Site pictogram Linda's Wholesome Life

40 dingen die je kunt doen nu je thuis zit vanwege het Coronavirus

dingen die je kunt doen nu thuis zit vanwege het Coronavirus

40 dingen die je kunt doen nu je thuis zit vanwege het CoronavirusBiesbosch, Dordrecht

Het kan je gewoon niet ontgaan zijn, het Coronavirus is in Nederland en verspreidt zich razendsnel. Om het virus de kop in te drukken heeft de regering gevraagd of wij, zeker mét klachten, zoveel mogelijk thuis willen blijven. Nu vindt niet iedereen dit een straf. Er zijn mensen (vooral in de kwetsbare doelgroep) die al veel tijd thuis doorbrengen, terwijl het voor anderen een aardige opgave zal zijn en zij het nodige af moeten zeggen. Maar goed, plan B; we blijven thuis! ‘Help wat moet ik toch met al deze vrije tijd?’ Zullen veel mensen denken. Daarom een handig lijstje met 40 dingen die je kunt doen als je thuis zit vanwege het Coronavirus.

 

 

– 40 dingen die je kunt doen –

nu je thuis zit

vanwege het Coronavirus

 

 

 

Nu Nederland deels op slot zit hebben we extra tijd om thuis met elkaar door te brengen. Dit zijn 40 dingen die je nu nog kunt doen. Mits je natuurlijk in quarantaine moet zitten, dan vallen er een paar activiteiten af.

 

Genoeg dingen die je kunt doen nu je thuis zit vanwege het Coronavirus

Mijn vraag aan alle gezonde mensen is om ook je gezonde verstand te gebruiken, zodat de kans dat de kwetsbare mensen onder ons (en laten wij eerlijk zijn, dat zijn er veel in Nederland en ik ben er zelf ook één van) niet aangestoken worden. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. De gevolgen kunnen namelijk immens groot zijn. Gelukkig is er nog genoeg wat we wél kunnen doen. Laat maar even weten wat jij de komende tijd ga doen.

 

 

Wat ga jij de komende tijd doen?

 

 

 

 

Mobiele versie afsluiten