Site pictogram Linda's Wholesome Life

April’s favorites ☾ | Win een Pure Gold Collagen Kuur

De maand april was net zo wisselvallig en onvoorspelbaar als mijn energie. Hierdoor zijn er niet heel veel artikelen met nieuwe producten online gekomen. Maar uiteraard heb ik afgelopen maand een aantal favorieten (her) ontdekt die ik graag met je wil delen. Met dit keer een overzicht wat zowel uit beauty producten als uit fijne beauty producten voor het interieur bestaat. En ik sluit af met een fijne winactie!

 

April’s favorites ☾

 

Echte schoonheid..

April stond in het teken van de Pasen en Koningsdag. Maar zal voor mij vooral de boeken in gaan als de maand dat ik vegan ben gaan eten. Dit heeft dan ook een hele grote rol gespeeld de afgelopen maand, en ben ik vooral op het gebied van innerlijke schoonheid en voeding heel veel wijzer geworden. Echte schoonheid komt immers van binnen uit. En daarom wil ik jullie nog eens meegeven dat jij bent wat je eet. Omdat gezonde en gevarieerde voeding en voldoende drinken de basis zijn van een goede verzorging. Van top tot teen.

 

 

Orange is the new Black

Wie houd er niet van een heerlijk geurend huis? Kon het iedere dag maar zo fris ruiken als wanneer je net schoongemaakt hebt. Rituals bedacht hier iets op en bracht het Parfum d’Interieur op de markt. Wij haalden The Ritual of Happy Buddha in huis. Deze heeft een heerlijke frisse zoete sinaasappel en ceder geur. En is inmiddels een grote favoriet geworden. Je betaalt zo’n €25,- voor een parfum, maar je doet er gelukkig ook best lang mee.

Sinds de Pasen is deze Wash Behind Your Ears echt favoriet. Het is de limited edition die speciaal voor de Paasdagen uit is gebracht. Hij heeft vrolijke glittertjes en kwam met Koningsdag ook perfect tot zijn recht met zijn knal oranje kleur.

 

 

Tandpasta

Ik merk dat ik steeds kieskeuriger ben geworden als het op de verzorging  van mijn gebit aankomt. En daarom wissel ik graag af. Dierproefvrij is een must als het op verzorging aankomt, en daar begon mijn zoektocht. In de avond poets ik mijn tanden met deze everclean whitening toothpase van de HEMA. Omdat ik er nog niet helemaal uit ben of Natrium Fluoride wel of niet schadelijk is voor je gezondheid heb ik in ieder geval één van de twee dagelijkse poetsbeurten vervangen. In mijn zoektocht naar een natuurlijke tandpasta kwam ik al snel bij de vegan LimeLight Toothy Tabs van LUSH uit. Waar ik iedere ochtend mijn tanden mee poets.

 

 

method.

Het groene schoonmaak merk method. ging een kleurrijke samenwerking aan met Johanna Basford. Met als resultaat deze te leuke verpakkingen en producten met geuren waar je u tegen zegt. De Hummingbird Garden lijn. Zo lekker. En zo wordt schoonmaken ineens een feestje. Ik wil graag mijn footprint op de planeet verkleinen. En daarbij kun je al aan de kleine dingen van het leven denken. Met deze schoonmaak producten (en hand washes) wordt jouw huis niet alleen schoon, maar verdwijnt er ook water zonder schadelijke ingrediënten de gootsteen in. En zien ze er niet fancy uit? Het oog wilt immers ook wat.

De normale en limited edition producten zijn voor een fijn prijsje verkrijgbaar bij de AH. En online bij Big Green Smile. 

 

 

Pure Gold Collagen

Een boost voor jouw huid, nagels en haar in een flesje. Zo simpel kan het leven zijn. Pure Gold Collagen is voor wie wel iets extra’s kan gebruiken, of zijn huid zichtbaar jonger wilt houden. Collageen is een eiwit wat in al ons bindweefsel wordt gevonden. En zorgt ervoor dat jouw huid er jong en stevig uit ziet. Het is dan ook geen lastige optelsom als ik je vertel dat het dagelijks innemen van extra collageen jouw huid fris, elastisch en soepel houdt.

Ook bevat een flesje extra zink, koper, biotine (ondersteunt jouw huid en haar), Vitamine C, Vitamine E en Vitamine B6. De flesjes bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, suikers, kunstmatige conserveringsmiddelen, alcohol en gluten. Het is halal, koosjer maar helaas niet vegetarisch of vegan.

Wat is het effect op mijn huid?

Na 10 dagen begon ik al verschil te merken. Mijn huid werd zachter, voelde beter gehydrateerd aan en leek zelfs wat minder onzuiverheden te hebben. Terwijl ik aan mijn tweede doos van de kuur begin merk ik dat de conditie van mijn huid dagelijks vooruit gaat. En ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat zo’n klein flesje zo’n impact op mijn huid kon hebben. Het product heeft dan ook niet voor niets afgelopen maart brons bij de Beauty Astirs in de categorie Beste Nieuwkomer. Alleen past het product niet binnen mijn vegan dieet en daarom heb ik de kuur na 20 dagen gestopt. Maar omdat ik zo positief ben over de werking ga ik zeker opzoek naar een vegan alternatief.

 

Je vindt Pure Gold Collagen in verschillende online shops en bij een apotheek bij jou in de buurt.

 

 

Win een kuurt van 10 dagen t.w.v. €42,-

Ben jij ook benieuwd wat Pure Gold voor jouw huid kan doen? Dan heb ik goed nieuws voor jou, ik geef één van mijn lezers namelijk een kuur van 10 dagen cadeau! Wat moet je doen om kans te maken? Vertel mij dat je meedoet en waarom jouw huid deze lente wel een boost kan gebruiken. Laat ook even jouw e-mail adres achter in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact op kan nemen met de winnaar. De winactie loopt t/m 8 mei 2017. Succes ladies!

 

Wat is jouw favoriete product van april?

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Mobiele versie afsluiten