Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

 Gift Guide: Kwantum winter accessoiresGift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Laatst liet ik op mijn blog al zien dat ik dol ben op mijn mediterraanse inrichting. Een appartement met een beetje boho, mediterraanse invloeden en vooral veel natuurlijke tinten. Thomas en ik zijn dol op tapas (dit hebben wij in Ibiza weer helemaal herontdekt) en houden regelmatig een tapas avondje thuis. Heerlijk vinden wij dat.

 

 Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Ook merk ik dat er steeds meer vintage items hun weg vinden naar mijn appartement. Zo staat er een onwijs gave vintage koffer, heb ik oude zilveren en rosé gouden fotolijstjes die de ruimte net wat meer sfeer geven. Dit lijstje met een afdruk van een varen past hier perfect bij.

 

 Gift Guide: Kwantum winter accessoiresGift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Ik vind het heerlijk om tijdens de koude periodes van de maand met een dekentje op de bank te kruipen. De boerderij waar ik in woon koelt nou eenmaal snel af in de avond. En zeker tijdens een herfststorm kruip ik graag onder een dektentje. Wat nog ontbrak was een mooie mand waar ik al mijn rondslingerende dekens in kan bewaren. Niets is namelijk veilig in huis, Jip eigent zich alle dekentjes in een mum van tijd toe. Deze rosé gouden mand is een moderne blikvanger en doet het onwijs goed in mijn inrichting. En doordat je kan zien wat erin zit oogt het extra knus en gezellig.

 

 Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Kaarsen en geurkaarsen brand ik ook erg graag in deze tijd van het jaar. Ze geven net wat extra sfeer aan de ruimte. Het duurde even voor ik een aantal nieuwe fijne exemplaren kon vinden in de winkel, er is zoveel keus. En ging naar huis met een glazen vaas waar ik een hoge kaars in besloot te doen. En een setje nieuwe oosterse glazen waxinelicht houders. Zo leuk.

 

 Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Wat ik nog mistte waren een aantal fijne kussens die goed bij elkaar passen. Door de jaren heen heb ik een aantal kussens verzameld die nu niet meer zo leuk staan bij elkaar. En sommigen waren ook echt aan vervanging toe. Een paar grote gekleurde kussen verhuisde ik naar het bed omdat ik ondertussen verliefd was geworden op dit kussen met groene print. Dit geeft de kamer net dat tropische sfeertje waar ik zo dol op ben.

 

Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Tapas avond

Dit leek mij het perfecte moment om eens te laten zien hoe zo’n typische tapas avond eruit ziet. Uiteraard hebben we ruim uitgepakt, want ook met deze late night snack momentjes moeten we een beetje aan de lijn denken. Dol ben ik op de olijven, een warm turks brood met hummus (met pompoen) en verschillende kaasjes. Het liefst hou ik het vegetarisch, maar zo nu en dan komt er toch een visje of een stukje vlees op tafel.

 

Gift Guide: Kwantum winter accessoires
Gift Guide: Kwantum winter accessoires tapasGift Guide: Kwantum winter accessoiresGift Guide: Kwantum winter accessoires

 

It’s beginning to look a lot like Christmas

De kerstsfeer begint ook al heerlijk door te komen thuis. Ik heb twee kleinere kerstboompjes staan en ik word erg blij van mijn Christmas secretaire. Het staat zo gezellig. Uiteraard kunnen de kerstsokjes, plantjes en kerstkransjes niet ontbreken. Ondanks dat ik geen suiker eet, én niet aan ‘cheaten’ doe staan ze toch erg gezellig. Ik geniet wel van uitgebreide ontbijtjes op bed, luie Netflix afleveringen en ochtenden waarop ik kan uitslapen. Heerlijk.

 

 Gift Guide: Kwantum winter accessoires

 

Gifting Kwantum

Ben je nog opzoek naar een leuk en origineel kerstcadeau? Sla dan zeker een bezoekje aan de Kwantum niet over. Online rondkijken kan ook, maar in de winkels heb je simpelweg veel meer keuze.  Van vloerkleden, tot fijne meubels, kussens, en dekentjes. En hanglampen tot de leukste (winter) accessoires, ik kan eigenlijk altijd wel leuk slagen bij deze winkel.

 

 liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

10 Reacties

 1. 20 december 2016 / 12:29

  Je hebt jezelf weer overtroffen.. wat een prachtige foto’s! liefs

 2. 19 december 2016 / 21:49

  Wauw Linda. Dit artikel. Wat heb je het toch weer ontzettend mooi in elkaar gezet. Ik ken denk ik geen enkele blogster die zo veel werk besteedt aan een artikel als jij. En dat is dan ook wel te zien. Zó mooi. Wauw. Ik ben jaloers op de manier waarop jij artikelen schrijft en foto’s maakt. Wat doe je dat toch goed. Topper ben je!

 3. 19 december 2016 / 19:05

  Jouw stijl is gewoon geweldig linda, prachtig!

 4. 19 december 2016 / 15:10

  Prachtige foto’s heb je gemaakt en vind het servies erg leuk! Die tapas zien er ook goed uit trouwens 😀

 5. 19 december 2016 / 09:44

  Wauw, wat heb je er een hoop mooie items bij Linda! Vooral de mediterraanse schaaltjes vind ik geweldig en inderdaad helemaal bij je interieur passen. De rosé gouden mand is inderdaad ideaal voor dekentjes en kussentjes, ik heb er zelf ook eentje en kan echt niet meer zonder. En jum, wat zien die tapas er heerlijk uit, krijg er helemaal zin van om zelf ook weer eens een lekker tapas avondje te organiseren!

 6. 19 december 2016 / 09:25

  Jeetje Linda, wat zit er toch weer een hoop werk in de foto’s! Althans dat doet het zo lijken en ik kan me voorstellen dat dat wel even tijd kost. Heel tof <3 Ik ben sowieso dol op Kwantum, als ik uit huis ga, breng ik zeker weer een bezoekje!

 7. 19 december 2016 / 09:15

  Kwantum heeft hele leuke spulletjes. Dat lijstje met die varen vind ik leuk!

 8. 19 december 2016 / 08:12

  Wat een prachtige items heb je allemaal uitgezocht! Het ziet er echt heel tof uit! Mijn favoriet zijn die leuke kommetjes!

 9. 19 december 2016 / 05:50

  Dat fotolijstje met die varen vind ik heeeel tof! Daar viel mij oog gelijk op, hihi. Die mediterraanse stijl van de bordjes/schaaltjes vind ik ook erg leuk. Het ziet er zo gezellig uit! Zo te zien moet ik snel weer een keer een kijkje nemen bij de Kwantum. 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Erica herbals kruiderijen
Gift Guide: Natuurlijke producten van Erica

Het is niet alleen leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven; de prachtige natuurlijke producten van Erica....

Sluiten