij nog tips voor een groene of vegan hotspot of een hidden gem in the city, please do let me know.

 

Wat is jouw favoriete sieraad?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

18 Reacties

 1. 16 juni 2018 / 12:03

  mooie foto’s! Horloges draag ik niet zo snel, maar dat jurkje vind ik super!

 2. 16 juni 2018 / 10:48

  Erg mooie foto’s en leuke producten weer lin!

 3. 16 juni 2018 / 10:21

  Wat een mooie horloge en leuke foto’s. Dat horloge zou ik graag willen. Hij komt o0 mijn verlanglijst.

 4. 16 juni 2018 / 08:50

  Ik vind het patroon van de jurk echt prachtig. De lengte vind ik alleen wat te kort. Maar verder staat hij je prachtig.

 5. 15 juni 2018 / 13:08

  ik ben dol op bloemetjes jurken en dit vind ik ook een schatje! Ik kom refelmatig in Dordrecht, leuke stad,maar het rozenhofje heb ik nog niet gevonden

 6. 15 juni 2018 / 09:59

  Mooie horloge en heel leuke foto’s! Doe je goed

 7. 15 juni 2018 / 09:32

  wat een vrolijke zomerse jurk is dit zeg, heel erg leuk. Ik ben ook dool op reizen, dus snap je helemaal! Heel veel plezier in Hamburg.

 8. 15 juni 2018 / 09:30

  Wat een prachtige foto’s! Dat horloge ga ik op mijn verlanglijstje zetten, ik hou echt van een mooi horloge, dat maakt je outfit altijd af.

  • Linda
   Auteur
   15 juni 2018 / 09:38

   Ik snap je helemaal, ik vind het dus ook dat een horloge jouw outfit af maakt. En wissel daarom ook graag af ☺️

 9. 15 juni 2018 / 08:53

  Dat jurkje staat je erg mooi. Ik vind Rosefield ook zo’n mooi merk. De armband die je naast je horloge draagt vind ik ook erg mooi!

 10. 15 juni 2018 / 07:51

  Ik vind het jurkje super tof, wat leuk dat die van de Consious lijn is <3 Heeft Rosefield ook nog iets duurzaams? Ik ga me er eens in verdiepen!

 11. 15 juni 2018 / 07:05

  Wauw, wat is dat jurkje ontzettend mooi! Ik zou het ook zo uitgekozen kunnen hebben in de winkel 🙂 Prachtig gecombineerd ook met dit schitterende horloge.
  Alvast heel veel plezier tijdens jullie trip naar Hamburg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Salt of the Earth Linda's wholesome life
Salt of the Earth Roll-on deodorant

[dropcap]N[/dropcap]a mijn kennismaking met de natuurlijke deodorant van Salt Of The Earth eerder dit jaar wist ik al dat ik...

Sluiten