Hoogtepunten van april

April liet mij in één klap vergeten dat het ooit winter is geweest. De kersenbloesem sierde de straten, alles om mij heen wordt langzaam aan groen. En de eerste zomerse zonnestralen zorgden ervoor dat ik dagenlang op een picknick kleedje in de tuin wilde vertoeven. Heerlijk. April kende veel fijne hoogtepunten die ik vandaag graag met je deel. Ik had namelijk een paar onwijs leuke shoots, eet alweer een jaar vegan en had een aantal bijzonder fijne afspraken in Amsterdam.

 

Hoogtepunten van april

 

Hoogtepunten van aprilboho spring blossom picnicboho spring blossom picnic

 

Een bloesem paradijs

Heel de winter heb ik er al naar uitgekeken. Hét moment dat de bloesem uit de knopjes schiet, en gehoopt dat het dan ook nog eens mooi weer zal zijn. Beide gebeden zijn duidelijk verhoord en wij werden niet alleen met een zomerse week getrakteerd, ook de bomen kleurden wit en roze.

Het was dan ook het perfecte moment om mijn nieuwe picknick kussens uit te proberen en een middagje onder de zon te vertoeven. Want na een bezoek aan het romantische Brussel en Bonn in Duitsland (hier laat ik de mooie bloesem foto’s snel van zien) kwam de bloesem thuis iets later door, waardoor het lijkt alsof de bloesem tijd extra lang duurde. Ook bracht ik een bezoekje aan het Japanse Kersenbloesem tuin wat grenst aan het Amsterdamse Bos. De tuin is sprookjesachtig mooi, het enige nadeel is dat je het met onwijs veel mensen moet delen. De foto hiervan vind je op mijn Instagram.

 

Beauty Kitchen pop up kitchen Amsterdam

 

Beauty keuken geheimen leren van Jo

Halverwege april werd de kookboekenwinkel Mevrouw Hamersma in Amsterdam omgetoverd tot een ware BeautyKitchen Pop-Up Kitchen. Waar ik met een klein, maar zeer leuk gezelschap (o.a. met de lieve Eva van De appel van Eva) mijn eigen duurzame beauty producten mocht maken. Dit is niet alleen onwijs leuk om te doen, maar ook heel erg leerzaam. Jo (de eigenaresse van Beauty Kitchen) was speciaal vanuit Glasgow overgekomen om de fijne kneepjes van het vak (samen met wat keuken geheimen) te leren. Ik maakte een heerlijk versmasker met RAW honey van haar eigen bijen, een douchegel en een heerlijke body scrub. Koken was nog nooit zo leuk!

 

Villa Augustus bloesemVilla Augustus bloesemVilla Augustus bloesem

 

Villa Augustus

Dordrecht heeft meer te bieden dan de prachtige Biesbosch (waar ik meestal mijn foto’s maak) en een mooie binnenstad. Villa Augustus is een hele fijne hotspot waar je heerlijk kunt eten, in de zon op een terrasje kunt zitten waar je tegelijkertijd uitkijkt over de tuin waar ze veelal hun groente, kruiden en fruit zelf verbouwen. Het grote gebouw achter mij is een oude watertoren wat omgetoverd is tot een hotel. In de zomer is het een hele fijne plek om te vertoeven, maar in de lente is het er ook echt sprookjesachtig mooi.

 

Spa fruit nielson

 

Een sprankelende middag in De Pijp

Het bloggen brengt mij op hele bijzondere plekken. Op een fijne dinsdag middag werd een pop-up store omgetoverd tot een fruitige oase van Spa. Spa lanceert de bestaande fruitsmaken namelijk opnieuw, maar nu nog verantwoorder. Alle smaken zijn namelijk aanzienlijk teruggegaan in suikers en caloriën, zonder op de smaak te bezuinigen. En daar word ik blij van. Om de middag nóg zoeter te maken werden wij op akoestisch een huiskamerconcert van Nielson getrakteerd. De middag had niet beter afgesloten kunnen worden.

