Site pictogram Linda's Wholesome Life

Instagram Best 9 | 2018

Instagram Best 9 2018 Linda's Wholesome Life
Hi iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne Tweede Kerstdag hebben. Thomas en ik zijn samen op weg naar Lille om dit jaar met een fijne feestelijke city trip (want kerstmarkt, Sephora en lekker eten) af te sluiten. De laatste week van 2018 wil ik ook graag benutten om terug te blikken op het afgelopen jaar. Vandaag trap ik af met mijn Instagram Best 9 van 2018. Een overzicht van mijn mooiste foto’s van mijn favoriete app samen met de verhalen achter de foto.

 

– Instagram Best 9 –

Linda’s Wholesome Life

 

 

Ik vind het ieder jaar weer super leuk om te zien welke foto’s het beste worden ontvangen op Instagram. Mijn passie voor fotograferen en het creeren van content groeit met de jaren. Zeker nu ik dit jaar een grote investering heb gedaan in een full frame camera. Hier hoop ik veel mooie foto’s mee te kunnen maken. Oh, en volg je mij al op Instagram? Lijkt mij leuk!

Ben jij ook benieuwd welke foto’s van jou het beste presteerde op Instagram? Dan kun je dat via deze website bekijken!

 

 

#9 – Bollenvelden

Ieder jaar is het weer een feestje als de winterse dagen wegtrekken en de velden zich weer vullen met bollen. Zelf woon ik op een oude bollen boerderij, maar deze velden zijn al jaren niet meer gevuld. Daarom vind ik het extra leuk om er ieder jaar even op uit te trekken en de velden te bekijken.

 

 

#8 – Nicecream

2018 is het jaar waarin ik nog meer ben gaan experimenteren met eten. Ik eet alweer bijna 2 jaar vegan, maar dan ook nog eens suikervrij. Hierdoor vallen er allerlei veganistische lekkernijen al snel af. Maar dat weerhoudt mij er niet van om zelf de keuken in te gaan. Ik maakte o.a. heerlijke nice cream, wat neerkomt op zelfgemaakt bananenijs met rode vruchten. Fotogeniek zijn deze bowls zeker, en smaken minstens net zo goed!

 

 

#7 – Zonsondergang op de Azoren

Dit jaar maakte ik samen met Thomas een van mijn mooiste reizen. Niet eerder wist ik dat er zo’n paradijselijk mooi eiland was als Saõ Miguel. En dat zo dicht bij huis. De laatste avond van onze rondreis sloten wij af op het puntje van het eiland waar de zonsondergang magisch mooi beloofde te zijn. En boy, they did not lie! 

 

 

 #6 – our lady of peace chapel

Het zal geen verrassing zijn dat je op mooie plekken ook automatisch mooiere foto’s maakt. Als je naar de Azoren gaat en voor het eiland Saoõ Miguel kiest is het zeker een aanrader om naar alle mooie stranden en meren ook een bezoekje aan de Our Lady of Peace Chapel in Vila Franca do Campo te brengen. Deze trappen zijn een waar sprookje!

 

 

#5 – Lago do Canario op Sao Miguel

Mocht je op reis gaan naar Saõ Miguel, dan mag je dit prachtige uitzichtpunt zeker niet vergeten. Het meer wat je ziet is Lagoa do Fogo, maar het beroemde uitzicht zie je alleen als je het pad naar Lago do Canario bewandelt. Dit was alweer ons tweede bezoek aan dit uitzichtpunt omdat hij de eerste keer compleet bedekt was door mist. Maar ook dat leverde mooie plaatjes op. Zie hier mijn artikel met tips als je de Azoren wilt gaan bezoeken.

 

 

#4 – Terra Nostra in Furnas

Furnas is een prachtig plaatsje op de Azoren. Hier vind je de wereldberoemde warmwaterbronnen én het tropische Terras Nostra park. Dit park staat vol met de mooiste planten van over de hele wereld. Vroeger namen ontdekkingsreizigers namelijk planten mee naar Furnas om hier met hun aanwinsten te pronken. Hoe ouder het park wordt, hoe mooier het word. Een waar paradijs voor ieder die zich thuis voelt in de tropen! Mocht je hier dan toch zijn, de warmwaterbaden zijn ook echt een aanrader.

 

 

#3 – Brugge

Thomas en ik startte het jaar met wat fijne city trips naar Brussel, Gent en Brugge. Het was onze eerste keer in Brugge en hebben onze ogen uitgekeken. De stad is zo mooi en knus! Mocht je een bezoek plannen naar Brugge zal ik je alleen wel aanraden om doordeweeks te gaan, dit stadje wordt namelijk overspoeld door toeristen. Maar ondanks dat hebben we toch een top dag gehad en hebben wij mooie foto’s kunnen maken.

 

 

#2 – Lago do Canario op Sao Miguel

Ik vertelde je net toch dat wij het beroemde uitzichtpunt twee keer hebben bezocht? Dit was onze eerste poging en je ziet in het laantje achter mij de mist al opkomen. Alles liep deze dag anders dan gepland. Het weer hielp niet mee, het waaide onwijs hard, en ondanks dat de temperaturen onderaan de vulkanische bergjes goed was, heb ik boven behoorlijk staan klappertanden. Eenmaal op het uitzichtpunt waren wij namelijk omgeven door mist en voelde het aan alsof wij midden in de wolken zaten. En dat leverde onverwacht hele mooie plaatjes op! We werkten met wat we hadden en alles leek automatisch op zijn plek te vallen. Met deze foto als voorbeeld, na het maken van de foto trok alles binnen een paar minuten dicht. Zo bijzonder!

 

 

#1 – De Biesbosch

Dat deze foto op de eerste plaats is beland is eigenlijk niet een hele grote verrassing voor mij. Ik maakte deze foto zelf, vlakbij huis in De Biesbosch. Ik heb namelijk al heel wat jaren het geluk dat ik in een prachtig Nationaal Park mag wonen. Deze foto maakte ik voor een campagne met Menzis, met tips voor een betere nachtrust. Deze foto mocht ik ook boosten op Instagram en het is tof om te zien hoeveel nieuwe mensen je dan kan bereiken!

 

 

Wat is jouw mooiste foto van dit jaar?

 

Mobiele versie afsluiten