Site pictogram Linda's Wholesome Life

Summer Chique | OOTD

 

Summer Chique | OOTD

Summer Chique | OOTD

Een paar uur voor deze foto’s zijn gemaakt heb ik voor het eerst mijn benen laten spray tannen en nu past de kleur goed bij de rest van mijn lichaam. Doordat ik vaak lange broeken draag in verband met mijn steunkousen, kleuren mijn benen wat langzamer bij. En wanneer je Summer Chique hoort denk ik zelf eerder aan korte benen dan aan een maxi dress (wat natuurlijk ook makkelijk had gekund) maar ik wilde nou eenmaal graag mijn nieuwe short aan. Het perfecte excuus was daar en nu kon ik mooi pronken met mijn bruine benen haha!

 

 

Het shortje kocht ik vorige week bij de V&D en ik ben er onwijs blij mee, ook hier zie ik mij in Thailand al mee lopen (iets met zon, zee en palmbomen). Het jasje/vestje is van Object en bestelde ik bij Smit Mode en hij paste hier perfect op. Ik vind het heel mooi hoe hij deels gedrapeerd open hangt en aan de achterkant een hele open stof heeft (klik op de foto om het beter te zien). Samen met mijn wijd vallende crop top vormt het een speels geheel wat het ultieme casual chique gevoel geeft.

 


 

V E S T  Object
T O P  Zara
S H O R T  Jane Norman
B A L L E R I N A ‘S  City Walk – same here

Z O N N E B R I L  TOMS – same here
K E T T I N G  Michael Kors
A R M B A N D  Fossil
H O R L O G E  Marc by Marc Jacobs

 

 

 

Ik ben heel erg blij met mijn nieuw geshopte items en hoe het eindresultaat van mijn outfit is. Lang dacht ik dat het dragen van shortjes als deze niet voor mij weggelegd is (echt serieus, mijn kont is dan ver te zoeken) maar de boodschap dat je nooit moet stoppen met zoeken en blijven geloven is heel mooi uitgekomen. Ook over de service van Smit Mode ben ik erg tevreden, de webshop is gevuld met mooie merken die perfect aansluiten op mijn nieuwe missie; een kledingkast gevuld met prachtige casual chique items!

 

Is jou kledingkast al klaar voor de zomer?

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Mobiele versie afsluiten