 

boho spring picnic veganboho spring picnic ideal of swedenboho spring picnic ideal of sweden

 

iDeal Of Sweden + kortingscode

Dol ben ik op picknicks. Heerlijk een boekje lezen in de zon en de nodige stuks fruit eten. Mijn nieuwe telefoon hoesje matcht ook goed met de zomerse sferen. En als je de code ‘NLSPRING’ gebruikt bij je volgende iDeal Of Sweden bestelling, krijg je 20% korting.

 

Instagram

 

 

Doelen mei

Klinkt het heel gek als ik niet heel veel doelen heb voor deze aankomende maand? Met het overlijden van oma begin dit jaar, het leeghalen van haar huisje en diverse andere familieomstandigheden snak ik ernaar dat alles gewoon weer even normaal wordt. Even geen gekke dingen en goed opladen. Wel wil ik graag wat meer Belgische steden ontdekken als Gent en Brugge, maar dat is eigenlijk wel een doel voor de zomer.

Ik wil verder heerlijk aan de slag gaan met de vele perspakketjes die ik de afgelopen maand binnen heb gekregen. O.a. een mooi pakket van Urban Decay -goals!-, Beauty Kitchen, Dr. Organic en fijne Fair Fashion merken. En heb ik nog wat leuke blog afspraken op de agenda staan. De maand sluit ik gezellig af met Sara op met een Wijvenkraam in Arnhem waar wij onze kleding, make-up en accessoires gaan verkopen. Hier heb ik zoveel zin in!

 

Heb jij al plannen gemaakt voor de nieuwe maand?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

28 Reacties

 1. 8 juni 2018 / 10:09

  De maand juni brengt lekker veel zon! Ben benieuwd naar je nieuwe blog.

 2. 2 mei 2018 / 14:52

  Ziet er uit als een top maand! Hele mooie foto’s!

 3. 2 mei 2018 / 14:20

  Ik kan me voorstellen dat je wel even behoefte hebt aan wat rust en regelmaat, goed om dat de komende maand even te nemen 🙂
  En wat zijn het prachtige foto’s geworden zeg! Die bloesem is al geweldig maar die picknickfotos zijn toch wel favoriet met die oranje tonen.

 4. 1 mei 2018 / 21:53

  Prachtig artikel weer, zoals altijd! Ik zou willen dat ik ook zulke prachtige plaatjes had om mijn blog mee te vullen. Altijd als ik jouw artikelen ziet, begint het bij mij te kriebelen om aan de bak te gaan voor mijn blog. Vila Augustus is inderdaad prachtig trouwens. Niet zo heel lang geleden ben ik daar nog geweest. April klinkt als een bijzondere maand: mooie en leuke dingen maar ook nog veel verdriet en hectiek i.v.m. het overlijden van je mooie oma. Ik hoop dat mei een maand voor je mag zijn waarin je op adem kan komen. En waarin wij samen een hele toffe wijvenkraam maken en onze dag daarna afsluiten op de veluwezoom tijdens het gouden uurtje (fingers crossed dat het weer het toelaat!!!).

 5. 1 mei 2018 / 11:00

  Wat een prachtige, sfeervolle foto’s! Villa Augustus lijkt me inderdaad een sprookjesachtige locatie. En oh, wat zag het event van Beauty Kitchen er tof uit!

 6. 1 mei 2018 / 10:17

  Wat een prachtige foto’s. Ze kunnen zo in een magazine. Die bloesembomen vind ik prachtig!

 7. 1 mei 2018 / 08:34

  Wat een mooie foto’s weer girl! En nee, soms is het niet erg om even geen doelen te hebben. Je moet doen waar je je goed bij voelt. Ik ben in februari ook mijn oom verloren, en ik merk dat dit er onbewust toch best hard heeft ingehakt. Ik heb ook bijna 2 maanden maar wat aangemodderd. En nu ben ik weer ready om ervoor te gaan! Neem je tijd voor het afsluiten en verwerken van je verdriet. En veel plezier bij het verkopen van al je hebbe-dingetjes 😉

 8. 30 april 2018 / 21:05

  Echt prachtige foto’s! Ik ga zeker je Insta volgen, mooie inspirerende beelden! Hier in Amerika zijn de lentebloesems overigens ook erg laat, dus nog steeds zalig lentegevoel dankzij de talloze kerselaars in mijn buurt.

