Site pictogram Linda's Wholesome Life

Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

 

 

Laatst liet ik op mijn blog al zien dat ik dol ben op mijn mediterraanse inrichting. Een appartement met een beetje boho, mediterraanse invloeden en vooral veel natuurlijke tinten. Thomas en ik zijn dol op tapas (dit hebben wij in Ibiza weer helemaal herontdekt) en houden regelmatig een tapas avondje thuis. Heerlijk vinden wij dat.

 

 

 

Ook merk ik dat er steeds meer vintage items hun weg vinden naar mijn appartement. Zo staat er een onwijs gave vintage koffer, heb ik oude zilveren en rosé gouden fotolijstjes die de ruimte net wat meer sfeer geven. Dit lijstje met een afdruk van een varen past hier perfect bij.

 

 

 

Ik vind het heerlijk om tijdens de koude periodes van de maand met een dekentje op de bank te kruipen. De boerderij waar ik in woon koelt nou eenmaal snel af in de avond. En zeker tijdens een herfststorm kruip ik graag onder een dektentje. Wat nog ontbrak was een mooie mand waar ik al mijn rondslingerende dekens in kan bewaren. Niets is namelijk veilig in huis, Jip eigent zich alle dekentjes in een mum van tijd toe. Deze rosé gouden mand is een moderne blikvanger en doet het onwijs goed in mijn inrichting. En doordat je kan zien wat erin zit oogt het extra knus en gezellig.

 

 

 

Kaarsen en geurkaarsen brand ik ook erg graag in deze tijd van het jaar. Ze geven net wat extra sfeer aan de ruimte. Het duurde even voor ik een aantal nieuwe fijne exemplaren kon vinden in de winkel, er is zoveel keus. En ging naar huis met een glazen vaas waar ik een hoge kaars in besloot te doen. En een setje nieuwe oosterse glazen waxinelicht houders. Zo leuk.

 

 

 

Wat ik nog mistte waren een aantal fijne kussens die goed bij elkaar passen. Door de jaren heen heb ik een aantal kussens verzameld die nu niet meer zo leuk staan bij elkaar. En sommigen waren ook echt aan vervanging toe. Een paar grote gekleurde kussen verhuisde ik naar het bed omdat ik ondertussen verliefd was geworden op dit kussen met groene print. Dit geeft de kamer net dat tropische sfeertje waar ik zo dol op ben.

 

 

Tapas avond

Dit leek mij het perfecte moment om eens te laten zien hoe zo’n typische tapas avond eruit ziet. Uiteraard hebben we ruim uitgepakt, want ook met deze late night snack momentjes moeten we een beetje aan de lijn denken. Dol ben ik op de olijven, een warm turks brood met hummus (met pompoen) en verschillende kaasjes. Het liefst hou ik het vegetarisch, maar zo nu en dan komt er toch een visje of een stukje vlees op tafel.

 

 

It’s beginning to look a lot like Christmas

De kerstsfeer begint ook al heerlijk door te komen thuis. Ik heb twee kleinere kerstboompjes staan en ik word erg blij van mijn Christmas secretaire. Het staat zo gezellig. Uiteraard kunnen de kerstsokjes, plantjes en kerstkransjes niet ontbreken. Ondanks dat ik geen suiker eet, én niet aan ‘cheaten’ doe staan ze toch erg gezellig. Ik geniet wel van uitgebreide ontbijtjes op bed, luie Netflix afleveringen en ochtenden waarop ik kan uitslapen. Heerlijk.

 

 

 

Gifting Kwantum

Ben je nog opzoek naar een leuk en origineel kerstcadeau? Sla dan zeker een bezoekje aan de Kwantum niet over. Online rondkijken kan ook, maar in de winkels heb je simpelweg veel meer keuze.  Van vloerkleden, tot fijne meubels, kussens, en dekentjes. En hanglampen tot de leukste (winter) accessoires, ik kan eigenlijk altijd wel leuk slagen bij deze winkel.

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten