Site pictogram Linda's Wholesome Life

Drink jij genoeg water? | & win een Hydranome® Drinkfles

 

Er is een hele nieuwe én Nederlandse drinkfles in het leven geroepen. Een slimme fles waarop je in één oogopslag kunt zien of jij die dag al voldoende gedronken hebt. Perfect voor wie veel onderweg is of het lastig vindt om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water binnen te krijgen. En voor wie door de drukte simpelweg vergeet te drinken.

 

↠ Herken jij jezelf hierin? Dan maak jij kans op één van de twee drinkflessen! Onderaan het artikel zie jij hoe jij kans maakt op mijn favoriete drinkfles van dit moment. 

 

Drink jij genoeg water? | Hydranome® Drinkfles

 

 

Ik ken ze allemaal. De smoesjes om geen water te drinken. ‘Ik lust het niet’, ‘ik vergeet het’, ‘ik drink al koffie en cola en hoef daarnaast echt geen 2 liter water te drinken’. En vooral de laatste; ‘ik weet het wel maar ik doe het niet’.

 

Water drinken is belangrijk. Jouw lichaam bestaat voor meer dan de helft uit vocht. En die balans wil je graag gezond en aangevuld houden. Het is goed voor je weerstand en regelt de lichaamstemperatuur. Maar het zorgt er ook voor dat voedingsstoffen opgenomen worden en afvalstoffen afgevoerd worden.

 

 

 Hoeveel liter water heb je per dag nodig?

↠ Vrouwen: 1,6 liter water per dag
↠ Zwangere vrouwen, en vrouwen die borstvoeding geven:  2 – 2,5 liter water
↠ Mannen: 2 liter water per dag

 

Tip: Maar ben je aan het sporten, drink je (veel) alcohol, ben je ziek of is het heel erg warm? Dan kan jouw lichaam zeker nog wat extra vocht gebruiken.

 

 

De Hydranome® Drinkfles is een heel fijn middel om jou te helpen. De dop van deze drinkfles houd namelijk bij hoeveel keer jij deze fles al gevuld en leeggedronken hebt.

 

Deze fles is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Heeft een handige draaidop en zal niet snel omvallen omdat hij aan de onderkant breder uitloopt. Het is ook nog eens een initiatief en design van eigen bodem. Daarnaast is hij duurzaam, BPA vrij, vaatwasser bestendig en ligt hij lekker in de hand.

 

 

Thuis heb ik er zelf geen moeite mee om voldoende te drinken. Dat is het voordeel van thuiswerken. Zo heb ik altijd een wc in de buurt (eerlijk: van veel drinken moet je vaak plassen) en een kraan om mijn glas te vullen. Ben ik erg druk? Dan zet ik een waterkan voor mijn neus waar één of twee liter water in kan.

 

Maar ga ik op pad? Dan is het een heel ander verhaal. Door de drukte en grote afstanden die je soms moet afleggen, vergeet ik het om voldoende te drinken. Als ik deze fles bij mij heb is dat anders. Ik zorg dat hij goed gevuld mee van huis gaat. Op deze manier stimuleer ik mijzelf om voldoende te drinken. Zeker omdat mijn lichaam niet gezond is heb ik dat echt nodig. Zo is de dip na een drukke dag iets milder en voorkom ik het krijgen van hoofdpijn en een blaasontsteking.

 

 

Zoals je ziet heeft de Hydranome® Drinkfles een handige draaidop, die je met schroefdraad op de fles draait. Door middel van de stipjes kun je zien hoe vaak jij de fles al hebt gevuld. Telt de dop 4 donker gekleurde stippen? Dan weet jij dat jij voldoende water hebt gedronken als de fles leeg is.

 

Tip: Zorg ervoor dat jij het meeste vocht voor vier uur in de middag gedronken hebt. Zo voorkom je dat je ’s nachts veel moet plassen.

 

 

De drinkfles heeft handige strepen aan de zijkant. De eerste streep geeft aan hoe ver vrouwen de drinkfles moeten vullen, de tweede is voor de mannen. De totale inhoud van de fles is 610 ml, waardoor je er makkelijk vers fruit aan toe kunt voegen. Lukt het jou nu nog niet om voldoende te drinken? Dan heeft Hydranome® ook een app die jou op tijd een seintje geeft om opnieuw een slok te geven.

 

DeHydranome® Drinkfles is o.a. verkrijgbaar bij verschillende apotheken en drogisterijen, gezondheidswinkels en online via Hydranome® voor €19,95. 

 

 

Win jouw eigen Hydranome® Drinkfles

↠ Volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’
↠ Laat in een reactie weten dat je meedoet met de winactie

 

De winactie loopt t/m 8 augustus 2016. En de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

Heb jij geen bloglovin’? Niet getreurd, ook op de Facebook pagina van Lifetsyle by Linda maak jij kans op zo’n fijne drinkfles! 

 

Drink jij genoeg water?

 

 

Dit artikel is ontstaan vanuit een samenwerking met Hydranome®. Zie mijn disclaimer.

 

Mobiele versie afsluiten