  • Linda
   Auteur
   1 mei 2018 / 10:12

   Dank je wel, wat onwijs lief van jou! En lente in Amerika moet ook onwijs mooi zijn volgens mij ♥️

 9. 30 april 2018 / 19:54

  Wat een mooi artikel heb je er van gemaakt <3 Ik baalde zo dat ik niet bij het event van Beauty Kitchen kon zijn, leek me zo tof!

 10. 30 april 2018 / 17:56

  Wat een schitterende foto’s weer! Hoop dat mei net zo’n fijne maand gaat worden

 11. 30 april 2018 / 17:34

  Ziet er prachtig uit. Jaloers op die prachtige foto’s 😉

 12. 30 april 2018 / 16:26

  Wat een prachtige foto’s zeg! Leuk zo’n overzichtje van de maand:)

 13. 30 april 2018 / 14:01

  Wat zijn je foto’s beeldschoon. Ik hou ook zo van die roze bloesem. Het is alleen zo jammer dat het snel weer uit de bomen valt. Het is echt het toppunt van schooonheid van de natuur!

 14. 30 april 2018 / 13:41

  Bloesems vind ik echt een cadeautje van moeder natuur. Ik geniet daar ook enorm van.

  • Linda
   Auteur
   30 april 2018 / 16:27

   Dat ben ik helemaal met je eens. Het maakt de wereld gelijk een stuk mooier en liever!

 15. 30 april 2018 / 13:14

  Wat een prachtige foto’s! Leuke samenvatting van de maand. Ik heb nog geen concrete plannen voor mei, maar ik word wel heel enthousiast van dit bericht. Zin om iets te doen!

 16. 30 april 2018 / 12:58

  wat fijn om te lezen dat je het een fijne maand. Ik snap helemaal dat je wat rustig wilt hebben aankomende de maand, ik wordt super blij van je mooi fotos’s leuk blog post xxx

 17. 30 april 2018 / 11:29

  Mooie foto’s inderdaad. Misschien was een leuke video van het pop up kitchen gebeuren wel interessant geweest.

 18. 30 april 2018 / 11:24

  Ik weet niet of je al iets met je fotografie doet maar dat zou je wel moeten doen. Iedere keer weer het perfecte plaatje en jij past er perfect bij, beeldschoon!

 19. 30 april 2018 / 11:11

  Zijn die foto’s in Amsterdam gemaakt? Zou je zo ergens in het mooie zuiden van Frankrijk zien zitten.
  Heel mooie en best ook wel sexy foto’s!

 20. 30 april 2018 / 10:25

  Wat maak je toch altijd prachtige foto’s zeg wauw.. zucht! en wat een leuke dingen heb je beleefd deze maand

 21. 30 april 2018 / 10:23

  Ik hou van dit soort terugblikken. Maakt je bewust van wat je allemaal hebt gedaan. De foto’s zijn ook weer prachtig. Als zijn ze wel erg groot en duurt het heel lang voordat mijn computer ze kan laden.

 22. 30 april 2018 / 10:12

  War een prachtige foto’s heb je gemaakt!! Ik snap dat je komende maand hopelijk een rustige maand wilt… er zijn al genoeg dingen gebeurd… hopelijk wordt het prachtig weer, en kan je lekker veel naar buiten!

 23. 30 april 2018 / 07:36

  Zo te horen heb je een fijne maand april achter de rug. Wat een prachtige bloesemfoto’s! Ik vond het landschap er met alle bloesem ook echt magisch mooi uitzien. En hoe tof dat je een paar keer leuke afspraken had in Amsterdam. Vooral het event van The Beauty Kitchen klinkt geweldig.
  Geniet van de maand mei! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
TOMS beach ootd
Veranderingen & beter leren loslaten

Een heel persoonlijk artikel over mijn kleine blogpauze, hoe het nu gaat en loslaten. En waarom dat soms zo verdomd...

Sluiten