Site pictogram Linda's Wholesome Life

Hoogtepunten van april

boho spring picnic
April liet mij in één klap vergeten dat het ooit winter is geweest. De kersenbloesem sierde de straten, alles om mij heen wordt langzaam aan groen. En de eerste zomerse zonnestralen zorgden ervoor dat ik dagenlang op een picknick kleedje in de tuin wilde vertoeven. Heerlijk. April kende veel fijne hoogtepunten die ik vandaag graag met je deel. Ik had namelijk een paar onwijs leuke shoots, eet alweer een jaar vegan en had een aantal bijzonder fijne afspraken in Amsterdam.

 

Hoogtepunten van april

 

 

Een bloesem paradijs

Heel de winter heb ik er al naar uitgekeken. Hét moment dat de bloesem uit de knopjes schiet, en gehoopt dat het dan ook nog eens mooi weer zal zijn. Beide gebeden zijn duidelijk verhoord en wij werden niet alleen met een zomerse week getrakteerd, ook de bomen kleurden wit en roze.

Het was dan ook het perfecte moment om mijn nieuwe picknick kussens uit te proberen en een middagje onder de zon te vertoeven. Want na een bezoek aan het romantische Brussel en Bonn in Duitsland (hier laat ik de mooie bloesem foto’s snel van zien) kwam de bloesem thuis iets later door, waardoor het lijkt alsof de bloesem tijd extra lang duurde. Ook bracht ik een bezoekje aan het Japanse Kersenbloesem tuin wat grenst aan het Amsterdamse Bos. De tuin is sprookjesachtig mooi, het enige nadeel is dat je het met onwijs veel mensen moet delen. De foto hiervan vind je op mijn Instagram.

 

 

Beauty keuken geheimen leren van Jo

Halverwege april werd de kookboekenwinkel Mevrouw Hamersma in Amsterdam omgetoverd tot een ware BeautyKitchen Pop-Up Kitchen. Waar ik met een klein, maar zeer leuk gezelschap (o.a. met de lieve Eva van De appel van Eva) mijn eigen duurzame beauty producten mocht maken. Dit is niet alleen onwijs leuk om te doen, maar ook heel erg leerzaam. Jo (de eigenaresse van Beauty Kitchen) was speciaal vanuit Glasgow overgekomen om de fijne kneepjes van het vak (samen met wat keuken geheimen) te leren. Ik maakte een heerlijk versmasker met RAW honey van haar eigen bijen, een douchegel en een heerlijke body scrub. Koken was nog nooit zo leuk!

 

 

Villa Augustus

Dordrecht heeft meer te bieden dan de prachtige Biesbosch (waar ik meestal mijn foto’s maak) en een mooie binnenstad. Villa Augustus is een hele fijne hotspot waar je heerlijk kunt eten, in de zon op een terrasje kunt zitten waar je tegelijkertijd uitkijkt over de tuin waar ze veelal hun groente, kruiden en fruit zelf verbouwen. Het grote gebouw achter mij is een oude watertoren wat omgetoverd is tot een hotel. In de zomer is het een hele fijne plek om te vertoeven, maar in de lente is het er ook echt sprookjesachtig mooi.

 

 

Een sprankelende middag in De Pijp

Het bloggen brengt mij op hele bijzondere plekken. Op een fijne dinsdag middag werd een pop-up store omgetoverd tot een fruitige oase van Spa. Spa lanceert de bestaande fruitsmaken namelijk opnieuw, maar nu nog verantwoorder. Alle smaken zijn namelijk aanzienlijk teruggegaan in suikers en caloriën, zonder op de smaak te bezuinigen. En daar word ik blij van. Om de middag nóg zoeter te maken werden wij op akoestisch een huiskamerconcert van Nielson getrakteerd. De middag had niet beter afgesloten kunnen worden.

 

 

iDeal Of Sweden + kortingscode

Dol ben ik op picknicks. Heerlijk een boekje lezen in de zon en de nodige stuks fruit eten. Mijn nieuwe telefoon hoesje matcht ook goed met de zomerse sferen. En als je de code ‘NLSPRING’ gebruikt bij je volgende iDeal Of Sweden bestelling, krijg je 20% korting.

 

Instagram

 

 

Doelen mei

Klinkt het heel gek als ik niet heel veel doelen heb voor deze aankomende maand? Met het overlijden van oma begin dit jaar, het leeghalen van haar huisje en diverse andere familieomstandigheden snak ik ernaar dat alles gewoon weer even normaal wordt. Even geen gekke dingen en goed opladen. Wel wil ik graag wat meer Belgische steden ontdekken als Gent en Brugge, maar dat is eigenlijk wel een doel voor de zomer.

Ik wil verder heerlijk aan de slag gaan met de vele perspakketjes die ik de afgelopen maand binnen heb gekregen. O.a. een mooi pakket van Urban Decay -goals!-, Beauty Kitchen, Dr. Organic en fijne Fair Fashion merken. En heb ik nog wat leuke blog afspraken op de agenda staan. De maand sluit ik gezellig af met Sara op met een Wijvenkraam in Arnhem waar wij onze kleding, make-up en accessoires gaan verkopen. Hier heb ik zoveel zin in!

 

Heb jij al plannen gemaakt voor de nieuwe maand?

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten