Site pictogram Linda's Wholesome Life

Leuke budget sieraden webshops

Leuke budget sieraden webshops

Wie zegt dat plak tattoos iets voor de zomer zijn? Juist voor een feestje (met deze week; ADE!) zijn ze zeer goed geschikt en ook voor wie heerlijk gaat nazomeren kan ze maak beter in haar koffer doen. Ik vind het een onwijs leuke manier om met deze flash veren tattoos een extra toe te voegen aan je outfit, zonder al teveel sieraden te hoeven dragen. Uiteraard ga ik je straks laten zien hoe het staat en de rest gaat mee naar Australië!

De veren flash tattoos vind je online bij Ikbensieraden.nl voor €4,95. 
Deze leuke gouden knuckle ringen zijn niet alleen leuk om te dragen, maar ook nog eens goed betaalbaar. Kijk, wie van afwisselen houd, houd daar van! Erg leuk voor een feestje of om jou foto’s net wat extra’s te geven. Ik vind het naast dat het er speels uitziet en je eindeloos kunt variëren, er ook heel erg chique uitzien.

 

De 6 gouden punk knuckle ringen zijn online verkrijgbaar bij Ikbensieraden.nl voor €7,95. 
Een andere trend die ik erg leuk vind, is die van de kettingen die uit meerdere lagen bestaan. Van deze multi layered ketting heb ik in Thailand dan ook veel plezier gehad en vind ik vooral erg leuk omdat ieder laagje andere elementen bevat.

Je vind deze multi layered pearls ketting bij Webstash.nl voor €9,95. 

Bij mijn favoriete Instagram accounts zie ik ze regelmatig voorbij komen, de mooiste en de meest wilde nagel ringen. Nu hoor ik je misschien denken, nagel ringen? Wat wil je in hemelsnaam met een nagel ring? Nou, gewoon, ze zijn erg leuk (té leuk om te laten liggen) en geeft jou handen net iets meer pit. En dat dames, willen wij allemaal weleens toch?

Je vind deze toffe gouden nagel ring original bij Ikbensieraden.nl voor €6,45. 

Zijn ze niet leuk de flash tattoos en de verschillende ringen? Zeker wanneer ik foto’s maak voor mijn blog, maar ook tijdens het filmen van mijn Paul’s Boutique filmpje draag ik graag wat gouden ringen. Ook de tattoos vind ik erg leuk en ze gaan verrassend lang mee, zelfs met een douchebeurt houden ze het zeker 24 uur vol om netjes te blijven zitten. En dat terwijl ik ook mijn horloge droeg om mijn pols. De ketting met de meerdere lagen vind ik ook erg speels en kan je outfit helemaal afmaken, en hij staat ook erg chique wanneer je een iets lager uitgesneden shirt draagt of een blouse.

Voor mijn lezers heb ik nog een leuke kortingscode van de Ikbensieraden.nl webshop. Vul tijdens je bestelling de kortingscode 06CNFJ in en je ontvangt 10% korting op je aankoopjes!

Welk sieraad spreekt jou het meeste aan?

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten